Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא עד 1000 שקל

יש לי רכב מסוג סוזוקי איגניס

יש שם 4 רמקולים , אני מעוניין להחליפם חוץ מזה אני חושב להוסיף גם טוויטרים

יש המלצות למשהו טוב?

פורסם

לכל ארבעת הרמקולים אני יכול להמליץ לך על מורל טמפו, בהתאם לגדלים הרלונטיים.

צורה חכמה יותר להשקיע היא לקנות זוג טוב שיורכב מלפנים, וכשיתפנה קצת כסף אז גם להגביר אותו.

מתחדשת*

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשקיע עוד במערכת חוץ מרמקולים, תביא את המורל טמפו שהיו מקדימה ומאחורה תקנה 6*9 באיזה מבצע עד 500 שקל. הטמפו עולים 500. אפילו פחות.

מקס.

פורסם

המורל טמפו זה קומפוננט- סט רמקולים שמגיע עם וופר, טוויטר וקרוס לחיתוך תדרים.

העסק ניראה כך:

Tempo-6.jpg

כפי שהחבר'ה כבר אמרו- בתקציב שלך זה הרמקול הכי טוב.

יש לי אותם קרוב לשנה, ואפילו שהם לא היו מוגברים ע"י מגבר ומחוברים רק לרדיו דיסק- הם נשמעו טוב ונתנו תמורה מצויינת למחיר.

עם הזמן תוכל גם לקנות להם מגבר, ואז הם ישמעו הרבה יותר טוב.

אני מציע לך לדפדף קצת בפורום, לקרוא עם מושגי אודיו בסיסיים, ואז תוכל להבין את העסק טוב יותר.

בהצלחה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

את הסט הזה תוכל למצוא בכ- 500 ש"ח לחדש, כמעט כל מתקין אודיו מחזיק אצלו מורל, ובינייהם גם את הטמפו.

זה האתר של מורל: http://www.morelhifi.com/

בעיקרון אסור להמליץ על מתקינים בפורום, אבל אם תקרא קצת הודעות ותדפדף- תיראה מי הם המתקינים המומלצים בכל אזור בארץ.

דרך אגב- מאיפה אתה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

למה אתה רוצה לכוון את המצלמות שלך לרמקולים :shock::shock::shock:

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעיקרון מפ"ת

אגב יש לי ברכב גם רמקולים שנימצאים בקורות האחוריות ואני חושב להחליף גם אותם (הם כבר גמורים)

לדעתך כדאי להחליף או לא?

• תוכן חדש...