Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מהאגדות - נקנתה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

רציתי להודות לכם על העזרה שלכם בחיפושי אחר הרכב,

בסוף הגעתי לרכב מאוד רחוק ממה שתכננתי - התכנון יפנית חסכונית ואמינה ובפועל צרפתיה גדולה וזללנית =)

אני מאוד רוצה להודות באופן אישי ל:

Lancia_g

drsubaru

vladclar

fish

tzvika-pick

וכל חברי הפורום

על כל העזרה (גם הנפשית) בקניית הרכב, על הייעוץ המעולה ועל הדעה הנוספת, על זה שלא הרמתם ידיים ומהשכתם לתמוך למרות שלא תמיד נראה כאילו אנחנו מתקדמים לאנשהו.

את ההחלטה בחרתי לקבל על סמך כמה גורמים:

היה לי מאוד חשוב מי הבעלים של הרכב ולא איזה רכב זה - כי "קורולה" שהזניחו את הטיפול שלה כבר לא תהיה קורולה, במקרה הספציפי הזה ראיתי מולי אדם שהכניס אותי לביתו, שלא הסתיר ממני דבר, שהתעקש על יושר והגינות, בו בחרתי לבטוח לבסוף ולמרות השמות שיצאו לרכבים צרפתיים והעובדה כי טיפולים וחלפים של רנו קצת יקרים יותר, החלטתי שאני הולך על זה, כי האוטו שמור והמוכר ישר.

יום שישי, הרכב נלקח לבדיקה והבדיקה יצאה נקייה לחלוטין (חוץ מהסעיף הרגיל: רעשים במנוע ובגיר) - בהזדמנות אצרף את טופס הבדיקה, יופ לפני בצעתי בדיקת משכון דרך אתר האינטרנט.

לאחר הבדיקה, נעשתה העברת הבעלות והעברת הכסף ולבסוף חתימה על חוזה,

והמוכר הזמין אותי לביתו בכדי שאסיים את כל ענייני הביטוחים ואסע לדרכי בשלום.

כל העניינים תקתקו תוך ~3 שעות כבר נסעתי הביתה במגאן החדשה שלי!

וכאן הסתיימו להן חצי שנה מיגעת של חיפושי רכב, מעכשיו מתחיל פרק חדש של בעלות על רכב(אין לי ספק שלא הכל יהיה וורוד- בטוח שאני לא אעלם ועוד נדבר בפורום אחזקת רכב8) )

תמונות יגיעו בקרוב!

ושוב תודה ענקית לכל העוזרים,

הלוואי ויכולתי להביע את ההערכה שאני חש כלפיכם בצורה טובה יותר!

Guest רונן יצחק
פורסם

ושוב תודה ענקית לכל העוזרים,

הלוואי ויכולתי להביע את ההערכה שאני חש כלפיכם בצורה טובה יותר!

זה בסדר, אני חושב שהבהרת זאת מצוין :)

לאחרונה גם אני שיגעתי קצת את השכל עד שהגעתי להחלטה, ואני מצטרף להערכה כלפי החבר'ה בפורומים אלה.

אלי, תתחדש, ותיהנה איתה (אגב, לא סיפרת באיזה דגם מדובר).

פורסם

הדגם המדובר הוא רנו מגאן II, 2006 זאת עם התחת, רמת אבזור EX כלומר הכל חשמלי ומתוקתק, ובאמת נותן לך הרגשה של רכב שעוטף איתך בנוחות ובכל מני טריקים של צרפתים שיעשו לך את החיים קלים יותר =)

התיבה כמובן היא טיפטרוניק 4 היל' - AL-4, לא כל כך נחמדה, אבל חוץ מזה האוטו נהדר!

נקווה שבעזרת טיפולים אדיבים נמנע מבעיות ואז בטוח שלא אפסיק לחייך..

פורסם

היתרון של רנו מגאן זה המיר הנמוך בתור משומשת, שמאפשר לך לקנות משומש במחיר של משפחתית יפנית ישנה יותר.

תתחדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה רבה,

זול זה לא היה, שלמתי עליה 54 אלף,

6 אלף מתחת למחירון לוי,

אני מקווה שההשקעה הזאת תשתלם ואני רק אהנה מהרכב =)

בינתיים לא נשברה,

אבל התחלתי לשמוע צפצוף אלקטרוני מהכיוון של המנוע, העלתי שאלה בפוסט תחת בטכני\אחזקה

חבל שההבנה שלי במכניקה של מכוניות שווה לתח...

פורסם

תתחדש ותהנה!

עם הזמן תגלה שהיא בכלל לא זללנית. עוד תופתע לטובה. כמובן תלוי בהרגלי הנהיגה שלך.

ועל חלקים ומוסכים (לא מורשים אבל מקצועיים) תחפש ותמצא פה לא מעט שירשורים עם המלצות לפי אזור המגורים שלך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רוכב בודד, תודה על גם על התגובה בפוסט השני =)

ואני מנסה לסגל הרגלי נהיגה טובים - אמנם יש לי 3 שנים רשיון אבל בזמן הזה כמעט ולא נהגתי(הייתה תקופה של בערך חצי שנה שבה נהגתי פעם\פעמיים בשבוע)..

פורסם

תתחדש!

קנית רכב נוח, בטיחותי, שמור ומטןפל מאדם ישר והגון.

תהנה ממנו ותטפל בו כמו באשה צרפתיה :lol:.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דרך אגב אם אתה אוהב את הפינוקים אתה יכול להגדיר לו שברגע שהרכב מתחיל לנסוע אז שהרכב ינעל את כל הדלתות [נותן הרגשה של משהו שאין ברכבים אחרים].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש את זה ברכבים אחרים, ברוב דגמי פיזו וסיטרואן מהעשור האחרון ובטח גם אצל יצרנים אחרים.

דבר מעצבן ומיותר, שעד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הוא קיים

פורסם

דבר מעצבן ומיותר, שעד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הוא קיים

יש לי ידידה, שלפני כשנה עצרה ברמזור אדום.

בא גנב, פתח את הדלת, לקח תיק וברח.

היא מאוד הצטערה, שברכב שלה לא היה את השירות הזה..

במצב של ביטחון הפנים כיום כדאי מאוד לנעול את הדלתות בנהיגה.

ואם שוכחים להפעיל נעילה מרכזית, יש נעילה אוטומטית עם תחילת הנסיעה (בחלק מהרכבים).

וגם אתה, בוקי, נוהג בסיטרואן ברלינגו - במידה ויש בבגאז' הרכב דברי ערך, כדאי לנעול את הדלתות מבפנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...