Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבטים על שירוקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים להביא שירוקו 1.4 הזמנו כבר אבל אבא שלי לא יודע להחליט...

יש עוד מכוניות עד 170 אלף גם יד שנייה בא טוב שהם יותר משפחתיים אבל ברמה של שירוקו ולא איזה לקסוס CT200h??:twisted:

פורסם
אנחנו רוצים להביא שירוקו 1.4 הזמנו כבר אבל אבא שלי לא יודע להחליט...

יש עוד מכוניות עד 170 אלף גם יד שנייה בא טוב שהם יותר משפחתיים אבל ברמה של שירוקו ולא איזה לקסוס CT200h??:twisted:

לך על השירוקו, אם אישתי לא הייתה בהריון לא הייתי סופר עד 3

רכב מדהים מכל הבחינות

אם אתה צעיר ויש לך את היכולת הכספית go for it איך שאומרים !!!

פורסם

אלפא גולייטה וגולף GTI לא מתאים כפרה..

בקיצורר לא עולה לי עוד רעיונות תביאו לי אתם מה יש עד 180 אלף שהוא ברמה חוץ משירוקו?? גם יד שנייה נכנס

פורסם

כי אלה לא רכבים לערס המצוי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ניב ואללה המכוניות לא יפות לפי דעתי

לאון FR היא חזקה אבל היא גם לא נראת להיט..

יש עוד שלא חשבתי עליהם ??:twisted:

פורסם
ניב ואללה המכוניות לא יפות לפי דעתי

לאון FR היא חזקה אבל היא גם לא נראת להיט..

יש עוד שלא חשבתי עליהם ??:twisted:

סוזוקי אלטו עם ניקלים (הניקלים חשובים)

פורסם

יש אחת כזאת שעומדת דרך קבע ליד הבריכה העירונית בחדרה, לא צחוק - נראית ממש יפה :shock: :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...