Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך ה- שברולט אופטרה ls

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופטרה ה- דגם הספרוטיבי הקטן לצעירים

מנוע 1600

מבחינה מכנית תחזוקה והכל

אנשיםפ יקרים תוכלו לעזור לי?

פורסם

כמו כל האופטרות האחרות.

זה לא ספורטיבי.

לצעירים? כן, יש לה מראה נחמד.

מנוע 1600 - נכון.

מבחינה מכנית - פשוטה, אין שם יותר מדיי, דייהו עם סמל של שברולט. ממה שאני יודע אין בעיות אמינות מיוחדות.

תחזוקה - לא צריכה להיות בשמיים, לדעתי לא שונה מרכבי 1600 אחרים, אני חושב שהמנוע שלה אולי קצת יותר בזבזן.

והכול - תשמע, זה אוטו גרוע.

מדובר באוטו מאיכות ירודה יחסית למתחרות, בגדול - סתם מראה יפה עם סמל מזוייף.

בנוגע לבטיחות - היא נבחנה במבחן הריסוק האמריקאי וקיבלה 4 כוכבים ולא נבחנה באירופאי.

לא חושב שהייתי קונה כזאת.

פורסם

אני יגיד את זה בקיצור- זבל של אוטו

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תראו אני מחפש אוטו אמין וספורטיבי אוטו עם פוזה - נראה לי שזה האוטו המושלם לזה לא? גם ספורטיבי גם פוזה מנוע סביר והכל רק צריך סאב ומגבר

נוח בנסיעה

מנוע חזק

ושהתחזוקה שלו לא תרוקן לי מכיס הרבה

תוכלו לכוון ואתי על משהו

זה אוטו ספורטיבי

החיר הוא עד 45 אלף

אפשר להסתדר על משהו?

פורסם
תראו אני מחפש אוטו אמין וספורטיבי אוטו עם פוזה - נראה לי שזה האוטו המושלם לזה לא? גם ספורטיבי גם פוזה מנוע סביר והכל רק צריך סאב ומגבר

נוח בנסיעה

מנוע חזק

ושהתחזוקה שלו לא תרוקן לי מכיס הרבה

תוכלו לכוון ואתי על משהו

זה אוטו ספורטיבי

החיר הוא עד 45 אלף

אפשר להסתדר על משהו?

לא ספורטיבי, אין לו פוזה, לא נוח בקיצור זבל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אני אומר לך שיש לו פוזה גבר

רק צריך מגבר וסאב

יש לו סאן רוף מגנזיום

יש את ה- ls פלוס שזה עם כל התוספות

45 אלף שקל

שברולט זה רכב אמין

ואת הדגם הזה הוא גם ספורטיבי לצעירים והכל

יש לומר שהוא אוטומט !

זה משנה?

או שזה כבר תלוי בנהג

פורסם

למה בחרת להתייעץ אם כבר בחרת

תתחדש

אתה קבעת שהוא אמין אז למה שאלת???

פורסם

תרשה לי להצטרף לניב ולהיות גס. היה לי כזה לשבועיים כרכב חלופי - לא פוזה ולא נעליים. הרכב הספציפי הסריח (מסיגריות של השוכרים הקודמים) ובקושי היה מסוגל לעלות בעליות של חיפה, אז אל תדבר על משהו ספורטיבי. אפילו הליאנה בת ה-10 של אבא שלי, שהיא רכב לא זריז מיסודו, סוחבת יותר טוב.

אם אתה מתלהב - שיהיה לך לבריאות. לא הייתי נוגע בו עם מקל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר את הרכב בגרסת האצ'בק 5 דלתות הרכב נראה נאה, מבחינת עלויות מכיוון שהוא היה חדש ויד ראשונה אז לא עשה בעיות מבחינת תצרוכת דלק הוא שותה כמו כל ה- 1.6 למיניהם אולי טיפה יותר...

אבזור כמו שכבר ציינת מגיע כסטנדרט סאן - רוף, גאנטים ובגרסת ה"ספורט" הגיעה עם חצאיות וספויילר אחורי ואפילו עם מגבר ומערכת שמע משודרגת מבחינת אוטו הוא עממי ופשוט איכות חומרים לא הכי איכותית או מזמינה אבל היא שורדת את מבחן הזמן, ובתכל'ס רכב בסדר גמור במחיר מצחיק ועם שנתון גבוה ועם רמת אבזור יחסית גבוהה הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

בזמנו האופטרה הייתה מהנחותות ביותר בקטגוריה שלה.

פוזה אין פה,ספורטיבי זה לא,שברולט זה לא (זה דייהו), וחוץ ממחיר נמוך אין לה שום יתרונות של שאר המשפחתיות מהקטגוריה.

V5

פורסם

תשמע, אני לא בגיל שלך והצרכים ותקציב שלי שונים משלך, כך שלא התעמקתי בשוק שמעניין אותך. כאשר חיפשתי רכב לפני מספר חודשים דובר ברכב משפחתי לנהגים רגועים (תתפלא, אבל יש לי שני בנים בני 20 ו-18 שמעדיפים נהיגה רגועה).

עד כמה שאני מבין אתה מחפש רכב משומש, אני מניח שלנהג בודד או לכל היותר לזוג, וחשוב לך כוחו של הרכב.

הבעיה היא שחלק גדול מהמכוניות שמעניינות אותך הן מכוניות שעברו בידיים לא כל כך עדינות (הרי לצורך זה נרכשות מכוניות "חזקות") ולכן צפה הוצאות אחזקה יקרות. אפשרות שניה היא שתגדיר מחדש את הצרכים שלך. למשל - אמינות על חשבון ספורטיביות, מה שיכוון אותך למכוניות שזכו לטיפול יותר אוהב ושומר.

והערה אחרונה לגבי המותק "שברולט" - מדובר במותג אמריקאי, אחד מרבים של קונצרן GM. גם המותגים האירופיים אופל וווקסהול שייכים לאותו קוצרן, וכך גם המפעל הדרום קוריאני שהכרנו עד לפני כ-7 שנים בשם "דייהו". לפני כ-7 שנים בעל הבית החליט למתג מחדש את תוצרת אותה חברה בשל "שברולט" וישראל היתה בין המדינות הראשונות שבהן בוצע שינוי זה. אנני מציע שתבדוק בויקיפדיה ותגלה שה"שברולט אופטרה" נמכרה בעולם בעוד שמות שונים ומשונים, כגון שברולט לאצטי, דייהו נובירה, הולדן ויוה ואפילו סוזוקי (פורנזה ורינו). לכן הדבקת הצלב של שברולט אינה מעידה דבר על מקום הייצור (בלא פחות מ-8 מפעלים, מקוריאה, דרך קזחסטן ועד קולומביה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז מה הסברת פה ידיד יקר

שהרכב הוא חיקוי של רכב אחר?

ולא שווה להביא אחד כזה

אני רוצה רכב ספורטיבי חבר מנוע לא פחות מ- 1600

ושיהיה לו פוזה

יש משהו בסיבות ה- 45 אלף ?

והכי חושב מוזיקה חבר זה אתה יודע

פורסם

אם אתה באמת רוצה רכב ספורטיבי אתה נמצא בקטגוריה הלא נכונה (של המשפחתיות)

מתוך הקטגוריה הזאת 2 מכוניות שאני יכול לחשוב עליהן שהן עוד איכשהו מהנות ומרגישות מחודדות יחסית לשאר הקטגוריה זה מאזדה 3 ופורד פוקוס.

נסה לחפש לך פוקוס האצ' דור ראשון,רצוי GHIA עם מנוע 2.0, או לחילופין אולי תצליח לדחוס לתקציב הזה מאזדה 3 האצ' 1.6.

גם פה אין כ"כ פוזה אבל הן עדיפות בכל הפרמטרים על האופטרה.

ולא הבנתי מה קשור פה מוזיקה. שים בצד תקציב מסוים ותקנה בו מערכת.

V5

פורסם

תודה אחינו

ואתה התכוונת ספורט ספיריט מאזה 3

היא עולה הרבה

ואני רוצה בעיקר ספורטיבית ושיהיה לה פוזה

יש עוד הצעות בבקשה

אפשר להגיע ל - 50 יש משהו?

ץעזרו לי להרכיב

פורד לא נראה לי

משהו שיש לו מראה כמו של האופטרה והספורט ספיריט של המאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...