Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מסתכל פה על משהו ותוהה לעצמי..

תראו למשל את הנתונים של המגבר הזה:

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=72

מדובר על מגבר 5 ערוצים, שיודע לתת 55W לערוץ (כפול 4) ועוד 200W לסאב כערוץ חמישי.

מה שהוא עוד יודע זה לתת 220W לערוץ (כפול 2) בגישור, ועוד 200W לסאב כערוץ חמישי.

אז אני תוהה מה עדיף: לחבר את הקומפוננט הקדמי בגישור, מה שיספק לו 220W, או לחבר אותו בחיבור "אקטיבי" כך שהוופר יקבל 55W והטוויטר יקבל 55W ?

נראה לי יותר הגיוני ללכת על האופציה הראשונה, אבל עם האובססיה (:evil:) שיש פה לחלק מהאנשים נגד חיבור "פאסיבי", אני מרגיש צורך לשאול..

ומה דעתכם על המגבר באופן כללי?

220W לקדמיים + 200W לסאב נשמע לי אחלה, מגבר שיבטיח ניצול של כל סט קומפוננט שאני אבחר (בטווח הדגמים שאני מסתכל עליו) ויחזיק את הסרווין וגה 12" שלי (או סאב אחר שיגיע במקומו) לא רע בכלל. המחיר שלו גם נראה לי סביר, אז הייתי שמח לקבל עליו חוות דעת.

תודה

פורסם

במקרה ותעבור לאקטיבי,איך אתה מתכוון לחתוך את הדרייברים?

אם אתה מעוניין ביד2,יש בפורום מכירה אודיסון 5 ערוצים שטוב בכל פרמטר מההיפוניקס.

בשיפוצים...

פורסם
במקרה ותעבור לאקטיבי,איך אתה מתכוון לחתוך את הדרייברים?

מה זאת אומרת? כל דרייבר מקבל ערוץ, ולכל ערוץ יש קרוס אובר במגבר..

זה הרעיון, לא?

פורסם

הוא באמת 3WAY, חשבתי שזה יעבוד ככה שהמיד והטוויטר יהיו ביחד, אבל במחשבה שניה אולי זה באמת לא ממש מתאים.

בכל מקרה, במה האדיסון הזה עדיף על ההיפוניקס? מבחינת נתוני עוצמה הוא חלש יותר, אז איפה מתבטא היתרון שלו?

• תוכן חדש...