Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב.

ברשותי יונדאי גטס 2005 והחלטתי שעבר זמנה :(

אני סטודנט ואני נוסע בערך 60 - 70 ק״מ כל יום הלוך וחזור ללימודים לכן השיקול העיקרי להחלפת הגטס הינו הדלק!!!

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הספארק החדשה של שברולט לi10 מבית יונדאי אשמח לשמוע חוות דעת ואולי עצות על רכבים אחרים שאיני מכיר וחסכוניות.

תודה לכולם.

פורסם

אם גיר ידני זו לא בעיה בשבילך אז כדאי לבדוק גם את הפיז'ו 107 וסוזוקי אלטו.

כל הרכבים בקטגוריה הזו טובים, הבחירה בניהם היא לפי הדרישות שלך, לכן אני ממליץ לך לעשות סבב בסוכנויות, לעשות נסיעת מבחן ולחזור לפה עם ההתרשמות שלך מהרכבים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

Guest רונן יצחק
פורסם

היי, לאון.

אם השיקול הכי חשוב הוא דלק, אז נסה תחילה את סוזוקי אלטו (הגיר הידני). הוא אלוף בצריכה. אבל, שים לב שהדעות לגבי הרכב הזה הן לא טובות, בלשון המעטה. לשיקולך.

ובין 'ספארק' ל-i10: אני הזמנתי בתחילה את i10 וביטלתי לטובת ה'ספארק', ולא בגלל צריכת הדלק. נראה שה-i10 (הגיר הידני) חסכונית קצת יותר. עכשיו, שאל את עצמך האם פער של 4,000 ש"ח בין מחירי המכוניות הללו (לטובת ה-i10) ופער בצריכת דלק, הם מספיק משמעותיים עבורך כדי להתפשר על ביצועים ואבזור. אני החלטתי שלא.

פורסם

אם השיקול הוא דלק, עדיפה לך פיאט פנדה.

אמנם היא לא מאובזרת כמו השברולט ספארק, אבל היא יותר חסכונית. בנסיעת מבחן הוציאו ממנה 1:13, שזה עלוב אפילו יחסית לפונטו ספייס שלי - שמוציאה בתוך העיר 1:15-1:16 - וזה עם רכב גדול יותר מהספארק.

• תוכן חדש...