Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד 83 לפני גריטה !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחולון, מול בניין המכס, בקרבת אזור התעשיה ( אזור טמפו ) , נצפתה אתמול אלפא סוד

83, מושלמת, מדבקת טסט מלפני שנתיים.

לפני שבוע , הצמידו פקחי עיריית חולון הודעה לבעל הרכב , שעליו לסלק את המכונית תוך שבועיים - לפני שהם גוררים אותה.בהודעה לא צויין שם הבעלים או כתובתו , אבל לא בעיה לאתר אותו וליצור עמו קשר .

כולנו מכירים מה קורה לרכב שנגרר ע"י העיריה .

אז...כל מי שחיפש אלפא וכל מי שיכול - אין הרבה זמן.

יניב.ש

תצפית בחולון 004.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך אתה מציע לאתר את בעל הרכב , פרט להשארת פתקים שבד"כ לא מועילה ?

(השאלה בשיא הרצינות וללא גרם של ציניות, אני מחפש בדיוק אחת כזו).

נ"ב אם אתה רוצה עוד אחת כזו (גם עם פתק של העיריה, מלפני 3 ימים) גש לשד' ירושלים באותה עיר מול משרדי מס ההכנסה, תמצא שם גם פתק שאני השארתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי שאלה:

נגיד וביום הגרירה עובר בחור שמעוניין לקנות את הרכב, האם הוא יכול ליצור קשר עם הרשות הגוררת דרך הפקחים במטרה לקנות את הרכב מידהם? אפילו לא למטרת רישוי אלא לחלקים או לכל מטרה אחרת מלבד נסיעה.

פורסם

דבר ראשון - מכוניות במצב כזה עריית ת"א/בת-ים/חולון בזמן האחרון לוקחים ישר לגריטה, ומן הסתם חצי שעה אחרי-זה כבר אין מה ליקנות (למעשה, מרגע שלוקחים - מי שלוקח, הוא שופל ענקי, שפשוט מועך מכונית וזורק אותה למשאית זבל, ועוד אחת על השניה).

דבר שני - אפילו מעיריות שלא עושות את זה ישר, עדיין הנושא בעייתי - ראה נושא של משאיות, שאלתי במיגרש גריריות בר"ג (מסובים), והם אכן מוכרים, אבל לקבלני ברזל (ואולי גם מוסכניקים,), אבל בכמויות, לפי מישקל או משהו, את כל מה שיש במיגרש... זה מה שאני יודע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

התקשרתי למח' הפיקוח של עיריית חולון, ביום ראשון תהיה מישהי שתוכל לתת לי תשובה (למרות שיש לי ניחוש מה היא תהיה...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נ"ב אם אתה רוצה עוד אחת כזו (גם עם פתק של העיריה, מלפני 3 ימים) גש לשד' ירושלים באותה עיר מול משרדי מס ההכנסה, תמצא שם גם פתק שאני השארתי.

לדעתי אתם מדברים על אותה אחת...

No worries 8)

פורסם

הבהרה - תרתי משמע !

אכן ,האלפא נמצאת בשד' ירושלים בחולון מול בית המכס ואכן יש פתק (דהוי מהשמש) מבחור בשם אלי , המודבק על השמשה.

הבהרה שניה - ניתן לראות את מס' הרישוי , לפיה אפשר לאתר את הבעלים ( סוגיה שנדונה בעבר בפורום ...)

בהצלחה

יניב.ש

תצפית בחולון 004.jpg

פורסם

האוטו הזה עומד שם כבר כמה חודשים טובים(לפני זה הוא לא עמד שם) , רק לציין שהאוטו מנוע 1.2 SC, יש קצת חלודה מאחורה ומקדימה (וגם הגאנטים חלודים).

פורסם

כל הכבוד לכולכם! :mm_yeah:

"כל המציל אלפא אחת - כאילו הציל עולם ומלואו"

מזל טוב צחי!

:beerchug:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני מבין משלל התגובות שקנית את הרכב. מברוק.

אז קדימה, עכשיו תורך לספר, ובפרוטרוט.

איך, מה מצבו, כמה מרשרשים, מה צריך לעולל לו עדייין כדי להשמישו וכד'.

הפורום במתח . . .

בשעה טובה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני מבין משלל התגובות שקנית את הרכב. מברוק.

אז קדימה, עכשיו תורך לספר, ובפרוטרוט.

איך, מה מצבו, כמה מרשרשים, מה צריך לעולל לו עדייין כדי להשמישו וכד'.

הפורום במתח . . .

בשעה טובה - אבי.

אהלן, כבר לא צריך להיות במתח...

הרכב - אלפאסוד 1.2 שנת 83 5 דלתות, יד שניה, 97000KM על השעון -

הבעלים טוען שאף פעם השעון לא התאפס חזרה ל-0, לכו תדעו...

לרכב אין 3 שנים טסט והרשיונות שלו לא הופקדו, לכן שילמתי עליו רק 800 ש"ח.

מבחינת חלודה, סה"כ הסוד הפתיעה אותי לטובה, גם יחסית לגולף שהייתה לי.

יש חלודה מסביב לחלון הקדמי - על הקורה השמאלית (חלודה שטחית) ומתחת לחלון,

בנוסף, חלודה בקצות הכנף ימנית אחורית, וגם הג'נטים חלודים לגמרי.

יש גם כמה דפיקות קטנות, ומאחור הדלת האחורית מתנדנדת על המנעול.

מערכת חשמל מסודרת, בלי קומבינות, הכל עובד ומתפקד, צמות מקוריות.

כל המתגים עובדים וגם כל הידיות. עד שבוע הבא גם כל המנורות השרופות יוחלפו.

מנוע תקין, כל פעם מניע מכה ראשונה. גם הגיר נשמע ומרגיש תקין (גם הילוך שני הידוע לשימצה).

קיבלתי אותה ביום ראשון על גרר, עם נזילת דלק ודוושת קלאץ' וברקס שעובדות על ריק, ובלם יד תפוס.

נכון לרגע זה, הכל מסודר. עוד פרטים כאן http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=7090

אני צריך גם חלקים, כמו ג'נטים ומראה אמצעית. זה לבנתיים,

אני מודה לכם על התעניינות וביום חמישי/שישי אני מקווה כבר לפרסם תמונות,

צחי.

No worries 8)

• תוכן חדש...