Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

יש ברשותי כרגע (בגטס) HU של KENWOOD מדגם KDC-MP4028.

הרדיו נחמד מאוד, אבל קשה לי בלי האייפוד שלי, וגם חסרה לי מעט שליטה על ההגה (מפונק... שני רכבים שנהגתי עליהם קודם לכן היו עם שליטה ולכן זה קצת חסר).

חשבתי לרכוש את ה Pioneer DEH2250UBG.

ראיתי שיש לו הכנה לשליטה מההגה והוא תומך באייפוד. גם המחיר שלו בסדר גמור ומתאים לי לגמריי.

ביונדאי שלי קיים שלט הגה מובנה, מקורי על ההגה,

אך אמרו לי שאני זקוק למתאם על מנת להשתמש בשלט ההגה הזה. האם זה נכון? כמה זה עולה? האם אפשר להתקין את זה לבד או שזה מסובך מדי?

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום

המכשיר הוא מכשיר מצוין אך בסיסי למדי. לגבי שלט הגה החיבור הוא חיבור דרך מתאם שעולה לכל הפחות 350 ומעלה.

הכל ענין של חשיבות.

אם אתה שואל אותי הייתי ממליץ על פיוניר 3250 שהוא יותר מיקצועי עם שליטה על סאב וחזית יותר איכותית וההבדל הוא סביב ה 150 ש"ח.

או על הקלריון CZ200\300 שגם מאוד פופולרי ונראה ממש טוב באותו טווח המחיר.

אשמח לעזור דוד

פורסם

אני לא צריך שליטה על סאב וופר.

חשובה לי השליטה על האייפוד והשליטה על ההגה.

אין אפשרות להשיג את המתאם במחיר טוב יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני מקפיץ את הדיון.

ביררתי לגביי השליטה על ההגה, ואני זקוק למתאם, לפי מה שנמסר לי, העלות של מתאם כזה היא כ300₪.

האם לדעתכם יש רדיו עדיף בתקציב של 500-600₪?

פורסם

תאילנדי מוקפץ

הייתי בחנויות פה בבאר שבע, ובאוטו דיפו אמרו לי שהפיונייר 2200 הוא תומך אייפוד והוא בעצם 2250 בלי שלט,

האם זה נכון?

• תוכן חדש...