Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאילנד בחודש יוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה איפה שלא תהיו קשה ליפול - אתם תהנו בכל מקרה.

פתאיה הייתה נפילה מאוד כואבת, ממליץ לא להגיע לשם בשום פנים ואופן.

פורסם

אם אתה בעניין יש ירח דבש ויש לך רק שבועיים אני ממליץ לך דבר כזה.

קודם כל טיסות פים בתאילנד תסגור כמה שיותר מוקדם, ככה המחירים יהיו יותר זולים.

אל תיקח אוטובוס מבנגקוק, סתם יישרף לך מעל יום שלם ויש שם תופעה של גניבת כסף מהתיקים.

תסגור מארץ שיהיה לך קונקשיין לפוקט/קראבי (יש לאל על בתאילנד קונקשיינים עם חברת תאי).

פוקט היא עיר המונית שלא מתאימה לנופש רומנטי, תלך על ריילי ביץ', קראבי (מעולה לזוגות), קו-פיפי, קופנגן, קוסומוי.

קח בחשבון שהטיסה מקוסומוי יקרה, זה שדה תעופה של בנגקוק איירוייס, והמחירים לטיסות פנים יקרים פי 2 מפוקט/קראבי/סוריטאני, טיסה מצ'אנג מאי לקוסומוי עלתה לי 200 דולר וזה שהזמנתי שבועיים מראש (זה גם היה ביום הפול מון לכן לא לקחתי טיסה לסוריטאני).

אם יישאאו יומיים פנויים בבנגקוק, אני ממליץ לך לקחת טיול לקנצ'נבורי...עיירה נחמדה במרחק שעתיים נסיעה מבנגקוק.

חבל שאין לך זמן לצפון, הנופים שם מדהימים והתאילנדים של הצפון הרבה יותר נחמדים מהתאילנדים בבנגקוק ובאיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טסתי עם אייר-אסיה מבנגקוק לצ'אנג מאי, זה חברת ה-low cost של המזרח, אבל יש לציין שלא נהיניתי מהיחס שלהם.

הבעיה הראשונה היתה משקל, בניגוד לכל החברות שנותנות לעשות עם 20 קילו למטוס הם נותנים לעלות רק עם 15, אני הייתי עם 16 ולמזלי חבר שלי היה עם 13.

כמו כן יש איסור להכניס שום דבר, היה לי דוחה יתושים בתיק צד ולא ידעתי שאסור לעלות איתו, הם זרקו לי את זה לזבל תוך שהם צוחקים לי בפנים, שיא החוצפה היה שראיתי להוא לא נתן לזוג ישראלים עם תינוק לעלות עם בקבוק מים לתינוק.

גם מחירי המזון והשתיה שלהם יקרים מאוד, למזלי זה היה טיסה של 50 דקות והייתי אותו בצום תשעה באב.

חברה שבהחלט הייתי מרוצה ממנה זאת בנגקוק איירוויס, טסתי איתם מצ'אנג מאי לקוסומוי ומפוקט לפאטייה,היחס הרבה יותר נחמד, איך שראו אותי בצ'ק אין סידרו לי מקום מרווח (עקב גובה של 1.97), בניגוד לאל על שדרשו ממני 60 דולר בטיסות לתאילנד, חבל שאל על לא מפנימים את השירות של לתת מקום מקום מרווח לאנשים גבוהים, גם בטיסות לאילת, ארקיע וישראייר נותנים לי מקום מרווח בניגוד לאל על שדורשים תוספת לכרטיס.

עוד שהו נחמד בבנגקוק איירוויס, זה הלאונג' בנמלי התעופה שמגישות כיבוד קל בנמל תעופה, ומי ששומר כשרות מומלץ לו להצהיר שהוא צמחוני, אני עשיתי את זה וזכיתי לקערת פירות במטוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מוזר, אני עשיתי איתם מספר טיסות פנים ולא נתקלתי באף חוויה מפוקפקת שכזו אחרת לא הייתי ממליץ עליהם.

ובאמת שעם המחירים שלהם אי אפשר להתחרות, הם עומדים על 50 דולר בערך לכרטיס בהזמנה מראש והמחיר הזול לא בא על חשבון הנוסעים- המטוסים שלהם חדשים, נעימים ומרווחים- אני דיי גבוה וכמעט תמיד אני נתקל בבעיה במרווח הרגליים במטוסים, לרוב אני מזמין יציאות חירום או מושבים קדמיים, אבל במטוסים של אייראסיה לא היה לי בעיות מרווח לברכיים גם במושב רגיל.

פורסם

הכי חשוב לזכור להזמין טיסות פנים מהארץ! כמה שיותר רחוק מהתאריך המיועד

אני הזמנתי רק טיסהמבנגקוק לצ'אנג מאי מארץ ויצא לי זול

אבל שרציתי לטוס מצ'אנג מאי לפוקט יצא לי 1400 שקל לזוג כי הזמנתי מעכשיו לעכשיו

אם אתה יכול בשום פנים אל תעשה נסיעות באוטובוס,אני אמרתי בשביל החוויה ניקח אוטובוס(הסעה) מפוקט לקוסומוי

ושרפתי על זה יום שלם וסתם משגעים אותך חבל על הכוחות באמת מיותר למי שטס לשבועיים,

בקשר להשכרת אופנועים אם תרצה

בקוסומוי השכרתי שם דרך הישראלים שאפילו לא ביקשו לראות או להשאיר דרכון בעיקרון התאילנדים מבקשים שתשאיר דרכון

או משהו.עלה לי

150 באט ל24 שעות קטנוע 125,

אני הייתי שבוע בבנגקוק ות'אמת הייתי מוכן להשאר שם עוד קצת מי שאוהב קניות יש מלא מלא מקומות לעשות את זה,

שוק סופ"ש משהו מטורף! אפשר למצוא שם הכל מבגדים עד חיות שהרבה מוגנות :-(

צחקתי שם עם תאילנדי שאני רוצה נמר,הוא אמר שתוך יום הוא מארגן...מראות קשים יש שם...

בקשר למלונות אני אישית מעדיף לראות בעיניים ורק אז להזמין,תמיד הגעתי למלון לפני ביקשתי לראות חדר ורק אז הזמנתי,

עוד עצה אישית שלי,עדיף להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת מלון עם שומר ולא אכסניה כי במלון יש כספת ואפשר להשאיר שם דברים

באכסנייה רשום בכל מקום שהמקום לא אחראי על החפצים שלך!

תהנה לך בתאילנד!

וחשוב לזכור אם תתנהג יפה אליהם הם יתנהגו אלייך יפה!

כי יש תאילנדים שממש לא אוהבים ישראלים

Vw Polo GTI

פורסם

חברים תודה,

הכיוון כרגע הוא לנחות בבנגקוק בשישי בצהריים, טיסה לקו סאמוי - להיות בקו סאמוי כ5-6 לילות, לקחת מספר טיולים משם ואז קו פאנגן וקצת קו טאו, בסוף יום וחצי יומיים בבנגקוק וחזרה הביתה גם כן בשישי.

ראיתי את כל המלונות שהצעתם, נראים מצוין בקרוב נסגור.

את הטיסות פנים בתאילנד כדאי לעשות עם AIR-ASIA, אי אפשר להתחרות במחירים שלהם.

נכון, אבל הם לא טסים לקו סאמוי בכלל, רק לפוקט. הטיסות מבנגקוק לקו סאמוי באמת נורא נורא יקרות (החל מ250$ הלוך חזור לאדם).

על איזה טיולים יומיים אתם ממליצים בקו סאמוי/קו פאנגן/קו טאו?

היינו רוצים לראות קצת פילים, נמרים, טיול ג'יפים אולי (משכירים שם ג'יפים בלי טיול מאורגן?), צלילה..? וכמובן את טיולי האיים.

אגב, כולם ממליצים לשכור קטנוע, בחיים שלי לא רכבתי על קטנוע/אופנוע/טוסטוס.

זה לא בעיה נכון? :lol:

פורסם

first thing- do yourself a favour and dont rent a bike!

i saw so many accidents of tourist who came to Thailand and took a bike for the first time and had accidant (very bad roads with sand etc').

i also reccomend Amari Palm Reef hotel in Koh-Samui, great location, great hotel,very nice Italian restaurant.

keep in mind that 4 stars hotels in koh samui= more than 5 stars hotel in Israel.

koh samui its a big island, a lot to see (in each hotel they will tell you the main attractions of the island) if you both in honeymoon you can take a driver who will take you guys with the hotel car for all the "must visit" places,or just rent a car and go alone.

just dont take a bike....

Koh Pangan is also very nice, tons of topless young girls :lol:

anyway enjoy.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי קטנוע, אם לא רכבת בעבר, לא הייתי שוכר, ואם אני זוכר נכון הם נוהגים הפוך כמו באנגליה, מה שעוד יותר קשה

להתרגל אליו, ודיי מסוכן גם ככה.

לגבי ג'יפים משכירים גם ללא טיול מאורגן, ואתה יכול לקחת מפה ולהסתובב לבד. תבדוק תמיד הכל בשבע

עיניים, כי אח"כ על כל דבר מחייבים אותך באלפי או עשרות אלפי בהטים, והתאילנדים אלופים בזה...

בקו-סמוי שהוא יותר תיירותי יש פחות מה לראות, טיול של חצי יום מספיק לך. בקו-פנגן לטעמי יש נופים ומקומות

יותר יפים. אנחנו לקחנו שם מישהו ליום שלם, יחד עם עוד זוג שפגשנו, והוא עשה לנו טיול מאוד נחמד, עם סיום

בחוף מגניב ושקט. בקו-טאו לא הייתי, אבל הבנתי שזה אי קטן ונחמד, בעיקר למי שאוהב צלילות.

לגבי טיסת הפנים, תברר עם תאי-אייר, יש להם דיל יחד עם טיסות הפנים, אני מניח שיצא לך יותר זול מ 250$.

הטיסה עצמה מתבצעת דרך אל-על, עם מקומות על הטיסה שמוקצים לתאי, ואז טיסת הפנים היא עם בנקוק אייר.

מה שאחלה בבנקוק אייר, שאתה ממתין לטיסה לקו-סמוי, יש להם טרקלין מצויין, עם אינטרנט, שתיה קלה וחמה,

כיבוד קל, ומקום לנוח קצת, אחרי טיסה מפרכת כזו.

פורסם

לגבי השכרת קטנועים כמעט כל התיירים עושים זאת ולא מעט מהם עושים תאונות ונתקלים בתיקונים לא קטנים.

זה דבר מאוד מפחיד משום שהנהגים התאילנדים לא איכפת להם מהנהג שלידם, לכן כדאי לקחת את זה בחשבון.

אני אישית השכרתי אופנועים כבדים וגם אופנועי ספורט מבלי שיש לי רישיון, כך שכל אחד שנוהג עם חכמה וזהירות יוכל לעשות זאת.

פורסם

הכי חשוב לזכור

אם אין לך רשיון לאופנוע בארץ וחס ושלום תעשה שם תאונה הביטוח לא יכסה כלום!

Vw Polo GTI

פורסם

אם אין לך רישיון ,והפלסטיק הזה מדאיג אותך אתה תמיד מוזמן לקפוץ לקווסן שבבנקוק בסימטה ממול הקשר הישראלי ולעשות שם רישיון לאופנוע בעלות של 200 באט לאחר ויכוח...:wink:

בכ"א לא ממליץ ממש להשכיר מהתאילנדים ,יכול להמליץ לך בפוקט לשכור קטנוע מצורי[ליד חבד] בעלות של כ200-250 באט ליום .הוא ממש לא יציק לך לאחר שתחזיר לו את הקטנוע.

ממליץ בחום על הגרין מנגו אם אתה בקוסמוי,על הטייגר ,הולוווד,FBI בפוקט.בקופנגן ממליץ לך על הקקטוס בחוף ולבקר במסיבות בריכה.פטאיה אתה יכול לוותר ..מקום מגעיל מלא זקנים חרמנים שחורשים את הוולקינג סטריט,

אני הייתי חודש וחצי בתאילנד וחרשתי כל פינה מהצפון ועד הדרום אבל בעיקרון לטיול של שבועיים הייתי הולך בנקוק,קטאו פוקט וקוסמוי.

טיול גיפים ופילים זה בעיקר בצפון [צאנג מאי] יש לך את תנא טיול 3 ימים מפנק ועשיר עלה לי לפני חצי שנה 400 שח לשלושה ימים ,ממצא ומספק.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...