Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סופרה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי לעולם לא דרכה טויוטה סופרה בישראל, אבל היום עם ראייה 6.6 אני יכול להשבע שישבתי במרפסת וראיתי טויוטה סופרה.. הייתכן?

נ.ב

אני חובב מושבע של טויוטה סופרה ושמעתי לפני כמה שנים שיש טויוטה סליקה בארץ שעברה ניתוחים ונהפכה לסופרה לבנה.

אבל הסופרה שראיתי הייתה אדומה.

toyota-supra.jpeg

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה סופרה במציאות, תמיד הייתי מסתכל עליה בתמונות וסרטונים, כמה שהיא יפה במציאות אחח..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יש שמועה על אחת כסופה בצפון אולי נצבעה לאדום.

אנחנו נצטרך לחכות שהיא תהפוך לאספנות כדי לראות את היצירה המוטורית הזו בארץ,אם ישארו כאלה בעולם עד אז.

אני מדבר על הmk4.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ראיתי והייתי בתוך הרכב בארץ ("שגורשה" מהארץ על ידי מס הכנסה)

מה קשור מס הכנסה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זאת הסופרה שהייתה בארץ (הגה ימני). לא אני צילמתי את התמונות והיא כבר מזמן לא פה.

14yamva.jpg

29enmvp.jpg

הסליקה הכתומה ניראית סופרה אחד לאחד, כל הפנסים והפגושים הוחלפו לכמו של הסופרה. אולי הוא צבע לאדום עכשיו. בכל מקרה אין סופרה אמיתית מהדגם הזה בארץ ואם יש זה של תייר.

פורסם

למה לא תבצע חיפוש?

היה שרשור זהה לפחות 4 פעמים בעבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתה אחת כתומה בחיפה לפני שנה וחצי בעצם לא סופרה אלא סיליקה שעברה הסבה עם בודי קיט לסופרה , הייתה מוזנחת ברמות גם מבחינה חיצונית ו כך גם פנימית - הצבע היה דהוי הבודי קיט היה שבור בלי גריל ו בלי רשת בטמבון והרכב מבפנים היה עם כל החוטים בחוץ .

אישית לא ישבתי ברכב ולכן לא ידוע לי אם זה אוטומט או גיר רגיל אך כן ידוע לי שהרכב היה אוטמוספרי .

auto emocion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...