Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דגם המנוע?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ברוב המקרים מדובר בפיאסטה YOUTH עם מנוע 1325 סמ"ק עם הזרקה חד נקודתית. מפיק 60 כ"ס במקרה הטוב. יש את הדגם ה CLX עם מנוע ה 1400 אבל רווחת דעה שהוא פחות מוצלח מה1325 סמ"ק.

לפותח השירשור, כמה שאתה אוהב את המכונית שלך ואני מבין אותך, עם כל הכבוד לא מדובר בשיא הפאר והטכנולוגייה עם כל הפלוסים והמינוסים שבדבר (בלי לפגוע ברגשותייך חלילה). לגבי פלאגים יש לך שתי אופציות. או לקנות תחליפיים של NGK שהם יעלו לך באזור ה 80 ש"ח פלוס מינוס או לקנות מקוריים של פורד שהם תחת המותג של מוטוקרפט אם אינני טועה בשם. המקוריים יעלו לך 100 ש"ח לסט של רבעייה. ידוע לי כי קניתי גם כאלה לא מזמן. לגבי שמן, כל שמן 10-40 באיכות טובה יעשה את העבודה. אל תתשגע ותקנה את השמן הטוב ביותר שקיים בשוק כי האוטו לא ממש צריך את זה. המנוע ישמח גם לקבל שמן של פריסטון, דלק ושאר חברות לא יקרות.

מכיר אנשים שמשתמשים ב 20-50. מניסיון העבר מדובר ברכב מאוד אמין. מכיר אנשים שנסעו עם כמות שמן לא מספיקה וחוסר בנוזל קירור והאוטו עדיין שרד.

אם אתה רוצה להתשמש ב 20-50 יש מקומות שמוכרים 4 ליטר של חברת דלק ב 40 שקלים. כמובן שזה שמן מינראלי בלבד ולא חצי סינטטי. זה האחרון יעלה לך 50 או 60 ש"ח ל 4 ליטר.

דרך אגב, אם אתה באמת אוהב את המכונית שלך אני ממליץ לך מה שאנשי מקצוע המליצו לי. תתרחק מהשמנים של אמריקן איגול. זה נוזל שלא ממש ראוי להיקרא שמן מנוע איכותי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...