Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לזוג עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פיאט פונטו 99 שעכשיו ברשותי, ואני נאלץ להיפרד ממנה אחרי סבל רב וביקורים במוסך (למרות שהחזיק 9 שנים יפה יפה).

אני ובת זוגתי (סטודנטים) מעוניינים לקנות רכב שישמש בעיקר לנסיעות עירוניות-בין עירוניות, ההתלבטות בין מיני למשפחתית, האוטו עומד לשרת אותנו לפחות 4-5 שנים.

הפרמטרים החשובים הם :

1. אוטו אמין

2. חסכוני

3. אחזקה

הייתי רוצה להיעזר עם כדאי מיני או משפחתית, כאשר החיסכון בדלק מאוד חשוב !

האופציות הם :

1. דייטהסו סיריון

2. סוזוקי ליאנה

3. הונדה סיויק

4. מאזדה לאנטיס 323

השנים הם 2002-2004

תודה מראש לעוזרים .

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

הרכב שלך כנראה סיים את מחזור חייו האפקטיביים. כפי שאתה אומר, 9 שנים שירת אותך נאמנה.

התקציב שלך נמוך ב-15K מסוזוקי אלטו חדשה, למשל. אם אתם לא מתכננים ילד בתקופה של 4 שנים מעכשיו, אז אין סיבה לאוטו גדול ואין יותר אמין מרכב חדש.

בלי קשר, מצחיק אותי כשאתה חושב על רכב שנת 2002 בתקציב שלך. ב-50K קונים כיום אקסנט 2008 במבצע של שלמה סיקסט, למשל. כנ"ל גם גרנדה פונטו 2008.

את האקסנט אתה יכול לקחת אם יותר חשוב לך הבגאז', את הגרנדה פונטו אם מעניין אותך בעיקר חיסכון בדלק.

הסיריון גם אחלה אבל היא יקרה משתיהן.

כל היתר משפחתיות זללניות ומיותרות לזוג סטודנטים.

פורסם

התקציב בעיקרון עומד על עד 40K.

אם ההמלצה היא של מיני בגלל שהחיסכון - וזה מה שאנחנו מחפשים, אז אולי כדאי באמת ללכת על הסיריון.

באמת שאין לנו יותר מ-40K.

יש עוד המלצות לרכבים זולים בקטגוריה ?

פורסם

יונדאי גטס. אבל היא לא מומלצת עקב רמת בטיחות נמוכה וחוסר חסכוניות בדלק.

ממליץ לך להתמקד בשתיים האלה. אפשר גם פיאט פנדה, היא קטנה וחסכונית להפליא.

לגבי אחזקה עתידית - ממליץ לך לדעת מתי לעשות EXIT. תקף לכל דבר בחיים אבל שבעתיים לרכב. נסעת? נהנית? שירת אותך היטב? תמכור אותו הלאה לפני שמתחילות צרות מיותרות...שיתחילו אצל מישהו אחר :twisted:

פורסם

שלום ובוקר טוב,

מבין כל הרכבים שרשמת הסיריון היא החסכונית ביותר, אבל היא גם הקטנה ביותר ובעלת המנוע הקטן ביותר. בתקציב הזה מדובר על הסיריון הישנות ולא על הדגם החדש (שהתחיל ב-2006) שהוא קצת פחות טוב. אם אתם לא זקוקים למשפחתית (זוג סטודנטים...) אז אולי באמת כדאי שתשקלו רכב קטן, אבל כזה שיוכל להתמודד בקלות גם עם נסיעות בין עירוניות.

אופציות אחרות שאפשר להציע לכם בתקציב כזה הם פיאט פונטו (ידני או אוטומטי), פולקסוואגן פולו, פיג'ו 206, יונדאי גטס ויונדאי אקסנט. על אלטו חדשה לא הייתי ממליצה לכם, גם בגלל התקציב וגם בגלל שהיא לא ממש מתאימה לנסיעות בין עירוניות רבות.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

היי,

בגדול, התשובה נעוצה במתכונת השימוש, ובאופן ספציפי – האם יהיה צורך במרחב במושב האחורי / תא מטען. אם אתם מתכננים להכניס לתא המטען עגלת ילדים (4-5 שנים זה אופק ארוך לזוג צעיר...) – כדאי לשקול רכב משפחתי.

אם הרחבת התא המשפחתי אינה בתוכניות באופק זמן זה, לכו על רכב קטן. דייהטסו סיריון תשרת אתכם בצורה נפלאה, הן מבחינת אמינות והן מבחינת צריכת הדלק. לעניות דעתי, הונדה סיוויק תהיה לכם יקרה בהשוואה לצורך שלכם, ואם החלטתם ללכת על רכב משפחתי – לכו על "בטוח" – לאנטיס.

שיהיה בהצלחה :-D

גיל מאוויס

פורסם

לאחרונה בדקתי גם שברולט אוואו והנודה ג'אז , מה אומרים עליהם ?

• תוכן חדש...