Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון מבחינת סאונד לרכב שיש לדינמיט זה למנוע ןיברציות לא רצויות של מתכות באוטו, אבל האם יש לו עוד יתרונות? זה גורם למערכת להשמע חזק יותר או משהו כזה???

האם זה גורם לנסיעה שקטה יותר? כלומר שומעים פחות את הרוח במהירות גבוה??

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

חזק יותר ? לא.

מדוייק יותר ? בהחלט כן.

בקשר לרעש הרוח במהירויות גבוהות ... אין שום קשר בין הדברים.

פורסם

כלומר נהיית לי יותר איכות שמיעה!

זה טוף!!!!! :lol::lol:

אבל בדוק שזה לא גורם לנסיעה שקטה יותר??!!

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

זה גורם לנסיעה שקטה יותר, כי פחות ויברציות עוברות לך מבחוץ לתוך האוטו.

אתה גם שומע יותר חזק, כי הדינאמיט מבצע "דיפון" וכך יש פחות איבוד סאונד בתוך האוטו (בשבילך זה טוב, בשביל האוזן שלך לא ממש :D )

פורסם

לי דווקא זה מתאים אחי......

כלומר הדינמיט שווה אם ככה, יש חבילה שנמכרת שמציעה גודל מסויים של יריעות או שצריך לקנות לכל חלק באוטו בנפרד???

קובי

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
חזק יותר ? לא.

מדוייק יותר ? בהחלט כן.

בקשר לרעש הרוח במהירויות גבוהות ... אין שום קשר בין הדברים.

תתפלא אבל כן.
פורסם

אני בהחלט מתפלא ... כי זה לא נשמע לי היגיוני כי הרעש של הרוח במהירויות גבוהות עובר דרך החריצים הפתוחים ולא דרך הדלת עצמה, לא ?

והרי הדיינאמט לא אוטם את החריצים הפתוחים , אז איך לעזאזל זה משקיט את הרעש של הרוח !?

פורסם

רעש של רוח לא נכנס דרך חריצים - זה שטויות.

רעש של רוח נוצר עקב מערבולות רוח סביב כל דבר בולט (איירודינאמיות לא טובה) לדוגמא-

מראות צד,החלונות, ווישרים וכמעט למעשה כמעט כל דבר חיצוני ברכב גורם למערבולות.

בצורה אירודינאמית מושלמת הרעש יהיה אפס (לא קיים דבר כזה).

סתם לתת לך דוגמא שאולי תבין יותר טוב - אם אתה בקטע של אופנועים - יש את הקסדות של Shoei שאזור הצירים של המשקף חסופים (רואים את המשקף והנק' חיבור לקסדה) ויש את Arai שבד"כ שמים כיסוי קטן סביב המקום - מי לדעתך תהיה שקטה יותר - Shoei. אולי שתי הדוגמאות לא הכי טובות כי מדובר בשתי חברות הכי טובות (לדעתי לפחות) כך שהתכנון של ה-Arai עדיין טוב ושקט אך עדיין Shoei קצת יותר שקטה. בחברות זולות יותר שהכיסוי ממש בולט ומכוער אז הקסדה ממש שורקת במהירויות (לווא דווקא גבוהות מעל ה80 אפילו).

המערבולת יוצרת רעש וזה נכנס לאוטו שלך. אם תצעק מחוץ לאוטו ישמעו אותך?! כן... כך גם רעש רוח.

פורסם

אם אני אצעק מחוץ לאוטו אטום לגמרי,ללא מילימטר מרובע של מעבר אוויר פנוי, פשוט אטום לגמרי, ישמעו אותי חזק?

ואם אפתח חלון ? ישמעו אותי יותר חזק מהדוגמא למעלה ?

עכשיו מה זה משנה רעש של מה זה ? ואני מאמין לך שזאת הדרך שהרעש נוצר אבל אבל עדיין אטימה מוחלטת של דלת שהחלון שלך פתוח לא ישקיט לך שום רעש, נכון ?

אני תמיד מוכן ומזומן ללמוד דברים חדשים ... האר אותי 8)

פורסם

הדיינמאט גורם לרמקול לדחוף יותר אוויר וכך אתה מחזיר לעצמך 3 דציבל (לפי אתר החברה, אבל בפועל יכול להיות יותר או פחות) ממה שהרמקול מסוגל אליו.

כשרמקול רועד, הוא ירעיד גם את הסביבה שאליה הוא מחובר, ואם היא לא קשה ויציבה - זה יפריע לממברנה לעבוד כמו שצריך ולדחוף אוויר.... כשיש דיינמאט על הדלת - הויברציות שמפריעות לרמקול להיות מנוצל (לדחוף יותר אוויר או לעבוד ביותר מהירות), פוחתות ואתה מרוויח עוד איכות, ווליום והנאה.

בתיאבון :lol:

פורסם

סביבת הרכב אינה מקום אידיאלי לשמיעת מוסיקה,מאחר שמטבע הדברים אינו חלל שקט. רעשי רוח,רעשי צמיגים,רעשי מנוע,רעשים חיצוניים(מכוניות,צפירות,ועוד),רעשי מרכב ועוד. הדינמאט נועד לפתור חלק מבעיות אלה,על-ידי בידוד והשתקת המרכב. ברמת העיקרון היכן שיש רעש הוא בא על חשבון הסאונד(ראו לדוגמא אולפני סטודיו והקלטות,מושקע בהם ים של כסף על מנת ליצור חלל שקט אקוסטי ללא רזוננסים). מעבר לקבלת מרכב שקט יותר(אחרי בידוד של דינמאט,או חומרים דומים)הינכם מקבלים יותר spl (עד 3 db ,שזה עוצמה כפולה של spl מהמקור) ומקבלים גם רכב מבודד יותר מחום ומקור. נכון שזה לא השקעה קטנה(באופן יחסי)אבל התמורה והשינוי שנוצר הוא מהותי ביותר,לאלה שחשוב להם הסאונד ברכב.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אם זה מעניין מישהו, החל מסוף השבוע הקרוב, אני הולך לדפן את הבגאז' שלי

עם חומר סוג ב', ז"א לא דיינמאט אלא נוזל הזפת.

אני גם יעלה תמונות לאתר שלי וגם אעדכן אתכם בתוצאות, וכל מי שיגיע למפגש

יוכל גם לראות ולשמוע תוצאות.

• תוכן חדש...