Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פיאט HGT ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה :)

קראתי המון על הרכב הנ"ל, אך רציתי לדעת אם ישנן אופציות יותר טובות מבחינת הנתונים הבאים:

1. ביצועי הרכב(תאוצה, וכו')

2. חלקי חילוף של הרכב(הכול)

3. חסכוני בדלק.

שיהיה בטווח המחירים של עד 35,000!

אשמח להמלצות של עד רכבי ספורט אך לא מעל לטווח המחירים שהקצאתי כי גם זה בקושי מגורד.

אני לא סגור בראש על הפיאט כך שאשמח לשמוע המון חוות דעת, לראת מבחני ביצועים וניסיון אישי כמובן יתקבל בברכה.

תודה רבה :)

פורסם

יש לך את האופציה לקנות רנו מגאן קופה מנוע 2000 אחלה של רכב ועוד ישאר לך עודף לשיפורים נוספים.

או את אופציה הספורטיבית האולטימטיבית פיגו 106 ראלי או GTI

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
יש לך את האופציה לקנות רנו מגאן קופה מנוע 2000 אחלה של רכב ועוד ישאר לך עודף לשיפורים נוספים.

או את אופציה הספורטיבית האולטימטיבית פיגו 106 ראלי או GTI

קודם כל תודה רבה על התשובה :), אפשר בבקשה כל מיני סקירות, ביצועים וחוות דעת על הרכבים שציינת?

שאלה קטנה:

הפרטים על הHGT הם:

אורך כולל: 3799.9 מ"מ רוחב כולל: 1661.2 מ"מ גובה כולל: 1480.8 מ"מ משקל כולל: 1550 ק"ג הספק מרבי: 136/6300 סל"ד/כ"ס מומנט מרבי: 16.7/4300 סל"ד/קג"מ מהירות מקסימלית: 201.1 קמ"ש תאוצה 0-100: 8.6 שניות צריכת דלק ממוצעת: ק"מ/ליטר קיבולת מיכל דלק: 50 מרכב: הצ'בק מספר דלתות: 3

האם בHGT מותקן טורבו מהמפעל או שזהו דגם אחר של HGT שמורכב בו טורבו ולא ניתן לקנייה בארץ.

ראיתי שהנתונים של הHGT והפיג'ו ראלי GTI דיי דומים, אך הפיאט נראית הרבה יותר טוב מבחינה חיצונית אולי ממש טיפה פחות טובה, אפילו לא משים לב.

פורסם

ראיתי שהנתונים של הHGT והפיג'ו ראלי GTI דיי דומים, אך הפיאט נראית הרבה יותר טוב מבחינה חיצונית אולי ממש טיפה פחות טובה, אפילו לא משים לב.

קודם כל, אין השוואה בכלל בין הפיאט HGT לבין הפיג'ו 106 ראלי\GTI.

ה106 היא הוט האץ' אולדסקול, רכב מהנה מאין כמוהו עם התנהגות שרבים וטובים לא מצליחים לשחזר עד היום, כמו כן מדובר ברכב ישן שרוב האקזמפלרים עברו כבר הרבה ק"מ וקשה למצוא אחת במצב באמת טוב.

הHGT הוא רכב חצי-ספורטיבי, יש תלונות על מחסור בכוח ואנמיות בתקיפת פניות מצד נהגים שנהגו עליו (לי אישית לא יצא), הוא יותר חדש ואיכותי אך לא מתנהג כמו הפיג'ו.

ואם עד עכשיו לא ידעת שאין בHGT טורבו, אולי כדאי שתקרא קצת על הרכב לפני שאתה רוכש אחד ממיטב כספך- http://www.autosport.co.il/magazin/3138/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-hgt/

בהצלחה.

פורסם
קודם כל, אין השוואה בכלל בין הפיאט HGT לבין הפיג'ו 106 ראלי\GTI.

ה106 היא הוט האץ' אולדסקול, רכב מהנה מאין כמוהו עם התנהגות שרבים וטובים לא מצליחים לשחזר עד היום, כמו כן מדובר ברכב ישן שרוב האקזמפלרים עברו כבר הרבה ק"מ וקשה למצוא אחת במצב באמת טוב.

הHGT הוא רכב חצי-ספורטיבי, יש תלונות על מחסור בכוח ואנמיות בתקיפת פניות מצד נהגים שנהגו עליו (לי אישית לא יצא), הוא יותר חדש ואיכותי אך לא מתנהג כמו הפיג'ו.

ואם עד עכשיו לא ידעת שאין בHGT טורבו, אולי כדאי שתקרא קצת על הרכב לפני שאתה רוכש אחד ממיטב כספך- http://www.autosport.co.il/magazin/3138/%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-hgt/

בהצלחה.

מה ההבדל הכל כך גדול בין הHGT ל106 ראלי, ראיתי שההבדל בניהם זה רק 0.2 בתאוצה ל100, ומהירות מירבית 205 במקום 201 של הHGT, אז מה ההבדלים הכל כך בלתי ניתנים להשוואה פה?

אם כבר באתר הזה:

אני לא רואה פה את הפיג'ו, http://www.autosport.co.il/magazin/%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C/

שמתי עין על הרנו קליאו, אבל הסיאט אני כבר בטוח שז מחוץ לטווח המחיר

פורסם

הנתונים שאתה מדבר עליהם זה על הנייר.

הכל על הנייר נראה יפה וטוב כמו צריכת דלק אופטימית של היצרן

ומהירות מירבית ונתון של 0-100.

אני בטוח ש 106 ראלי או GTI יהיה חזקות יותר במיאוץ של 0-100 ובמהירות המקסימלית.

כעקרון תמצא 106 ראלי או GTI שמורות תחטוף.

רמת האמינות של שתיהן תיהיה זהה דיי גרוע אם לא טופלו כראוי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

טוב, קיבלתי עכשיו התראת משתמש בעקבות המלצה שנתתי לבצע נסיעת מבחן על רכב שלא נהגתי בו (כולה המלצה לנסיעת מבחן לא אמרתי לך תקנה- קצת נוקשים פה החוקים), אז אני מבקש לחזור בי מכל מה שאמרתי.

תודה ולילה טוב.

פורסם
טוב, קיבלתי עכשיו התראת משתמש בעקבות המלצה שנתתי לבצע נסיעת מבחן על רכב (כולה המלצה לנסיעת מבחן לא אמרתי לך תקנה- קצת נוקשים פה החוקים), אז אני מבקש לחזור בי מכל מה שאמרתי.

תודה ולילה טוב.

על מה אתה מדבר?

אגב, תודה לכל העוזרים, נתתם לי נקודה למחשבה :)

פורסם
הנתונים שאתה מדבר עליהם זה על הנייר.

הכל על הנייר נראה יפה וטוב כמו צריכת דלק אופטימית של היצרן

ומהירות מירבית ונתון של 0-100.

אני בטוח ש 106 ראלי או GTI יהיה חזקות יותר במיאוץ של 0-100 ובמהירות המקסימלית.

כעקרון תמצא 106 ראלי או GTI שמורות תחטוף.

רמת האמינות של שתיהן תיהיה זהה דיי גרוע אם לא טופלו כראוי.

מאיפה הביטחון הזה ש106 יותר חזקה?

טעית חביבי טעית:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה מה שנאי אמרתי, האמת יש התלבטות חזקה בין שלושה רכבים ועדיפות לHGT כזולה ביותר עם צריכת הדלק הפחותה ביותר וחלקים הזולים ביותר.

ההתלבטות היא:

seat ibiza 1.8 turbo V20

reno clio 2.0 V16

שניהם בטווח המחירים של 35,000

מה העדיפות ע"פ הקריטריונים שאמרתי?

פורסם

אם ברנו קליאו 2.0 16V אתה מתכוון לקליאו ספורט (הרכב המדובר בקישור שהבאת), אז הרכב לא נכנס בתקציב של 35K, אלא אם כן הוא שחוט לגמרי.

ישנם אקזמפלרים בודדים ביותר עם המנוע המדובר ברכבים ישנים יותר, כאשר אאל"ט המנוע הנ"ל הוא מנוע חדש המושתל ברכבים אלו.

פורסם
אם ברנו קליאו 2.0 16V אתה מתכוון לקליאו ספורט (הרכב המדובר בקישור שהבאת), אז הרכב לא נכנס בתקציב של 35K, אלא אם כן הוא שחוט לגמרי.

ישנם אקזמפלרים בודדים ביותר עם המנוע המדובר ברכבים ישנים יותר.

האמת שקראתי עליו עכשיו(רנו קליאו), הביטוח עליו ממש יקר, החלקים שלו דיי יקרים והוא שוטה דלק 98 שיותר יקר מדלק רגיל,

אז ההתלבטות עכשיו היא בין הסיאט לפיאט, ראיתי איזה סיאט אחת במצב טוב שנמכרת ב37,000 אני אוריד אותו אפילו לפחות מ35 השאלה היא אם הרכב יותר טוב בכללי מהפיאט,

ראיתי שהחלקים שלו לא יקרים מי יודע מה, וביטוח עליו גם כן לא יקר יותר מידי, דלק רגיל, עכשיו השאלה היא איזה רכב יותר טוב מכל הבחינות: אחיזה, בלימה, תאוצה, הכול..

פורסם

מתי שתרצה בדיקה מול 106GTI

הHGT כבדה ודיי חלשה ל 1.8.

איך היא מול האצבק - קופה 1.6 VTEC?

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
האמת שקראתי עליו עכשיו(רנו קליאו), הביטוח עליו ממש יקר, החלקים שלו דיי יקרים והוא שוטה דלק 98 שיותר יקר מדלק רגיל,

אז ההתלבטות עכשיו היא בין הסיאט לפיאט, ראיתי איזה סיאט אחת במצב טוב שנמכרת ב37,000 אני אוריד אותו אפילו לפחות מ35 השאלה היא אם הרכב יותר טוב בכללי מהפיאט,

ראיתי שהחלקים שלו לא יקרים מי יודע מה, וביטוח עליו גם כן לא יקר יותר מידי, דלק רגיל, עכשיו השאלה היא איזה רכב יותר טוב מכל הבחינות: אחיזה, בלימה, תאוצה, הכול..

למה שלא תבחר שתי מכוניות כאלו שהן גם רלבנטיות בקניה ולך עשה סיבוב עליהן. הן מספיק שונות בכדי שתוכל לדעת מהר מאוד לאיזו אתה מתחבר יותר.

• תוכן חדש...