Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות וכבר המליצו לך על הסלסטרה אני גם אשמח להמליץ לך על סאן דאון אודיו 100.4D

אני מקושר גם ליבואן סלסטרה וגם ליבואן של סאן דאון אם אתה צריך פרטים נוספים דבר איתי בהודעה פרטית.

שני המגברים נהדרים למחירם ויתנו לך תוצאות טובות מאוד על הציוד הנבחר.

גם המגברים של אודיו סיסטם טובים מאוד אפילו מעולים - מדובר סה"כ במגברים שמבוססים על STEG!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע למה כולם פה ממליצים על ה סאןדאון והסלסטרה אתם מקושרים ליבואן או משהו כזה?

אלו נראים לי מגברים שעושים מהם יותר ממה שהם

פורסם

roeiw במקום לכתוב הודעה כזו חסרת טעם על אם ואולי ושאר קונספירציות , תתנסה בעצמך עם המוצרים האלו , תיפגש עם אנשים שהם בעלי הציוד , תבחן , תשמע , תרגיש וואחר כך תכתוב דעה מלומדת ומנומקת האם לדעתך הם מצדיקים את ההמלצות שלהם.

וכנל לגבי האודיו סיסטם שהוא גם מגבר מומלץ וראוי. גם לגביו תעשה שיעורי בית כמה שאפשר. אחרי כל אלו גם תוכל לנצל טוב יותר את ההמלצות והדעות ולעשות בחירה מושכלת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, אבל מחיפושים בפורום אני רואה שממליצים בעיקר לגבי שני היצרנים האלו בעקביות, כאילו שהם היצרנים היחידים בעולם ולפני שהגיעו מגברים לא היו קיימים. אלו סה"כ הכל שני חברות אלומות שם בזכות הפורום פה קיבלו קצת חשיפה.

זה גם בטוח יפריע עכשיו לכמה וכמה משתמשים כאן מה שכתבתי אחרי הכל חצי פורום מקושר ליבואן.

יכול מאוד להיות שאלו מגברים טובים, אבל זה לא לעניין שמכל החברות שמיובאות לארץ תמיד מתמקדים בהם.

• תוכן חדש...