Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כאב ראש לא קטן בכלל הזמנתי פאנל לסיויק 5D שלי,

מה שנשאר זה החלק הכיף-לבחור מכשיר, הצרה שגם בזה אני מבין כמו שאני מבין יפנית(אמיתי לגמרי:)

הלכתי היום לראות סתם בשביל להתענין והמוכר הראה לי מערכת של פיוניר אבל בלי כניסה לדיסקים, הוא טוען שכל המערכות החדשות והטובות באמת כבר לא משתמשות בדיסקים, אלא בUSB או אייפוד(שזה הכי טוב לדבריו) האומנם?

אני אחד שלא מתפשר על איכות, אם כבר אני קונה אז אני קונה את הטוב ביותר(עד כמה שאפשר:), לכן אבקש את המלצתכם לאחד שלא מתפשר על צליל!!!

לכן כל רבב של מידע יתקבל כאן בברכה

*חשוב להעיר ששאלתי גם לגבי מערכת הכוללת DVD ונאמר לי שמבחינת איכות צליל גרידא עדיף מערכת בלי DVD

תודה מראש לכל המגיבים הנדיבים

פורסם

אכן המגמה היא לעבור לאחסן את המוסיקה בהתקני איחסון כדוגמת DISK ON KEY או אייפודים למינהם, הסיבה היא פשוט נוחות , אבל דיסקים מה שמכונה audio cd רגילים, עדיין יהיו יותר איכותיים שכן הם משתמשים בפורמט לא דחוס, אותו כנ"ל אפשר יהיה לומר על פורמט FLAC אם יש לך התקן שיכול לנגן אותו.

אבל כל עוד המוסיקה שלך מאוחסנת בדחיסה נמוכה עם bit rate גבוה ההבדל יותר זניח.

אייפוד באמת הוא הנגן (לטעמי ) הכי נוח וגם מבין נגני ה MP3 שיש בשוק גם מוציא סינגל אודיו מצויין באיכותו, המגמה היא גם ככה לחברו באמצעות חיבור USB שהאיכות שנקבעת תהיה פונקציה של המכשיר עצמו.

יש לפיונייר מכשירים נטולי דיסקים, ואני לא חושב שדווקא מכשיר שיודע לנגן DVD יהיה בהכרח פחות איכותי אני מבין שאתה לא רוצה להתפשר על איכות : ולכן אני הייתי ממליץ להצמד למותגים יודעים (קלריון, פיונייר , אלפיין, קנווד ) , תגדיר גם תקציב ואיזה תכונות חשובות לך שיהיו במכשיר כך תוכל לקלוע בדיוק לסוג המכשיר שיהיה מתאים לך.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

בכל זאת מה עדיף מבחינת איכות: כולל DVD או לא?

עם דיסקים או בלי?

אני חושש שמבורות אני אזרוק כמה אלפים ואצטער על כך מכיוון האיכות

פורסם

לא קונה כל כך את הקביעה כי מכשיר עם DVD יהיה בהכרח פחות איכותי.

כן יכול לומר כי חיבורי איפוד יכולים לשקר - וחלקם יכולים להשמע לא איכותים בחיבור USB (ראה שרשור שפתחתי בנושא)

יש לא מעט מכשירים איכותים בשוק , אבל צריך להיות יותר מפוקסים

א. מה בדיוק אתה מחפש, (איזה תכונות במכשיר חשובות לך , )

ב. מה התקציב שלך (אני משער שהוא לא בלתי מוגבל )

לכתוב אני רוצה שישמעו הכי איכותי: אז אפשר סתם לזרוק לך שתלך על ה RS-D7RII של פיונייר בשילוב עם הקדם מגבר והמגבר היעודיים שלו .

יש אלמנטים לא פחות חשובים שאם כבר אתה משקיע קח בחשבון

סט רמקולים טוב

מגברים

סאב

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

התקציב שלי עד 6000 לכל היותר למכשיר(אפשר פחות :) )

הכי חשוב לי בו -שוב אחזור על חוסר הדיוק-איכות!, אם בסכום הזה אני יכול להביא מכשיר DVD עם כמעט אותה איכות של מכשיר רגילאז מה טוב, אבל לא קריטי.

מגבר יש לי כבר וגם רמקולים קומפוננט לא רעים בכלל,הסאב לא משהו אבל אני מעדיף להתעסק בזה אחרי שארכוש מכשיר

• תוכן חדש...