Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול גדול אודי A3 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עוד 1200 קמ אני צריך לבצע טיפול גדול לרכב שלי טיפול גדול אודי A3 2001 ,

והייתי כמה פעמים במוסך מאז שיש לי את הרכב (יש לי אותו 8 חודשים) בשל טיפול בבלאי שכמובן הורדתי למוכר במחיר בשל הדברים האלו, האם אני צריך להגיד במוסך ששמו לי:

חגורת טיימינג לפני חצי שנה,ברקסים לפני חודש,שמן גיר חדש בשל החלפת קולר גיר ?

האם יורידו לי במחיר? האם יחליפו לי בכל זאת את השמן גיר ? או את כל אחד מהדברים שציינתי?

מה מחליפים בטיפול גדול?כמה צריך לעלות? האם זה יכול לשפר ביצועים?

לפעמים שאני נותן גז לעקיפה או להאיץ(שאני מתחת ל100) אני רואה שהשעון טורים עולה יש רעש כאילו הרכב מאוד מתאמץ ורק אז הרכב מתחיל להאיץ.. האם זה קשור לטיפול? ואם לא מה יכול להיות?

פורסם

כלכך הרבה מומחים ואף אחד לא עונה?

היי חברים,

עוד 1200 קמ אני צריך לבצע טיפול גדול לרכב שלי טיפול גדול אודי A3 2001 ,

והייתי כמה פעמים במוסך מאז שיש לי את הרכב (יש לי אותו 8 חודשים) בשל טיפול בבלאי שכמובן הורדתי למוכר במחיר בשל הדברים האלו, האם אני צריך להגיד במוסך ששמו לי:

חגורת טיימינג לפני חצי שנה,ברקסים לפני חודש,שמן גיר חדש בשל החלפת קולר גיר ?

האם יורידו לי במחיר? האם יחליפו לי בכל זאת את השמן גיר ? או את כל אחד מהדברים שציינתי?

מה מחליפים בטיפול גדול?כמה צריך לעלות? האם זה יכול לשפר ביצועים?

לפעמים שאני נותן גז לעקיפה או להאיץ(שאני מתחת ל100) אני רואה שהשעון טורים עולה יש רעש כאילו הרכב מאוד מתאמץ ורק אז הרכב מתחיל להאיץ.. האם זה קשור לטיפול? ואם לא מה יכול להיות?

פורסם

תיכנס למוסך תבקש החלפת שמנים+מסננים ,ובד' בלמים .בקשר לחור בהאצה כניראה שהגיר מתחיל להראות סימני החלקה.

פורסם

במידה וכל החלקים שציינת נרכשו בטיפול במוסך מורשה אז לא יהיה לך צורך בהסברים מכוון שהכל מופיע במחשב.

אם לא אז יש צורך בהסברים כמובן.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

אני הייתי מציע לך ללכת לבעל מקצוע אכותי אם אתה מאזור המרכז יש את מוסך רון הוא גם חבר בפורום

שמעתי רק דברים טובים בנוגע אליו ,אם אתה מאזור הצפון אני מכיר בחור שמתמחה בVAG דבר איתי בפרטי

אני ישמח להפנות אותך אליו .

בגדול המחירים משתנים ממוסך למוסך ברשותי גם A3 שמטופלת כל חייה במרכזי לאחר החלפת מוסך ממש הרגשתי את ההבדלים במחירים

וכמובן בלי פשרות על חלקים אכותיים ומקוריים בלבד.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

לזה שדיבר על הגיר אתה מתכוון להחלפת גיר?כי אם כן אז כבר הוחלף גיא לפני בערך שנה והוחלף קולר גיר לפני 6 חודשים.

זה שדיבר על הבלמים הכוונה היא לברקסים? אם כן אז הוחלפו לפני חודש.

דא לא טופל במורשה אלא טופל אצל רון

האם בטיפול גדול צריך להחליף פלאגים?

עוד שאלה , האם בעיות בהתנעה יכולים להיות קשורים למצבר גמור?

תודה לכולכם

פורסם

בעיות הנעה יכולות להיות קשורות למצבר חלש.

טיפול גדול זה שם מאוד כללי שיכול לכלול הרבה דברים. אם כבר החלפת רצועת תזמון אז כנראה שהוא לא יהיה גדול במיוחד. פלאגים מחליפים לפי מספר קילומטרים. אם אתה לא יודע מתי הוחלפו לאחרונה אז רון ככל הנראה יפרק פלאג אחד, יבדוק את מצבו ובהתאם יחליט אם להחליף את כולם או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרכב טופל אצלנו אז אתה תוכל לקבל את כל ההיסטוריה שלו

ולהמשיך את הטיפולים בהתאם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...