Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים לאחר 3 שנים עם GOODYEAR F1.

מחפש צמיגים לא פחות טובים מהF1, שיתנו אחיזה טובה גם על יבש ובמיוחד על רטוב.

שלא יגמרו מהר מאוד ואם אפשר אז שיראו טוב כמו הF1 למי שמכיר...

המידה היא 17/45/215

התקציב הוא באיזור ה1000 שקל לצמיג, עדיפות לקצת פחות אבל אם יש משהו ששוה את זה אני מוכן לשמוע

פורסם

היי.

אז ככה אני גם החלפתי לפנ שבוע בעך רביעייה לאחר המון בירורים קניתי פאלקון FK452

שזה גם מה שהיה על הרכב צמיג מאוד נחמד גם רטוב גם יבש אני אישית לא מתגרזן על הרכב

והצמיג נותן לי את המענה הרכב נדבק יציב ונוח שזה מה שהיה לי חשוב מאוד אצלי המידה היא 17/45/225

הצמיגים הקודמים היו כ-3 שנים על הרכב האחוריים היו במצב מאוד מאוד טוב ועדיין אצלי

אם אתה מהצפון דבר איתי בפרטי אני יכול לארגן לך מחיר מאוד טטוב לרביעיה כזאת.

בהצלחה בכל אופן.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

אני לא מכיר את הצמיגים שיש לך עכשיו

אבל מניסיון שלי ה R-1R וT1R אחלה צמיגים תמורה מצויינת לכסף ולא נישחקים מהר כמו שאנשים אומרים

אני איתם כבר 15 אלף קילומטר קורע אותם והם מחזיקים יפה מאוד.!

אם אתה מאזור הצפון ותירצה שאני יפנה אותך לפנצריה שמוכרת אותם במחיר טוב שלח לי בהודעה פרטית

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• תוכן חדש...