Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת VW POLO או VW GOLF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאין לי...חיפשת בגוגל תמונה שלהם ולא מצאתי.....

כעיקרון הסוכן הראה לי אותם בקטלוג בסוכנות וראיתי אותם על פולו אחרת במקום העבודה...

הם די יפים לדעתי.. במחיר שקיבלתי זה סבבה..

המחירון שהם רצו עליהם זה 4500 או משהו כזה...

אני יודע שאפשר לקנות חישוקים תואמי מקור בבני ברק במחיר דומה..

VW POLO TSI 2011 BLACK

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שאני לא זוכר את השם אשאל מחר את הסוכן ואעדכן אותך...

ד"א הם דומים לחישוקים שיש בפאסאט החדשה אם אתה מכיר אותם...

הורי קנו אותה לפני חודשיים אז אני מכיר את החישוקים הללו....

אילו תוספות הוספת?

קנית במסגרת המבצע של מאי?

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אלה חישוקים כמו שמותקנים בגולף ג'נריישן.

מה שמורכב בפסאט פשוט גדול במידה אחת (15 בגולף ובפולו, 16 בפסאט).

פורסם

אני הזמנתי ב27.2 (: ממש לא במבצע של מאי אבל בכל מקרה קיבלתי את המחיר של מאי

הוספתי חיישני רוורס ואיתוראן save

אני שוקל להוסיף מגנזיום.

מערכת עם מסך, דיבורית, ג'י פי אס וכל זה אני אוסיף כבר בהזמנות אחרת אני מחפש מערכת כזאת שיהיה אפשר לשאול עליה מההגה ואני לא רואה לקנות דרך צ'מפיון כי גם הם יקרים וגם המתקין שלהם זה רדיו מילאנו ששמעתי רק דברים רעים עליהם ככה שלא בא לי בעיות ברכב חדש.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

יש מצב שזה כמו בגולף ג'נרישן,לא ראיתי אף פעם את החישוקים שיש עליה...

אני לא הוספתי את האיתורן,בביטוח אמרו לי שזה זניח כי הם יוריד לי 5% בביטוח ועדיף להתקין עלוקה ב500 ש"ח

בקשר לרדיו מילאנו אין לי שום ניסיון איתם,יש מצב שהם אלה שהתקינו בפאסאט של הורי את חבילת האיבזור שהייתה בהשקה של הפאסאט החדשה...(מצלמה,דיבורית בלוטוס וגי פי אס)

תנסה להוציא מהם את המגנזיום בהנחה....

איזה צבע הזמנת?

כל הכבוד לך שאתה ממתין 3 חודשים!!

אני צריך לחכות חודש וזה גם ככה הרבה בשבילי... :)

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אני ראיתי את הג'נטים על הגולף וגם על הפולו, מתאימים יותר לפולו מבחינת גודל.

מופיעים במודעות הבאות ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1871817&Code=54ab282736f9cd7d4116c809b10ccc8f

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1872807&Code=54ab282736f9cd7d4116c809b10ccc8f

פורסם

תודה מייק על התמונות!!

אלה בדיוק החישוקים שהזמנתי...

אני חושב שהם מתאימים לפולו....

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אם לא הייתי מקבל את האיתוראן בחינם+דמי מנוי שנה ראשונה חינם אז לא הייתי לוקח את זה..

אני מחר אתקשר לסוכן שלי לשאול אותו מה הוא יכול לעשות מבחינת מחיר על המגנזיום

הזמנתי צבע לבן , רציתי או לבן שהיא נראית יוקרתית מאוד והשילוב של הפנסים הכהים טיפה והצבע הלבן נותן לפרונט של הרכב מראה ממש יפה! או שחור שזה צבע שרציתי מאז ותמיד מגיל מאוד צעיר אבל אחרי שראיתי כמה רכבים כאלה בצבע שחור שמתלכלכים ממש בצ'יק אמרתי לעצמי שאין לי זמן לנקות את הרכב כל יום אז אני אוותר על ההרפתקה

ועד שאני אקבל את הרכב זה יהיה שלושה חודשים וחצי ליתר דיוק חח אבל זה שווה את זה, עדיף לחכות לרכב שאתה באמת רוצה כמה חודשים ולא להתפשר ולקנות רכב שזמין אבל תתבאס אחרי זה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

כל הכבוד שהצלחת להוציא את האיתורן מהם בחינם..ממני דרשו 1000 ש"ח

אני גם התלבטתי המון בין שחור ללבן...

אין לך מושג כמה,בסוף הלכתי על השחור מכמה סיבות א.השחור מעניק לרכב מראה יוקרתי ומכובד לדעתי

ב.אני אוהב את פנים הרכב בהיר-אפשר לקבל את זה רק ברכבים כהים בפולו.

בקשר לזה שקשה לשמור רכב שחור נקי אתה צודק-היו לנו 2 רכבים שחורים וזה לא פשוט אך כשהוא נקי זה הכי יפה...

אם היה אפשר לקבל את הלבן עם פנים רכב בהיר הייתי הולך על הלבן בודאות....

בכל מקרה אף אחד מהצבעים אל יהיה מכוער על הרכב...

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

גם אני חושב שהחישוקים מתאימים. אני דווקא הכי אהבתי את הפולו באדום, צבעים נועזים הולמים היטב רכבים קטנים.

פורסם
האמת שגם באדום היא יפה...

אבל יש לי בעיה עם אדום אני אוהד בית"ר.... :)

ומה עושים אוהדי בני יהודה? :lol:

חחחח

ראיתי היום פולו עם מנוע TSI מהמממת! בצבע לבן, עם גיר רובוטי. רציתי לשאול את האישה שנהגה בה, איך היא עם האוטו הזה, אבל היא דיברה בטלפון. באסה.

בכל אופן, הבנתי שהפולו והסקודה פביה,יש להם את אותו המנוע ואותו גיר, מי יותר טובה? פולו או סקודה פביה?

פורסם

אני אוהב מכבי.. אין חיה כזאת לקנות רכב אדום חח (:

גם לי היו לווטים מטורפים לגבי השחור או לבן וללא ספק הרכב נראה ממש טוב בשני הצבעים, יוקרתי יותר משאר הצבעים

עשית לי חשק להזמין מגנזיום נראה בכמה אני אצליח להוציא מהם את זה

simhagali- אין רכב שיותר טוב, שני הרכבים עם מכלולים דומים ולפי מה שהבנתי תוכנת ניהול טיפה שונה, המתלים טיפה שונים לפי מה שהבנתי הסקודה יותר קשיחה בנהיגה, שני הרכבים מומלצים מאוד אני אישית מאוד סולד מהעיצוב של הפאביה (לדעתי עיצוב זקן מאוד אבל על טעם ועל ריח.. אתה יודע), נכתב המוןןן בפורום לגבי ההשוואות ביניהם תעשה חיפוש ותאמין לי יהיה לך כמה ימים לקרוא

בהצלחה

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

לכל מזמיני הפולו למינהם תתחדשו עשיתם עיסקה מצויינת!!!

בזמן האחרון אני לא מפסיק לראות את הפולו החדשה בכל מקום!!!

הכי מחמיא לה זה לבן\אדום

יש פולו ידנית עם מנוע TSI ??

• תוכן חדש...