Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי, קיבלתי והרכבתי משקף גבוה (דאבל באבל) של זירו גראביטי. ההבדל במיגון הרוח משמעותי במיוחד. ועוזר גם ליציבות במהירויות גבוהות. ממליץ במיוחד, למי שמתלבט. שווה כל שקל. הרבה אנשים לא אוהבים את איך שזה נראה על האופנוע אבל לדעתי זה נראה פצצה. במיוחד הדארק סמוק.

1.jpg

2.jpg

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

מה לזקנים מה??

כל אופנועי הגראנד פרי, סופרבייק, סופרספורט וכו' מצויידים באחד. משום מה היצרנים לא מוציאים את האופנועים עם זה סטוק. למה אני צריך להתכופף בצורה כזו שאני יכול שלא?

וחוץ מזה, כן. השיפור ברכיבה שווה את הכל.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

די Downtown אתה הורג אותי, הימאהה מדהים :!::!::!:

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

ארנון, למה אתה חושב שמגן רוח זה של זקנים?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תתחדש, נראה טוב.

ויש לי שאלה אליך - הצמיג הקדמי שלך לא מותקן הפוך?

החריצים אמורים לנקז מים החוצה, ואצלך זה נראה שהם מנקזים פנימה.

פורסם

יופי של מיגון רוח חדש תתחדש

אז אם העלית את תמונה של החדש

הייתי רוצה שתעלה גם תמונה של הישן שנראה את ההבדל

וכבר אמרתי תתחדש?

פורסם

הנה..

4.jpg

פורסם

איפה מגן הרוח?

בתמונות של אחרי אני רואה מגן רוח שחור.

בתמונה של "לפני" אני רואה תמונה של מגן רוח שקוף.

אז מה ההבדל בניהם?

אגב, אופנוע מ-ה-מ-ם, יש כבוד.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

קודם כל תודה על הכבוד.

בקשר להבדל, קשה להבחין בתמונות אבל מלבד העובדה שהישן שקוף והחדש שחור, החדש גבוה בערך ב-5 ס"מ מהישן ומעביר את הרוח ישר מעל לקסדה. כיף חיים.

פורסם

טוב סליחה, לא של זקנים - של צעירים מגניבים !!

סתם, האופנוע פשוט נראה יותר קרבי עם המשקף המקורי, תהרגו אותי אבל ככה אני חושב.

אבל האופנוע לא שלי ושוב אני אומר שאם זה ההבדל שווה את זה אז בזה נגמר הסיפור.

ד"א

השינוי משפר את האוירודינמיקה או גורע ממנה ?

אתה שם לב להבדלים במהירויות גבוהות (מבחינת כוח ומהירות)?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

סתם ראיתי שבתמונה השניה בפנס שמאל רואים את הנורה (או את הכיסוי )

ובימנית יש כזה צל שהגיע ממקום לא ידוע

זה סתם נתן לי חשק להגיד שהאופנוע נראה פוזל (אם חושבים שהפנסים זה עיניים)

אבל עדיין האופנוע היפה ותתחדש

פורסם

אתמול ביקרתי את DOWNTOWN וראיתי בפעם ראשונה את ה R1 2003 בכחול

וואו איזה יפה ועם כל התוספות וההשקעה שלו כל הכבוד - אתה יכול לרשום אותי כקונה פוטנציילי לעתיד !

דרך אגב הדלקת אותי עם הנסיעה ל DEALS GAP ואתמול כבר ניפחתי לאישתי את המוח עם תוכניות עתידיות !

• תוכן חדש...