Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחקו אותה צ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיביזה שלי קיבלתי 2 זרים

אחד כשרכשתי

ואחד כשהחליפו לי את האוטו ברכב אחר בגלל שהרכב שנקנה לא התאים לדרישותיי. (אותו דגם, מודל אחר. ללא תוספת כסף).

הם עושים את זה לכל מי שקונה בצמפיון.

בפיאט לעומת זאת, לא קיבלנו כלום.

גם לא בוולוו, טויוטה וUMI.

אני מניח שזה גם קשור בדגם. אבל אי אפשר לדעת. רק באיביזה קניתי את היקר ביותר. כל השאר היו דגמים בינוניים.

סבא שלי קיבל זר כשהקרוז שלו היתה שנה על הכביש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במרצדס מקבלים דגם 1:18.

לא קיבלתי כלום עם השירוקו. האם אני צריך להרגיש מקופח? האם זה רק ללקוחות חוזרים או לקוחות שקנו במעל 200K?

כל חוויית הקניה לא הייתה משהו.

בשביל נסיעת מבחן הייתי צריך למלא בקשה באינטרנט שלוש פעמים, להתקשר כמה פעמים וגם להירשם באולם התצוגה (אולי חשבו שאני ילד בן 17, אז באתי כדי שייראו אותי, אבל גם זה לא עזר). בסוף רק דרך שירות הלקוחות קיבלתי נסיעת מבחן.

כשבאתי לקבל את האוטו, באמצע יום עבודה בשעה שקבעו לי שרירותית (כי הם לא יכולים בתחילת יום או סוף יום) הייתי צריך להמתין.

גם השלב לאחר הזמנת הרכב לא היה משהו.

הייתי צריך להמתין חודשיים לשירוקו שחורה והשלמתי עם זה, אבל התקשרתי יום אחד לברר משהו עם נציג המכירות שטיפל בי והוא לא היה באותו יום. שאלתי את הנציג שבמקרה ענה לי אם אפשר לקצר את לוחות הזמנים. הוא אמר לי "כן, במקרה יש שחורה ואתה יכול לקבל אותה תוך שבוע".

אני לא משלים יותר עם יחס כזה.

הייתי לפני כמה שבועות בלובינסקי עם אשתי, התעניינתי ב RCZ, אפילו שאלנו שאלות של אנשים בוגרים (לא "כמה סוגרת", אלא על ביטול כרית אוויר, מקום לעגלה מאחור וכו').

השארתי פרטים עבור נסיעת מבחן, אבל לא חזרו אלי.

הסקתי שאני לא ראוי להיות לקוח ואני מוותר.

פורסם
במרצדס מקבלים דגם 1:18.

לא קיבלתי כלום עם השירוקו. האם אני צריך להרגיש מקופח? האם זה רק ללקוחות חוזרים או לקוחות שקנו במעל 200K?

בשביל נסיעת מבחן הייתי צריך למלא בקשה באינטרנט שלוש פעמים, להתקשר כמה פעמים וגם להירשם באולם התצוגה (אולי חשבו שאני ילד בן 17, אז באתי כדי שייראו אותי, אבל גם זה לא עזר). בסוף רק דרך שירות הלקוחות קיבלתי נסיעת מבחן.

כשבאתי לקבל את האוטו, באמצע יום עבודה בשעה שקבעו לי שרירותית (כי הם לא יכולים בתחילת יום או סוף יום) הייתי צריך להמתין.

גם השלב לאחר הזמנת הרכב לא היה משהו.

הייתי צריך להמתין חודשיים לשירוקו שחורה והשלמתי עם זה, אבל התקשרתי יום אחד לברר משהו עם נציג המכירות שטיפל בי והוא לא היה באותו יום. שאלתי את הנציג שבמקרה ענה לי אם אפשר לקצר את לוחות הזמנים. הוא אמר לי "כן, במקרה יש שחורה ואתה יכול לקבל אותה תוך שבוע".

אני לא משלים יותר עם יחס כזה.

הייתי לפני כמה שבועות בלובינסקי עם אשתי, התעניינתי ב RCZ, אפילו שאלנו שאלות של אנשים בוגרים (לא "כמה סוגרת", אלא על ביטול כרית אוויר, מקום לעגלה מאחור וכו').

השארתי פרטים עבור נסיעת מבחן, אבל לא חזרו אלי.

הסקתי שאני לא ראוי להיות לקוח ואני מוותר.

תשמ'ע אנחנו חיים במדינה שמתן שירות זה לא התחום החזק של האנשים.

לפני עשור שנים רכשתי גולף דור 4 ולתומי חשבתי שבמהלך הרכישה אני אקבל שירות עם חיוך ולכול טלפון שלי הם יחזרו בתוך 5 דקות וילקקו לי את המה שמו. לפני 4 שנים רכשתי גולף נוספת גולף דור 5 אתה חושב שמשהו השתנה ? נעשה רק יותר גרוע.

הרגשתי שעושים לי טובה שמוכרים לי רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
כשקניתי את האודי שלי לא קיבלתי כלום.. :cry:

אבל בלקסוס של אבא שלי, שולחים לו מתנה ליום הולדת כל שנה ושנה וכמובן זר פרחים וכל שנה שיש אוטומוטר שלוחים לו זוג כרטיסים (שכמובן שאני לוקח אותם) וגם לא צריך לחפש שם חניה כי יש חניה מסודרת ללקוחות לקסוס ובכלל הם חנפנים לא קטנים הלקסוס האלו..

זה נכון ואלה אכן המתנות שהם שולחים כדי לשמר את קשרי הלקוחות שלהם, אבל את הפתעת החיים שלי קיבלתי מהם כשמכרתי את האודי הישנה והמתנתי לרכב החדש שצריך היה להגיע.

כשנודע לאיש המכירות שאני ללא רכב הם שכרו בעבורי רכב מ"פרי" ללא חיוב, ללא עלות, ללא כלום - וכל זה למשך חודש שלם. :shock:

אין עוד שירות כזה !

פורסם
באיביזה שלי קיבלתי 2 זרים

אחד כשרכשתי

ואחד כשהחליפו לי את האוטו ברכב אחר בגלל שהרכב שנקנה לא התאים לדרישותיי. (אותו דגם, מודל אחר. ללא תוספת כסף).

הם עושים את זה לכל מי שקונה בצמפיון.

בפיאט לעומת זאת, לא קיבלנו כלום.

גם לא בוולוו, טויוטה וUMI.

אני מניח שזה גם קשור בדגם. אבל אי אפשר לדעת. רק באיביזה קניתי את היקר ביותר. כל השאר היו דגמים בינוניים.

מוזר, כשקנינו איביזה SC ספורט 1.6 לא קיבלנו כלום

פורסם

גם אני עם הסקודה לא קיבלתי כלום :( (אולי בגלל שזה דגם בסיס,ו87K לא מדגדג להם...:|)

כנ"ל,לפני הסקודה חשבתי ברצינות לרכוש את אחת האיביזות מהמבצע השני שהיה,ומילאתי 4 פעמים את הטופס בקשת נסיעת מבחן באתר,לאחר מכן התייאשתי

דווקא פה היה לי אחרת,באתי לקבל את הרכב בסביבות 16:30,קצת לפני שהם סגרו,ולא הייתה בעיה כלשהי.

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כל השירות המתואר של לקסוס עושה עוד יותר חשק ל -IS 250 :). תודה לאל שיש חלומות :).

עזוב, בתקציב הזה עדיפה אינסיגניה. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זה נכון ואלה אכן המתנות שהם שולחים כדי לשמר את קשרי הלקוחות שלהם, אבל את הפתעת החיים שלי קיבלתי מהם כשמכרתי את האודי הישנה והמתנתי לרכב החדש שצריך היה להגיע.

כשנודע לאיש המכירות שאני ללא רכב הם שכרו בעבורי רכב מ"פרי" ללא חיוב, ללא עלות, ללא כלום - וכל זה למשך חודש שלם. :shock:

אין עוד שירות כזה !

גם אצלי היה אותו הסיפור. בזמן ההמתנה לרכב הם השיכרו לנו מאזדה 6 (שבמקרה הייתה עם 60 קמ). באמת שהשירות שלהם הוא ממש מדהים אבל חוץ מזה... אני לא ממש מתלהב מהרכב..

1.8TSI

פורסם
הפתעה לטובה: פתאום צלצול בדלת (טוב, באינטרקום) - פרחים מצ'מפיון לרגל הקניה. ואפילו לא זולים.

סחטיין. הרכב עוד לא אצלי (אולי מחר, סוף סוף), אבל ברכות אני כבר מקבל :-)

ולפני שכל הנשמות הטהורות ממהרות לקטול ("זה כלול במחיר" וכו'), וגם אם נתעלם מההנחה הלא רעה שקיבלתי, עדיין - מחווה מאוד מאוד יפה. אשתי ואני ממש שמחנו מהיחס (נכון, זה יוצא כנראה אוטומטית מהמחשב. אז מה.)

תבדוק טוב בתחתית הזר. יש שם צנצנת וזלין לרגע שאחרי קבלת האוטו.

אישית לא רוצה שום מתנות מהיבואנים אלא רק שירות טוב ויחס הוגן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תבדוק טוב בתחתית הזר. יש שם צנצנת וזלין לרגע שאחרי קבלת האוטו.

אישית לא רוצה שום מתנות מהיבואנים אלא רק שירות טוב ויחס הוגן.

הוזלין בצנצנת מיועד למריחה על קטבי המצבר ולא למטרה שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם
פרייארים ! לי שלחו נערת ליווי אגזוזנית.

הוזלין בצנצנת מיועד למריחה על קטבי המצבר ולא למטרה שציינת.

מרק - אני כבר מבולבל ממך, ההודעות שלך סותרות ואינני יודע למה להאמין... :shock::lol:

• תוכן חדש...