Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוברו גאסטי הזרקת דלק ידנית מנוע 1200

כאשר אני לוחץ על גז בנקודה מסוימת הטורים משחקים בין 1000-ל1500 (עולים ויורדים ללא שינוי בדוושה)

הבעיה מתרחשבת בניוטרל וגם בהילוך תוך כדי נסיעה .

כאשר אני עובר את הנקודה הספציפית בדוושה הרכב מתנהג באופן רגיל ללא המשחק של הטורים.

התקלה קוראת לקראת תחילת הדוושה של הגז.

ניקית עם תוסף דלק כגון K44 .

אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לבעיה ואך ניתן לפטור אותה

פורסם

הייתה לי בעיה זהה בדיוק בפונטו שהייתה לי לפני מספר חודשים.

פונטו הזרקה מנוע 1200 זהה לשלך.

החלפתי חיישן למבדה -לא עזר

כיוונתי טיימינג מחדש -לא עזר

החלפתי את כל בית המצערת (שכולל חיישן בית מצערת ומנוע צעדים-בנוסף ניקיתי אותו עם ספרי קרבבורטורים)-לא עזר

בדקתי את צינור הוואקום-לא עזר

לבסוף נמצאה התקלה בחיישן טמפ שמחובר לסעפת יניקה=הוחלף והאוטו חזר לפעול כמו שצריך.

אם אתה רוצה לבדוק אם זה חיישן טמ'פ:

חכה שהאוטו יתקרר הנע אותו=הכנס סוויטץ חכה שנורת המזרק תכבה והנע ללא גז(רק עם סוויטץ)

אל תגע בגז ושים לב אם שהרכב קר הוא משחק בטורים,אם הוא משחק בטורים שהוא קר זה לא נובע מחיישן טמ'פ אם זה לא משחק שהאוטו קר בניוטרל אז זה חיישן טמ'פ.

בכל מקרה הייתי ממליץ על הוצאת מנוע צעדים וניקוי עם ספריי קרבורטורים (היטל קרבבורטורים).

בהצלחה בן.

106 1.6 XSI

פורסם

נתק מנוע צעדים ובדוק האם יש עליו הצטברות של פיח וליכלוך בקצה הפין. כאשר הוא אינו מורכב על המצערת הדלק סוויצ' ושים לב אם מנוע הצעדים עובד. בנוסף מומלץ גם לבצע ניקוי מצערת יסודי מחוץ לרכב. אם הבעיה לא ניפתרת תעבור על כל מערכת האויר צינורות האויר וצינורות וואקום ובדוק שאין בריחה של אויר או חורים כלשהם.

:)
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

קודם כול תודה על כול העזרה

אשמח לעדכן אותכם בהיתפתחויות :

לאחר טיפול 10,000 הכנסת טרמוסטט שמושום מה בוטל ברכב וניקוי מצרעת באמצאות ספרי יעודי לניקוי מצרעת של BG

החלה החמרה במשחקים בטורים התקלה כעט קוראת במצב לאחר נסיעה של כמה דקות ולחיצה על הגז בניוטרל (המצב נמשך בכול אורך הלחיצה עד למצב שהטורים מגיעים ל4000 סלד ואז המשחק נפסק עד שאני שוב מוריד את הטורים)

כמו כן גם הדלקת מזגן,

כאשר אני מכבה ומדליק את האוטו יש הטבה במצב ורק בנקודה ממש ספציפית בגז זה קורה ויותר חלש.

כמו כן בנסיעה יש הרגשות של קפיצות רבות כאשר הגז נמצא במצב של לחוץ במעט לדגומה במצב של שמירה על מהירות קבועה האוטו קופץ הרבה והתופה נפסקת כאשר אני מאיץ עם יותר גז או מוריד את הרגל מהגז לחלוטין.

אני חשבתי להחליף חיישן

חיישן מד מסת אוויר כייון שיש הטבה לאחר כיבוי והדלקה מיידים והבנתי שהוא "מנקה" בזמן הכיבוי את החיישן

פורסם

תניע את הרכב ותפתח מכסה מנוע,נסה להקשיב הייטב.

אם אתה שומע שומע רעש של שאיבת אוויר מכיוון סעפת היניקה ובית המצערת

תעדכן.

בן.

106 1.6 XSI

פורסם

כן המנוע סוחב טוב ויש רעש שאיבה חזק

אני יסיים בחודש הקרוב במוסך כדי לבדוק את המנוע צעדים ואת החיישנים

פורסם

מדובר בשאיבת אוויר מאיזור סעפת הפליטה ובית הצערת שנמצא עליה ברכבך.

פרק את סעפת היניקה קומפלט עם בית המצערת ופתח וסגור שוב חזק עם סיליקון למנוע יניקות אוויר שגורמות לטורים להשתולל.

מקווה שיעזור.

(הייתי משתמש בסיליקון חזק ביותר,אפילו שחור,בכדי למנוע כניסת אוויר,בנוסף החלף אטם סעפת יניקה,וסגור גם איזור זה עם סיליקון).

106 1.6 XSI

• תוכן חדש...