Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פורד פוקוס. כאשר אני מפעיל את המזגן לאחר מספר שניות האוטו נכבה, בנוסף בזמן המועט שהוא עובד המזגן אינו מקרר אלא רק איוורור. מה הבעיה שיש לי?

פורסם

יתכן ויש לך בעיה אחרת שאינה קשורה למערכת המיזוג.

יתכן ויש בעיה בקירור המנוע של הרכב ולכן הוא נכבה כמנגנון הגנה על הרכב.

בנוסף, ברכבים מסויימים כאשר המנוע מתחמם יתר על המידה , המזגן עובר לאיוורור בלבד.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הפוקוסים ידועים בבעיות המיזוג שלהם פה ושם. יש מצב שמה שקורה בגלל בעייה במדחס עצמו זה שהקלאצ' של המדחס ניתפס לשניה או 2 מה שיוצר מצב של האטה באותו זמן של רצועת אביזרים של המדחס וירידת סיבובי המנוע למינימום כך שהמנוע מאבד סל"ד וניכבה. שווה בדיקה בעניין.

:)
פורסם

בבעלותי ניסן אלמרה 98 והמדחס שלי "תקוע" לפי הגדרת איש המזגנים.

אותה תופעה אצלי - עמדתי ברמזור ובטעות לחצתי על כפתור הפעלת המזגן - מיד כבה לי הרכב.

להערכתי שגם אצלך וגם אצלי, עקב זה שהמדחס תקוע, מעבר ללהיות לא תקין, גורם לאיזשהו עומס על

הרכב, מה שגורם לכיבוי המנוע.

גש לאיש מזגנים, זה מה שאני אעשה בקרוב!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מותר להציע אבחנה אחרת?

לדעתי (מאחר ואמרת שהמנוע ממשיך מס' שניות) מדובר על מייצב טורים תקול.

השאלה האם התקלה קורית רק בסרק או גם כשהרכב בנסיעה

נסה את הבדיקה הבאה: במגרש חניה ריק כשיש לך מיסעה ארוכה לפניך ואתה במהירות של 20-30 קמ"ש, גז לחוץ מעט, הדלק מזגן.

אם נכבה, צדקו קודמי. אם עובד בדוק את המייצב שלך. לא יודע איך זה בפוקוס (וואקום או חשמלי) אבל מכאן מישהו שמכיר את הרכב יותר ממני יוכל לעזור-או צינור וואקום פגום או פרפר מצערת מלוכלך במקרה של מייצב חשמלי.

בנוסף, אתה יכול להביט על המדחס כשמישהו מפעיל מזגן בפנים הרכב. אם הוא תקוע, אתה תצליח להבחין שהוא "עוצר" את המנוע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...