Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת, הלך לי המחשב מנוע בקליאו RSI שלי.

היום אצל החשמלאי גילינו (אחרי פרוק של 3/4 אוטו) שלא יוצא זרם + מהמחשב למשאבת דלק.

הלכתי והבאתי מחשב אחר מפירוק והוא פותר את בעיית הזרם למשאבת דלק, אך לצערי, הוא שורף לי את הפיוז הראשי למנוע.

מחר אני ילך להחליף את המחשב שהבאתי מפירוק.

השאלה שלי היא אם אתם מכירים מישהו שיודע לתקן מחשבי מנוע כי החשמלאי אמר לי שניתן לעשות כזה דבר,

פשוט הוא לא מבין בזה, ואם אני מצליח לתקן את המחשב שלי אני חוסך את ה 1000 ש"ח שהוצאתי על מחשב חדש.

תודה,

ערן.

פורסם

בוא נאמר כך.

מחשב מספר אחד - נשרפה לו יציאה.

מחשב מספר שניים - שרף פיוז.

אני הייתי אומר לבדוק מעבר לכך. אולי היציאה של משאבת הדלק מקצרת. תנתק את המשאבה או שלפחות תבדוק קצר על הקו הזה.

אין שום סיבה שיציאת המשאבה תישרף סתם. ומה עוד שהחלפת מחשב והוא שרף לך פיוז.

אני מקווה שלא התעסקת עם המחשבים כאשר המצבר מחובר.

מנסין שלי מחשבים נשרפים כאשר מתעסקים עם מערכת החשמל באוטו ללא ניתוק של המצבר (נכון עודד). אגב אם נשרפה לך יציאה של המחשב אז יכול להיות שמדובר בתיקון ממש פשוט אבל עד שלא תמצא את הגורם אל תמהר לחבר מחדש.

פורסם
בוא נאמר כך.

מחשב מספר אחד - נשרפה לו יציאה.

מחשב מספר שניים - שרף פיוז.

אני הייתי אומר לבדוק מעבר לכך. אולי היציאה של משאבת הדלק מקצרת. תנתק את המשאבה או שלפחות תבדוק קצר על הקו הזה.

אין שום סיבה שיציאת המשאבה תישרף סתם. ומה עוד שהחלפת מחשב והוא שרף לך פיוז.

אני מקווה שלא התעסקת עם המחשבים כאשר המצבר מחובר.

מנסין שלי מחשבים נשרפים כאשר מתעסקים עם מערכת החשמל באוטו ללא ניתוק של המצבר (נכון עודד). אגב אם נשרפה לך יציאה של המחשב אז יכול להיות שמדובר בתיקון ממש פשוט אבל עד שלא תמצא את הגורם אל תמהר לחבר מחדש.

זו לא המשאבת דלק כי עם המחשב החדש (ששורף את הפיוז הראשי של המנוע) המשאבת דלק עובדת ומגיע אליה זרם. ובנוסף, האוטו מניע כשאני נותן + ישיר למשאבה ככה שהיא עובדת ולא מקצרת.

אנחנו חושבים שיש בעיה במחשב החדש שהבאתי (מפירוק) כי איתו יש תקלה שלא קשורה בכלל למשאבת דלק אלא למערכת ההצתה.

החשמלאי בדק אתמול את כל החוטים שיוצאים מהמחשב. עכשיו צריך להביא מחשב שעובד ולראות אם הכול בסדר. אם לא, נתחיל לבדוק לפני המחשב...

• תוכן חדש...