Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נתחיל בזה שאני מחפשת רכב כבר תקופה ארוכה מאוד. בדקתי עשרות מכוניות (לא במוסך אלא החבר\אבא\ אח)

ומספר מכוניות במכונ בדיקה. אני כבר יודעת איזה שאלות לשאול גם מתוך שינה, אבל בכל מה שקשור להתבוננות על הרכב

בדיקת נזילות או החלפות של פגושים\מכסי מנוע\ דלתות- לא התחום שלי.

לי אישית כבר נמאס מהחיפוש וגם על כל מי שאני גוררת אותו, התקציב שלי הוא בערך 20 אלף.

אתמול הלכתי לראות רכב שהאמת היה נראה לי סביר אבל אחי ראה שהליפו דלת, פגוש ויש הרבה תיקונים

השאלה שלי היא כזאת מבחינה טכנית אם הרכב עבר מספר תאונות אך לא נגרמה שום פגיעה באמבטיה של הרכב, הגיר תקין והמנוע גם כן,הייתם הולכים על רכב כזה?

יש טעם בכלל לקחת רכב שרואים שעבר מספר תיקונים של פחחות וצבע? (כנראה מתאונות)

חפרתי (נו, בכל זאת בחורה)

תודה לעונים!

ואם מישהו מחפש למכור רכב וזה בערך התקציב דברו איתי במסרים.

פורסם

קשה מאוד למצוא רכב בתקציב שלך, שלא עבר החלפות\תיקוני פח.

השאלה היא, האם שלדת הרכב לא נפגעה. את זה אי אפשר לראות בעין לא מקצועית וללא ליפט.

אני לא רואה סיבה לפסול רכב בגלל תיקוני פח\החלפת פגוש או דלת בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...