Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב מסוג הונדה סיוויק מודל 95

ורציתי לנקות את החיישן מפיח

בכל אופן ניקיתי כבר פעם חיישן במנוע

שמחובר למצערת והיה שיפור מורגש. אם זה אותו דבר?

זה משפיע בכלל הניקיון?

הסיבה לניקוי - יש לי תחושה שלפעמים הרכב נוסע יותר טוב ולפעמיים פחות

כשאני לוחץ על דוושת הגז. הדוושה קשה.

ואני יודע שמצטבר שם פיח,ואם מצטבר שם ליכלוך,החיישן מגיב קצת אחרת,זה נכון?

אין לי בעיה להחליף לחדש אם זה יותר מומלץ.

אני חושב שזה גם החיישן המקורי מאז שייצרו את הרכב הזה

זה כולה בורג וקונקטור חשמל

ועוד שאלה - צריך לפרק את המצבר לפני שמפרקים את החיישן?

ותודה מראש.

פורסם

אני החלפתי חיישן לא מזמן, ועכשיו ככל הנראה אני במוסך בגללו...כנראה שהחיישן שהחליפו לא חובר כראוי (החוטים) ומופיע תקלה בלמדה, לא בטוח שזה בכלל ממנה

כל מי ששאלתי הציע להחליף חיישן ולא לנקות, עדיף מקורי, ככה גם לא תסתבך כמוני עם העניין של החוטים...

ואם אתה מרגיש חוסר סחיבה נסה לבדוק את הבית מצערת\מד כמות אוויר פילטר אוויר נקי

פורסם

msti - תודה על התגובה המהירה :-P

אני אבדוק לגביי מה שרשמת לי ויעדכן אם גילתי בעיות משם,בכל אופן

מהפילטר הוא נקי וחדש!,מדובר בפילטר פתוח.

וכן ברור אם זה מומלץ כמו שאתה אומר להחליף חדש ולא לנקות,אז אני החליף אותו למקורי .

פשוט חשבתי שניתן גם לנקות אותו,זה גם לא סיפור עם ספריי קרבורטור אני עושה אותו חדש

טוב לא חדש כמו חדש,רק במראה החיצוני.:wink:

פורסם

אם אתה מתכוון לפרק את החיישן לבד, כדאי שתגש למשימה עם לא מעט סלבנות, כי אתה תזדקק לה.

החיישן הזה תקוע בסעפת פליטה ברכב ככל הנראה משנת 95, כפי שאתה מתאר. עם השנים החיישן כנראה הותך לסעפת, שעובדת בטמפ' של 800-900 מעלות. לא יהיה פשוט בכלל לפרק אותו, צריך בוקסה מיוחדת עם חריץ, שדרכו יוכל לעבור הכבל של החיישן+רצ'אט heavy duty עם מנוף ארוך. אני נאבקתי עם החיישן הזה במשך שעות ארוכות, הבוקסה פשוט החליקה עליו ולא היה ניתן להוציא אותו. ניסיונות לפרק אותו כאשר הסעפת מחוץ לאוטו, על מלחציים עם פלייר פאטנט ומה שלא יהיה, עלו בתוהו. בסופו של דבר החלפתי את כל הסעפת פליטה. רצוי שתגש למוסך במידה ואין לך ניסיון קודם בתחום. אפשר למצוא המון מידע באינטרנט (בחו"ל) על החיישן העיקש.

לגבי החיישן עצמו, אם אתה מחליף, רצוי לקנות מקורי בלבד, שהוא מחברת DENSO, מק"ט 234-4099 ומגיע עם הפלאג המקורי.

לי זה עלה 620 ש"ח. יש לך אפשרות לקנות את אותו החיישן בדיוק, רק בלי הפלאג, בסביבות 350 ש"ח ופשוט לחבר את הפלאג הקודם.

עצה שלי, כל עוד נורת check engine לא דולקת ומורה על תקלה בחיישן, אל תגע בו. ניסיונות לנקות אותו, עלולות להזיק לו ולהרוס אותו.

פורסם

בעלי סיוויק שימו לב! חיישן חמצן לרכב הזה חייב להיות מקורי, או חליפי תואם מקורי, רכשו חיישן חמצן אך ורק לפי הקטלוג של דנסו, בוש או ntk‏ ‏,העיקר שדגם החיישן יותאם לדגם הרכב.

חיישן אוניברסאלי לא יתאים הסינגל שלו לא תואם למחשב ניהול.

פורסם

golf_sdi - לגביי ביצוע העבודה,אז ככה יש לי חבר מכונאי וחשמלאי אז אני לא דואג הוא עושה לי הכל ברכב.

תודה על התשובה המפורטת,ואכן יש לי גם נסיון בתחום.

ba323f - אני לא חשבתי אחרת,אני בדרך כלל מעדיף מקורי,אני לא מנסה לחסוך בדברים כאלה !

וטוב שרשמתה את זה כי יש אנשים שלא יודעים שזה עלול לגרום אחר כך נזק רציני.

תודה רבה לכולם :-P על העזרה!

שיהיה לכולם בוקר נפלא ושבת שלום ומבורך.

(אפשר לנעול)

• תוכן חדש...