Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נראה לכם מוזר ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מעניין אבל יש יותר גרועים.

זה ממש לא הדבר הכי פראקטי שאתה יכול לעשות לרכב, ואלא אם אתה בתצוגה, אף אחד לא ממש מעריך את זה.

מצד שני, השוטר שיעצור אותך ממש יעריך את זה כי זה עושה לו את החיים קלים מאוד.

פורסם

כל האוטו "משופר" בחוסר טעם, החל מהפנסים השקופים שלא מוספים כל חן ומאחור נראים מצועצעים לגמרי, ממשיך בכיסוי העור בחזית שלא ברורה מטרתו, הג'אנטים השחורים מבריקים שנראים רע (אולי במט הם היו נראים טוב יותר), הדיבוריות המכוערות בפנים הרכב וחוסר הנקיון הכללי שלה מבפנים.

האוטו פשוט נראה רע.

לגבי מיקום השעונים בכונס מנוע, מקורי אבל סתמי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למעשה,כמה שיישמע מוזר, התראות בקו הראיה הן מאד יעילות.

כשהיתה לנו בעיה עם מפעילי צמ"ה שמתעלמים מהתראות חום מנוע ביערות באפריקה שסותמים בעלים את הרדיאטור כל כמה דקות וגורמים לפיצוץ ראשים הבאנו מערכות WATCH DOG יקרות שלא עזרו הרבה.

אחד החבר'ה מצא חברה אמריקאית קטנה וקנינו ממנה מדי חום פשוטים גדולים שהולכים עם מכסה הרדיאטור. את זה - 5 מ' רחוק לפניהם ב D8/D9 אבל מול העיניים כל הזמן - כן ראו המפעילים כשעלה לאדום.(נפתר סופית עם המנועים החשמליים במקום חגורות למאוור - ע"י קומצו ).

פורסם

לדעתי (ויסלח לי בעל הרכב שאינני מכירו) האוטו לא נראה פשוט רע, אלא רע מאוד אפילו, אבל כ"א וטעמו/שיקוליו.

כ"כ - הערכתי - שצפויות גם אי אילו "בעיות" עם החוק (ו/או אוכפיו...).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מאוד אוהב קישורים לפייסבוק, כי אין לי חשבון שם ואני לא יעשה חשבון שם. למה פותח שרשור לא ציין בכותרת שזה קישור מפייסבוק? לא הייתי טורח להכנס, אני לא גר שם.:evil:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מאוד אוהב קישורים לפייסבוק, כי אין לי חשבון שם ואני לא יעשה חשבון שם. למה פותח שרשור לא ציין בכותרת שזה קישור מפייסבוק? לא הייתי טורח להכנס, אני לא גר שם.:evil:

זה בסדר, לפי התגובות פה כבר הבנת שאתה לא מפסיד כלום.

V5

פורסם

חבל מאוד, הפך אותו לרכב סיסי עם האנג'ל אייז הלא קשורים האלו, ואיפה הפרופורציה עם הכיסוי עור הזה.

העיקר הבריאות...

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...