Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלון לנהגים עד גיל 24

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/לא) חח זה לא משנה עם או בלי חברים, תמיד עוברים את המהירות המותרת. היית צריך לנסח את השאלה אחרת לפי דעתי מפני שכמעט אין נהג שנוסע +10/20.

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? (כן/לא) - להיות מושפע ללחץ חברתי זה דבר תת רמה לפי דעתי, כי זה אומר שחבריך תת רמה. אין שום סיבה לעבור על חוקי התנועה (בהנחה שאתה לא מדבר על דברים כמו לנסוע מעל המהירות המותרת ואתה מתכוון לדברים כמו כניסה באין כניסה וכו'..)

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) לא, אין סיבה.

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? (כן/לא) כן. ניסיון לעשות רושם על חברים. אחד עם אופנוע שביצע השכבה על מנת להשוויץ מול חברים וכמעט התהפך. הנהג השני נסע על 90 בעיר על מנת להראות שהוא "אוהב מהירות"

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? (כן/לא) לצערי למדתי על בשרי שכן.

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) כן, הם לא מתערבים בנהיגה וזה משרה ביטחון ומשם נובע תחושת 'שחרור'.

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? (כן/לא) מתועד .

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/לא) לפי דעתי צריך לנסח את השאלה מחדש מפני שאמרתי בכל מיני סיטואציות לחבריי לא אני לא הכי מבין לאיזה כיוון אתה חותר.

בן: 19

אזור: מרכז

זמן רישיון: חצי שנה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קשה לי להאמין אילו מסקנות ניתן להסיק משאלון שבנוי בצורה כזו אבל בהצלחה.

אני מסכים עם זה ויש להוסיף,ששאלות חד צדדיות כאלו לא ייתנו מדד מדוייק לגבי הרגלי נהיגה(נניח וזה נושא העבודה).

בשאלה הראשונה נשאל "כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש?"-תשובתו של נשאל יכולה להיות חיובית אך באותה נשימה שאלה המנוסחת כך "האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש?" -תשובתו יכולה להיות חיובית,ועל כן,אין בדיוק קשר בין הימצאות החברים ואי הימצאות חברים.אישית כדי לבצע מחקר צריך לשאול גם את השאלות הנגדיות ואף למדוד מהירויות בתרחישים שונים,ברכבים שונים,אצל נהגים שונים,בזמנים שונים.

מובן לי שהמחקר המדובר הוא לא ברמת העמקה מספקת ולכן אם ניתן אולי להרחיב את ספקטרום השאלות גם להרגלי נהיגה שלאו דווקא קשורים להימצאות חברים ברכב,ואף דפוסי התנהגות כללית.

עם כל ההקדמה הנה התשובות שלי:

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/לא)-לא,גם בלי חברים אני לא נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש,הכסף שלי חשוב לי.

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? (כן/לא)-לא,לרוב חבריי יש רשיון,ולרוב מבינים מהם תוצאות של השפעה מסוג זה.

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא)-לא,הסיבה ניתנה ב1.

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? (כן/לא)-כן,הרבה מפעם אחת,ולרוב התוצאות שליליות.

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? (כן/לא)-לא,ולא רק במהירות מופרזת אלא בעיקר 'שריפת אדומים',דיבור בטלפון הנייד,אי מתן זכות קדימה ואי עצירה בתמרור עצור.

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא)-כן,כיוון שהם משרים אווירה רגועה.

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? (כן/לא)-לא,אבל אם מדובר במקרה 4. אז כן הייתי עד לנהג שחשב שהוא שומאכר.

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/לא)-כן,אין מה לפרט יותר מידי.

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?(כן/לא)-כן,על מנת לתת לי עצות של מתבוננים מהצד,ולייעל את איכות הנהיגה והזהירות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? כן, בלי קשר לחברים, ובקמש''ים בודדים בלבד, אף אחד לא נוסע בדיוק על 90 בכביש מהיר =/. בעיר המקסימום נשאר מקסימום ולא עוברים אותו.

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? לא

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? לא

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? כן, אבל זה לא הזיז לנהג.

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? ממש לא

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? לא

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? כן, עד

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה? כן

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש? כן, זו אחת המטרות הורים.

בהצלחה עם העבודה לבית ספר..!

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם
שלום, יש לי עבודה בבית ספר על נהיגה של צעירים בגילאי 17-24 ואני כרגע בשלב כלי מחקר ואני צריך מכם את העזרה שלכם, פשוט תענו על השאלון בכן או לא ואם אפשר הסבר או פירוט למה התשובה, תודה :]

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/לא) כן, אותה מהירות גם שאני לבד בקמ"שי בודדים כמו כמעט כולם....

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? (כן/לא) לא

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) לא

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? (כן/לא) כן

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? (כן/לא) לא

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) כן

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? (כן/לא) לא

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/לא) כן...לא בהכרח על אופי הנהיגה.

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?(כן/לא) כן

תודה לכל העונה :]

גיל 23.5

זמן רשיון: 5 שנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? כן (גם בלי החברים)

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? כן

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? לא

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? לא

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש? כן

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? כן,איתם או לבד,נוהג לפי תנאי הדרך ולא לפי התמרור.

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? לא,חברים שלי נורמלים ולא ערסים מפגרים שלעבור על חוקי התנועה נותן להם להרגיש גברים.

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? לא,חוץ ממהירות אני לא עובר על שום חוק תנועה.

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? כן,בילדותי.

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? האכיפה מונת למקומות הלא נכונים,איפה שקל לעשות כסף ולא למקומות הבאמת חשובים.

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? לא,לבד הכי משוחרר.

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? כן,לפני כמה שנים,היום אין לחברים רכבים מספיק חזקים בשביל לעמוד איתי.

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?כן

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?כן,בנוכחות שלהם משתדל להפעיל פחות לחץ על הגז.

בן 24.

7שנים רישיון.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? האכיפה מונת למקומות הלא נכונים,איפה שקל לעשות כסף ולא למקומות הבאמת חשובים..

מחזק לחלוטין ,אם הייתי שוטר תנועה הייתי גומר פנקס בכמה שעות כשאף עבירה אינה קשורה למהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם מהירות צריך לאכוף ועוד איך.

רק שצריך לעשות את זה במקומות הנכונים: מרכזי ערים,סביבות בתי ספר,וכו'.

לא על כביש 1 איפה שזה קל ורווחי.

V5

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? לא

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? כן

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? כן

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? כן

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? כן

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש? כן

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? כן אבל זה לא קשור לחברים. דווקה עם חברים אני נוסע יותר לאט.

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? לא

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? כן

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? כן שוב לא קשור לחברים גם לבד...

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה? כן, תמיד. יש לי חברים חוצפנים.

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש? לא, הם בטוחים בנהיגה שלי.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/לא) לא

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? (כן/לא) לא

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) לא

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? (כן/לא) לא

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? (כן/לא) כן

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) לא

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? (כן/לא) כן

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/לא) כן

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?(כן/לא) לא

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/לא) כן

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) כן

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? (כן/לא) כן

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? (כן/לא) כן

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (כן/לא) לא

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? (כן/לא) לא

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/לא) כן

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?(כן/לא) לא

אין בעד מה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? -- לא

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? -- לא, רק שינסו

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? -- לא, ההקיפות בכביש המהיר כמעט ולא ניתן לעשות

מהנתיב השמאלי אז אני הוקף מהימני בגלל אופי הנהגים שיש על הכביש (לא קשור עם חברים או לא בכלליות)

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? -- כן (ניסוח לא טוב לשאלה)

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? -- כן אבל גם לא בגלל שהם לא נמצאים במקומות הנכונים.

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? כמו בנסיעה לבד אותו דבר...

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? -- לא.

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש? -- לא

פורסם
שלום, יש לי עבודה בבית ספר על נהיגה של צעירים בגילאי 17-24 ואני כרגע בשלב כלי מחקר ואני צריך מכם את העזרה שלכם, פשוט תענו על השאלון בכן או לא ואם אפשר הסבר או פירוט למה התשובה, תודה :]

1.כשאתה עם חברים, האם אתה נוטה לעבור על המהירות המותרת בכביש? (כן/

2.כשחבריך נמצאים ברכב בו אתה נוהג, האם הם משפיעים עלייך להפר את חוקי התנועה? /לא)

3.האם אתה מוצא את עצמך עובר על חוקי התנועה בזמן נהיגה עם חברים? (כן/

4.האם נתקלת בנהג שהיה נתון ללחץ חברתי? לא)

5.האם לדעתך האכיפה של המשטרה מספקת? /לא)

6.האם אתה מרגיש יותר ״משוחרר״ בזמן נהיגה עם חברים? (לא)

7.האם יצא כך להשתתף או/ו- להיות עד למירוץ מכוניות עם חבריך? /לא)

8.האם אי פעם אמרתה לחבריך לא לבקשה?(כן/

9.האם הוריך מסבים את תשומת ליבך לגבי אופן נהיגתך בכביש?(כן/)

הסתייגות:

העבירות מבוצעות על ידי גם ללא החברים ובלי שום קשר אליהם

• תוכן חדש...