Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד פעם, אי אפשר ממש לדעת מאיפה באה הבעייה עד שלא תבצע בדיקת טעינה כמו שצריך.

באופן גורף כן, כבל 8 גייג' מוגבל יותר בהעברת זרם ביחס ל 4 גייג', אבל אני בספק שאתה מתקרב לשיא צריכת הזרם שהכבל הזה מסוגל להעביר (בהנחה שיש לך שני מגברים סבירים ולא איזה מפלצות, לא ציינת איזה מגברים יש לך).

בצע בדיקת טעינה, החלף את הפיוז וחזק את המגעים לאורך הקו (מצבר->בית פיוז->קבל->מינוסים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן הבעיה היסתדרה בדקתי את המערכת בו זננית אם יש טעינה אם המכשיר הזה שבודק והמכשיר מראה לי 14.0 הכי נמוך זה 13.20.

והקבל יורד ל10.20 איך זה יכול להיות?

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

איפה ביצעת את הבדיקה? על קטבי המצבר או בחיבורי המגברים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה טעות שלי! :lol:

תוצאות הבדיקה: איפה שאני עובד אז יש לבעל הבית מכשיר כזה שבודק את הטעינה של האלטרנטור אז הדלקתי את המערכת בשיא עוצמתה כדי ליראות אם הקבל מזייף או שבאמת זה נכון, ראיתי שהקבל מראה לי 10.20, והלכתי למנוע איפה שחיברתי את הבדיקת טעינה וראיתי בבדיקה השניה של האלטרנטור שזה מראה לי 14.00 ואולי לשניה יורד ל 13.40.

ד"א החלפתי מצבר חדש מבית שנפ.

מי יכול להסביר לי מה למה הקבל מזייף ולמי להאמין לקבל או לבודק טעינה?

תודה והמשך שבוע מהנה!

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

מה שחשוב הוא המתח על קטבי המצבר.

תעיף את הקבל הזה לכל הרוחות, או לפחות את השעון שמורכב עליו, האינדיקציה שלו לא רלונטית.

מתחדשת*

פורסם

צריך להיות במעגל של הקבל פוטנציומטר שמכייל את התצוגה למקרה של סטיה.

מה שאתה עושה זה פשוט מסובב אותו בעזרת מברג עד שאתה מקבל את המתח האמיתי שמוצג במכשיר המדידה.

מה שלא הבנתי זה ההאם הקבל קבועה על 10 וולט או שהוא נופל ל10 וולט

8)
פורסם

יש לך נפילת מתח על הקו המזין את המגברים , אמרת שיש לך 8 גיג' הייתי אומר שהחלפת הקו ל4 גיג' תיהיה יותר הגיונית.

אבל לפני שאתה נוגע בקו , תבדוק את בית הפיוז הראשי שכל המגעים בסדר וכולם נוגעים כמו שצריך בתושבות שלהם.

אגב , מישהו יודע פה כאשר אני לוקח ברב-מודד את האופציה של הדיודה (המצפצפת ) האם אמור להיות צפצוף כאשר הקבל פרוק לגמרי?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תלוי בקטביות החיבור.

מכיוון שהקבל המותקן ברכבים מאפשר טעינה ופריקה בכיוון אחד בלבד, אם קבל פרוק נבדק בכיוון טעינה, הוא יטען ממכשיר המדידה (כמובן שלא באופן מידי ולא באופן מלא) אבל הוא יאפשר מעבר זרם ומכשיר המדידה יראה קצר/יצפצף/ ירקוד סמבה...

צורת הבדיקה האידיאלית היא בדיקת המתח שעל הדקיו בזמן שהוא מנותק מהמערכת.

מתחדשת*

• תוכן חדש...