Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זכיתי ברכב חדש, אותו החברה מוכנה להעביר אך ורק על שמי.

איני צריך אותו, לכן אמכור אותו, בצירוף הצהרה כי לא נהגתי ברכב.

מה הורדת המחיר המקובלת, או הריאלית שאוכל להשיג, עבור אוטו מיד ראשונה עם 0 קילומטרים?

כיצד לפרסם את הרכב?

תודה!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מאוד תלוי באיזה רכב זכית ובביקוש שלו. באיזה רכב מדובר?

אם מדובר ברכב חדש מבוקש כדוגמת ניסן ג'וק שזמן ההמתנה עבורו די ארוך יש סיכוי שתוכל לקבל מחיר קרוב למחירון.

אם מדובר בפיאט כרומה אז תצטרך להפחית די הרבה. הכל תלוי בסוג הרכב.

אסף.

פורסם

רגע רגע , אני חייב להבין , זה אתה הבחור ששמעתי ברדיו שדיבר עם אריאלה ממפעל הפיס??:wink:

תתחדש.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני בדעה של AssafO, הכל עניין של ביקוש והצע, תחשוב עם עצמך, במידה ואתה היית מחפש רכב לקניה והיית רואה מודעה של מישהו שמוכר רכב עם 0 ק"מ, האם שווה לך לקנות רכב מהסוכנות חדש מהניילונים או לשלם 5K/10K/15K פחות ולא "לקרוע" את הניילונים?

פורסם

באיזה רכב מדובר? מה המחיר שלו אצל היבואן?

תן קצת פרטים, אולי תמצא כאן את הקונה שלך (אם מדובר ברכב מסויים מאוד, אולי אפילו אני אהיה מעוניין)

פורסם

תלוי ברכב וכמה אנשים זכו יחד אתך. בזמנו פורשה אדומות של מבצע מקדונלדס נמכרו בפחות 100. :shock:

שברו את השוק לבעלי בוקסטר מסכנים.

פורסם

אם זכית ברכב חדש מהגרלה מסויימת שלא קשורה ליבואן, תבדוק טוב טוב את הידיים על הרכב כי אאל"ט הרכב יהיה רשום עליך כיד 2 כאשר המגריל היה יד 1

Confidence In Motion

פורסם

מצטרף לבקשה - איזה אוטו זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ולא "לקרוע" את הניילונים?

אני משאיר את הניילונים, הבעלים החדשים יקבלו אותו כמו מהסוכנות

באיזה רכב מדובר? מה המחיר שלו אצל היבואן?

תן קצת פרטים, אולי תמצא כאן את הקונה שלך (אם מדובר ברכב מסויים מאוד, אולי אפילו אני אהיה מעוניין)

מדובר בשברולט 'ספארק', המחיר שלה אצל היבואן 67,500

בזמנו קניתי בתור שכיר בחברה מסויימת אבאו 0 ק"מ ב-35% הפחתה ממחירון.

בטח קנית אותה יד שני מחברה, ולא מיד פרטית אז זה הגיוני. (אבל עדיין מציאה מטורפת)

תלוי ברכב וכמה אנשים זכו יחד אתך. בזמנו פורשה אדומות של מבצע מקדונלדס נמכרו בפחות 100.

שברו את השוק לבעלי בוקסטר מסכנים.

חילקו רק מכונית אחת

אם זכית ברכב חדש מהגרלה מסויימת שלא קשורה ליבואן, תבדוק טוב טוב את הידיים על הרכב כי אאל"ט הרכב יהיה רשום עליך כיד 2 כאשר המגריל היה יד 1

ההגרלה קשורה ליבואן לכן זה לא יקרה

יש לי אפשרות לבחור צבע ביום-יומיים הקרובים. איזה צבע מומלץ לי להזמין על מנת למכור הכי בקלות?

פורסם

איזה צבעים מוצעים לדגם הנ"ל?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איזה צבעים מוצעים לדגם הנ"ל?

ל'

כסף, שחור, לבן,

כחול-ים, כסף קירחוֹן (כמו תכלת)

אדום, ירוק-כחול מטאלי (טורקיז), ירוק קוקטייל

שמפנייה-קוקוס, סגול לילך.

אפשר להתרשם מתמונות כאן:

http://www.chevrolet.co.il/model.asp?carID=54&pageType=intro

האוטו בגיר ידני כמובן (כל הרעיון שלו היא תצרוכת דלק נמוכה 1:18-1:24)

פורסם

1. כסף קרחון.

2. שחור.

3. אדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הצבע הנמכר ביותר בעולם הוא הכסוף על גווניו, אחריו הלבן ואז השחור אאל"ט, תעשה את השיקולים שלך :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...