Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה גיל אני לא מסכים איתך. הכיוון שניתן להגיע אליו עם הMS8 לא נופל ברמתו מכל פרוססור אחר שמכוון מערכת.

בשביל לכוון מערכת עם פרוססור רגיל אתה צריך לדעת מה אתה עושה. כמה אנשים בארץ באמת יודעים לכוון מערכת טוב?

לדעתי ניתן לספור אותם על יד אחת וגם להם יקח הרבה זמן כדי למצות את המערכת.

דרך אגב, ישנם כבר אנשים שזכו בתחרויות עם מערכת מבוססת על MS-8 ככה שהוא לא בדיוק לא מכוון גם לקצה הזה.

אלי

פורסם

טוב,

לפי הצורה בה החוטים נראים בתא המטען - התקנה של יוסי זו לא :-D

אבל בכל זאת נראה כמו עבודה יפה והתנקה יפה ממה שאני כן רואה - התוצאה לפי מה שאני מבין השאירה אותך מאוד מרוצה אז אני מניח שסוף טוב הכל טוב?

אפרופו - אני מבין שהוופרים נכנסו בדלתות בלי צורך לבנות תיבות בכלל? בתוך הדיפון?

איך נראית הבניה של הטוויטרים? או שהם עדיין בבניות של הספרות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלי,אני יודע שאפשר להגיע עם ה-MS8 לתוצאות מדהימות.

לא אמרתי שהמכשיר לא מיועד לקהל ההיי אנד,JBL מצהירים שהמכשיר מיועד למערכות OEM.

נ.ב.

איך באמת וופר ''7 נכנס לך בדלת בלי בניות?

בשיפוצים...

פורסם

תתחדש אלי נראה טוב בתמונות :)

מחכה לשמוע מה זה עושה עם הרכיבים וההתקנה שלך

ואם מישהו מביא 360.3 אני מצטרף לחגיגה גם :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חכה ליולי ל 360 כנראה שאני אביא אם יסתדר כלכלית באותה תקופה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

נכון, ההתקנה לא הכי אסטטית בעולם בגלל ששיניתי גם את הפרוססור והיו בתחילה מס' רעשי אלטרנטור. כמובן הצעד הבא זה לסדר את החיווט.

הוופרים נכנסו יופי בדלתות, היה צורך לחתוך קצת, ממש קצת את הפח. הטבעות הם הישנות שיוסי הכין לרכב הקודם שלי, היה צורך לחתוך לחצי מבחינת העובי אבל הם התאימו בול במקום, בלי תיבות או כל דבר אחר. בכל זאת רכב אמריקאי וגודל הדלתות בהתאם:wink:. כמובן בידוד כפול בדלתות ושאר ירקות ועדיין ישנם מס' רעשים.

אני עדיין צריך לצלם את הקורות, לא היה לי זמן לעשות את זה היום, בתקווה מחר. השתמשתי כמובן בפייספלייט המהמם שיוסי הכין לרווליטורים בבניה פשוטה עם ריפוד תואם לריפוד הגג, בלי עור, וויניל או בטיח. אין צורך בתפרים או בעיצוב של הבד, מאוד גמיש ושוב הריפוד לוקח חצי שעה גג וגם זה בגלל הצורך בייבוש הדבק:lol:. היתרון של הבד הוא שמצידו השני יש ספוג ככה שהגימור לא חייב להיות בשמיים והבד מכסה על כל הפגמים הקטנים שבמצב אחר היו בולטים מאוד.

גיל כל חברה מתארת את הפרוסור שלה כOEM INTEGRATOR;

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=FEATUREBITONE של הביט 1 לדוגמא

או בתרגום חופשי " טכנולוגיה מהפכנית ההופכת את התחום האקוסטי בכל רכב בכדי לכוון כל מערכת פשוטה למערכת היי הנד" ומייד למטה מדובר על היתרונות של כניסות hi-level unput כמו ב... נכון מערכות מקוריות

והרוקפורד? "The 3Sixty.3 is the ultimate signal processor from Rockford Fosgate that can function as an OEM integration "black box" or a complete surround sound DSP"

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=49&family_id=50&item_id=117203&locale=en_US&p_status=

מה בקשר לאלפיין החדש? נכון ניחשת שוב:

"customization of these systems is no longer possible. To address this challenge, Alpine Electronics of America, Inc. provides several factory integration solutions, including the new PXA-H800 IMPRINT® audio processor"

ככה שכל חברה מייעדת את הפרוססורים שלה לOEM .במקרה הזה JBL איננה שונה.

אופיר, בשימחה השינוי באמת גדול ולדעתי לטובה.

אלי

• תוכן חדש...