Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיחקו אותה צ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי כזה זר כשקניתי את האיביזה במבצע.. כנראה שזה לכל הרכבים של צמפיון.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני באמת שלא מבין מה ההתלהבות מפרחים

לפי מה שאני קורא בתרדים וממקרים שפורסמו בynet, הם צריכים לשלוח משתלה שלמה על העוגמת נפש מהשירות שלהם

פורסם

כייף לשמוע על המחווה.

אני דווקא בעד. כבר ממזמן, הבנו, שבעולם העסקים, המחוות הקטנות הן אלו שסוגרות עסקה עם חיוך על הפנים.

פאק - ורק אני לא קיבלתי כלום.

נו, שויין, ככה זה כשקונים יד שניה.

:roll:

עזוב פרחים...כאשר נרשמתי למועדון של ניסן, אפילו מייל ברכה לא שלחו לי :(.

פורסם

כשקניתי את האודי שלי לא קיבלתי כלום.. :cry:

אבל בלקסוס של אבא שלי, שולחים לו מתנה ליום הולדת כל שנה ושנה וכמובן זר פרחים וכל שנה שיש אוטומוטר שלוחים לו זוג כרטיסים (שכמובן שאני לוקח אותם) וגם לא צריך לחפש שם חניה כי יש חניה מסודרת ללקוחות לקסוס ובכלל הם חנפנים לא קטנים הלקסוס האלו..

1.8TSI

פורסם

ואני כבר כמה שנים טובות מקבל כל שנה מייל "מזל טוב" ביום הולדת שלי מהקראספורום!!!!

בזמני (מי שישמע, כולה לפני 4 שנים) רוכשי אלפא היו מקבלים גם מזוודה של סמסונייט במעמד קבלת הרכב שזה באמת מתנה שווה לפי דעתי (שוויה יותר מ1000 ש"ח)

פורסם
פרייארים ! לי שלחו נערת ליווי אגזוזנית.

מרק, קוראים לזה ליידי בוי

תעשה חיים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אבל בלקסוס של אבא שלי, שולחים לו מתנה ליום הולדת כל שנה ושנה וכמובן זר פרחים וכל שנה שיש אוטומוטר שלוחים לו זוג כרטיסים (שכמובן שאני לוקח אותם) וגם לא צריך לחפש שם חניה כי יש חניה מסודרת ללקוחות לקסוס ובכלל הם חנפנים לא קטנים הלקסוס האלו..

אם אבא שלך הוא עוד "סתם" לקוח בחברה ולא VIP, אני חייב להגיד שאני בהלם די רציני. בחיים לא הייתי חושב שדבר כזה קיים בארץ.

פורסם

במחירים של לקסוס, כל לקוח הוא VIP. ואם הם לא יטפחו אותו - הוא עוד עשוי לעבור לאאודי A7 (ראיתי אותה היום - מרשימה ביותר ויפה מאוד). זה כמובן עובד גם ההיפך. מותגי היוקרה כל הזמן מפתים לקוחות לעבור אליהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...