Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה אקורד 3.0ל'

אני מעוניין להחליף 4 צמיגים ברכב

בגודל

205-65-15

במחירים של 500 שקל לערך לצמיג.

תודה.

פורסם

בנוסף ל TOYO T1R אני יכול לתת עוד שלושה דגמים בתקציב שלך:

PIRELLI P6000 , קלבר HP2 ואת האופציה הכי זולה (בין צמיגים מומלצים) - FALKEN ZE 912

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=205&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=50&mm=6&mm=26&mm=3

יש בלינק עוד הרבה דגמים, אבל שים לב, המידה שלך זהה למידה של כל מיני רכבים מסחריים (כולל את שלי בסמלון).

לכן אתה תראה כל מיני מספרים בקוד עומס ודגמים מחוזקים. הצמיגים שאתה צריך הם בעלי קוד עומס 94 וקוד מהירות H (כל דגם עם המספר הזה מתאים לרכב שלך).

אגב, בג'מפי שלי מורכבים כרגע FALKEN ZE 912 - צמיגים שקטים ואוחזים טוב לדעתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עבורך - לך על TOYO T1R

צמיג מעולה ביותר, אחיזה מעולה, ויתן לך אחיזת כביש טובה מאד בייחוד עם המנוע שלך

מה טויו T1R?

הוא נשחק די מהר, והוא יותר לצד הספורטיבי.

מדובר פה על רכב מקטגוריית משפחתיות גדולות, צריך לקחת צמיג שמחזיק הרבה זמן(יחסית), והוא נוח ואוחז טוב בכל תנאי מזג האוויר.

פורסם

T1R זה לא דגם "ספורטיבי" .

לדעתי החיסרון של הצמיג הזה בכך שהוא קצת רועש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיג הזה מאד מתאים לרכב הספציפי.

המנוע של 3 ליטר חזק מאד ואם הבחור גם אוהב להרגיש את הכביש אז ההתאמה תהייה מעולה.

באקורד של אחי מותקן יוקוהומה C_Drive והם נהדרים אבל לרכב שלך עם מנוע 3 ליטר הייתי גם ממליץ בנוסף ל T1R על

צמיגי יוקוהומה S_Drive שהם בעלי אחיזת כביש מעולה גם, שחיקה טובה ורמת רעש נמוכה

קובי

:-)

פורסם

מצטרף להמלצה על יוקהמה.

כמו שכבר אמרו לך שהצמיג שאתה צריך, הוא צמיג שיש בהרבה מסחריות.

לכן תשים לב לקוד מהירות(אות באנגלית) וקוד העמסה(ספרות) שיהיו תואמים למה שכתוב לך על הצמיגים כרגע.

אם אתה רואה צמיג עם סימון כזה- 205/65/15C זה למסחריות.

אם אתה רואה שגם כתוב 6PL או 8PL זה גם מחוזק למסחריות, ואתה לא צריך את זה.

קובי

• תוכן חדש...