Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מפלט מהאימה של TopGear.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאריאל הודיע -

5th Gear.

בדיגיטלי - ערוץ אגו.

ימי חמישי ושבת.

האמת שזה לא כזה מפלט מזהיר. כאשר הסדרה עלתה לאוויר באנגליה ראיתי כמה פרקים,

והמצב לא מבריק.

פורסם

אז כמו שאומרים : "אריאל , אריאל , אריאל... אריאל ,אריאל, א-ר-י-אל!!"(אוהדי מכבי ת"א , יד אליהו , ת"א , 9.1.2003 - מכבי ת"א - פאנאתנייקוס."

וברצינות ,

אני נורא נהניתי לראות את הסבתות בTOP GEAR השבוע לומדת לעשות חנייה עם הנדברקס , היה מלהיב :lol:

את הילוך חמישי לא זכיתי לראות עדיין לצערי...אחחחח...למה צריך לעבוד בשביל כסף??? :roll:

:-)

פורסם

אני נורא נהניתי לראות את הסבתות בTOP GEAR השבוע לומדת לעשות חנייה עם הנדברקס , היה מלהיב :lol:

את הילוך חמישי לא זכיתי לראות עדיין לצערי...אחחחח...למה צריך לעבוד בשביל כסף??? :roll:

היה נחמד לראות את הסבתות, אבל התוכנית עצמה נהיתה מה זה יבשה, פחות מבחנים, פחות מכוניות, חצי מהתוכנית הם באולפן הדפוק

פורסם

היה נחמד לראות את הסבתות, אבל התוכנית עצמה נהיתה מה זה יבשה, פחות מבחנים, פחות מכוניות, חצי מהתוכנית הם באולפן הדפוק

דווקא התוכנית האחרונה היתה לא רעה ולא היה ראיון מטופש...

אהבתי גם את הוול-סאטיס והמגאן החדשה (הוול סאטיס = "אבוקדו..." עפ"י ג'רמי...)

:-)

פורסם

והמצב לא מבריק.

בהשוואה לבזיון הנוכחי של טופ-גיר, זה מפלט באבו-אבוהה.

פורסם

והמצב לא מבריק.

בהשוואה לבזיון הנוכחי של טופ-גיר, זה מפלט באבו-אבוהה.

באיזו שעה משודרת התוכנית ?

פורסם

בימי שבת היא משודרת בשעות 17:00 ו-22:00.

בימי חמישי - ב-21:00 אם זכור לי טוב.

פורסם

התוכנית הילוך חמישי תוכנית דווקא נחמדה יש שם את טיף נידל ............ מלך הכביש .......... לא סתם ...הוא נוהג במורצ'יליאגו לא מביא זריקות או משהו רציני ........ אבל יש זריקה אחת נחמדה שהוא מביא איתה .......... ויש גם את הנהגת וויקי מטופ גיר .......... היא מיתחרה עם וויפר חייתית נגד ניסאן סאני משופרת ......... והניסאן סאני לוקחת אותה בלי ליראות ......... יש לה כמה שיפורים טובים ........ ובין היתר 400 כוחות סוס ..........מסביר את הסיבה שהניסאן לקחה את הוויפר ........... לוקחים לנסיעת מיבחן את הסיטרואין סי 3 ויווו מה עושים לה אני ניקראתי מצחוקקקקקקק לבן אדם אין בושה מעניין מה אנשי סיטרואן יגידו לו .......... וגם במוו סידרה 7 ........... יפיפיה ........... ובמשך התוכנית לא יודע עוד כמה פרקים טיף נידל חורש על הפגאני זונדה ......... ויש גם תוכנית שקוראים לה חולה הגה שזה רק על שיפורי רכב ....... גם תוכנית טובה ....... יש אותה כל יום ......... ויש גם תוכנית שקוראים לה לגעת החלום .שגם היא על מכוניות אבל לא רק על מכוניות ........... ועוד תוכנית לחובבי מכוניות על שלט ............. מכוניות אמיתיות בגודל 1/1 ....... שהם גרוטאות לקחו אותם חיברו להם שלט .......... וכל המטרה של התוכנית היא לרסק אחד את השני .....תוכנית חייה שקוראים לה "גלגלי המחץ"....... אני כל הזמן רואה את אותו פרק כי זאת פשוט תוכנית חייה........... אחד היה לו יגואר xj 6 הו עשה איתה רברס 180 ...משהו פצצה .......אין זאת באמת תוכנית חייה ..............

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
התוכנית הילוך חמישי תוכנית דווקא נחמדה יש שם את טיף נידל ............ מלך הכביש .......... לא סתם ...הוא נוהג במורצ'יליאגו לא מביא זריקות או משהו רציני ........ אבל יש זריקה אחת נחמדה שהוא מביא איתה .......... ויש גם את הנהגת וויקי מטופ גיר .......... היא מיתחרה עם וויפר חייתית נגד ניסאן סאני משופרת ......... והניסאן סאני לוקחת אותה בלי ליראות ......... יש לה כמה שיפורים טובים ........ ובין היתר 400 כוחות סוס ..........מסביר את הסיבה שהניסאן לקחה את הוויפר ........... לוקחים לנסיעת מיבחן את הסיטרואין סי 3 ויווו מה עושים לה אני ניקראתי מצחוקקקקקקק לבן אדם אין בושה מעניין מה אנשי סיטרואן יגידו לו .......... וגם במוו סידרה 7 ........... יפיפיה ........... ובמשך התוכנית לא יודע עוד כמה פרקים טיף נידל חורש על הפגאני זונדה ......... ויש גם תוכנית שקוראים לה חולה הגה שזה רק על שיפורי רכב ....... גם תוכנית טובה ....... יש אותה כל יום ......... ויש גם תוכנית שקוראים לה לגעת החלום .שגם היא על מכוניות אבל לא רק על מכוניות ........... ועוד תוכנית לחובבי מכוניות על שלט ............. מכוניות אמיתיות בגודל 1/1 ....... שהם גרוטאות לקחו אותם חיברו להם שלט .......... וכל המטרה של התוכנית היא לרסק אחד את השני .....תוכנית חייה שקוראים לה "גלגלי המחץ"....... אני כל הזמן רואה את אותו פרק כי זאת פשוט תוכנית חייה........... אחד היה לו יגואר xj 6 הו עשה איתה רברס 180 ...משהו פצצה .......אין זאת באמת תוכנית חייה ..............

:shock:

בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז :!:

פורסם
..............................................................................................

עד שלימדנו את יאשה ללחוץ על Enter, ולהבין מה הוא כותב, הוא עזב. :cry:

ועכשיו יש לנו עוד בלתי קריא אחד?!?!?!?

פורסם

דווקא טופ גיר האחרון היה טוב !

אני אהבתי, הקטע עם הזקנות היה משעשע, הקטע עם ההודה NSX היה נחמד אבל קצר מדי ובכלל היה תוכנית עם הרבה תוכן ולא טוק שאו.

הדופס (איש שמן ועגול) קצת הצחיק אותי עם המבחן דרכין למשומשת שלו (206) הוא אמר שלא כדאי ללכת על הגרסה החלשה , קרי 1.1 , אלה על הגירסה שתתן "ביצועים" טובים יותר, ה 1.4.

נו מילא

• תוכן חדש...