Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת VW POLO או VW GOLF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוח מאוד, שקט מאוד (רק מבפנים, המנוע רועש מאוד בחוץ), ומאוד איכותי מבפנים. כמי שיש לו בעיות לנסוע למרחקים, בגולף מאוד קל לגמוע מרחקים, הרכב רך מאוד וזה מורגש גם בשיכוך מהמורות אבל גם ברכינה מוגזמת בסיבובים, לרכב יש 102 כ"ס, אבל מרגיש זריז מרוב המשפחתיות עם 115+ כ"ס, נדיר שתרגיש חוסר כוח, הרכב חסכוני מאוד בשיוט (כנראה הודות ליחס העברה ארוך בהילוך שביעי) .

צריכת דלק משתנה בין נהגים, אבל לא תתקשה לקבל 1 ל 12 ממנו, בנהיגה רגועה גם יותר טוב מזה.

האבזור דל יחסית לרכבים בתמחור דומה, אתה יכול להשוות רשימות אבזור.

טיפול 15K סדר גודל של 500 ש"ח,30K סדר גודל של 1200 ש"ח, בלמים 600 ש"ח.

אם תרצה שאגדיל את ההתלבטות שלך, תבדוק כמה עולה ה 1.4 TSI לאחרונה היו אנשים שקיבלו הצעות של 134K על הכביש, לדעתי עדיף.

הפולו יותר קטנה, וקצת יותר קשיחה, אבל מאוד זריזה, ויותר צעירה, אם הגודל מספיק היא עדיפה לטעמי.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

134K עבור ה1.4 TSI? עכשיו אני קונה...

אתמול הייתי בסוכנות והוא דיבר על 145K על הכביש...

אני מאמין שאהיה יותר חכם לגבי הגולף 1.6 אחרי הנסיעת מבחן בשבוע הבא.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

לא משתלם לדעתי לרכוש גולף עם מנוע 1.6 מיושן.זה רכב עם שילדה חזקהה ומנוע חלש לא הולך טוב.

אם כבר קנה גולף 2005 עם מנוע 2000-בחצי מחיר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

הרכב אמור להגיע לארץ רק באמצע חודש הבא. TSI לאחר חודשיים של התלבטות הזמנתי בסוף את הפולו

עכשיו נישאר רק לחכות בסבלנות

תודה רבה לכל העוזרים :)

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

עשית בשכל לדעתי.

אמנם אני לא מומחית, אבל לפי מה שבדקתי בכל הקונצרן של צ'מפיון, מנועי הTSI הולכים להיות הדבר הבא..

אני מתלבטת אם לקנות סקודה פביה חדשה עם מנוע TSI וגיר רובוטי..

תתחדש!!!

פורסם

רק לפני שאתה לוקח אותה, תשים לב לכך שבגולף יש 6 כריות אוויר לעומת 4 בפולו.

בתור אחד שאישית מאוד חשוב לו הבטיחות, זו הסיבה היחידה ששללתי את הפולו, והחלטתי לחפש גולף.

תתחדש בכל מקרה!

פורסם

הפולו קיבלה תוצאות יותר טובות מהגולף במבחן בטיחות , ככה שכריות אוויר זה לא הכל כנראה!

תתחדש לגבי הרכב, שלי נמצא כבר בארץ ועוד שבוע וחצי בערך אני אמור לקבל אותו!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
רק לפני שאתה לוקח אותה, תשים לב לכך שבגולף יש 6 כריות אוויר לעומת 4 בפולו.

בתור אחד שאישית מאוד חשוב לו הבטיחות, זו הסיבה היחידה ששללתי את הפולו, והחלטתי לחפש גולף.

תתחדש בכל מקרה!

כריות האויר הצידיות של הפולו משלבות את פעולת כרית הצידית לחזה וכרית הוילון ברכבים אחרים (ראה בתיאור של ה-EuroNCAP), ובכך נותנת מענה הן לראש והן לחזה במקרה של תאונה צידית. ההבדל היחיד הוא שהכרית הבודדה מגנה רק על הנהג והנוסע שלידו, ולא על ראש הנוסעים מאחור (כמו כרית וילון רגילה).

בכל מקרה, לגולף ציון בטיחות גבוה יותר מאשר לפולו. ויש לזכור שציון הבטיחות רלוונטי בין רכבים באותה קטגוריית משקל. משום שהגולף כבדה יותר, היא עדיפה על הפולו באופן מוחלט בפן הבטיחותי.

פורסם

רק בארץ מחכים חודשיים לרכב שעולה 30 אלף שקל בחו"ל

אם הייתי מזמין מרצדס איי אמ ג'י לא הייתי מחכה כככה

פרנציפ לא הייתי קונה מצ'מפיון רק על היהירות הזאת

פורסם

תודה לכולם

כמו שצוין פה הוסבר לי ש 2 מכריות האויר הן דו שלביות וציון הבטיחות הוא רב.

לגבי ההמתנה לרכב אני לא לחוץ כי עלי למכור את הרכב שלי בזמן הזה

קניתי את הרכב במסגרת המבצע וקיבלתי 2000 שח הנחה.בנוסף הנחות גדולות על איבזור שהוספתי.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

הוספתי חיישנים אחורים-700 ש"ח

מגנזיום-במקום 4200 ש"ח 1800 ש"ח

צבע מטאלי-שחור-1500 ש"ח

RCD-510 דרך בחור ששידרג את שלו ב2500

וקיבלתי 50% הנחה לטיפול ראשון

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

אני עדיין לא בטוח שאני רוצה, לא ראיתי חישוקים שממש אהבתי.

חישוקים הם מרכיבים במוסך אצלם ככה שיש לי עוד שבוע וחצי לחשוב

יש לך תמונה של החישוקים שהזמנת?

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...