Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת ווקס לאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ווקס לא קל לשים ידנית!

בשביל זה בכלל חשבתי לקנות את המכונה. אבל עם המחירים האלה עדיף להמשיך עם היידים, ומפעם לפעם ללכת למומחים שיעשו פוליש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ופה הבעייה שלך.

וקס טוב אפשר לשים אפילו עם הידייםו מספיקה שכבה דקה ביותר.

כשמורידים אותו, לא אמורה להיות שום אבקה ולא צריך להפעיל לחץ של מכבש או לשפשף יותר מידי פעמים. הייתי אומר שלעשות וקס (כלומר ללא הזמן שלוקחת השטיפה) לוקח בסביבות השעה ככה לוקס שהוא איכותי.

אם אתה רוצה אני אמליץ לך על וקס טוב.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מעניין אותי כמה זמן הווקסים הנוזלים מחזיקים מעמד. יש לי תחושה שזה יותר גימיק מאשר משהו שמחזיק מעמד לאורך תקופה

פורסם

דווקא turtle wax ושאר הווקסים הנוזליים מאוד קלים למריחה ידנית עם ספוג וכמעט תמיד מקבלים איתם תוצאות טובות, לא מבין מה הבעיה...

ווקסים קשים ומרוכזים כמו collinite או zymol הם היותר קשים למריחה ודורשים כמה ניסיונות וטעיות בכדי לקבל תוצאות טובות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
כן. אין בעיה עם ח"ול.

אני עובד עם וקסים של DODO JUICE

כבר ניסיתי כמה סוגים והם בין הוקסים הכי מוצלחים שעבדתי איתם.

המחיר לא זול ומתחיל באיזור ה 25 פאונד ומעלה.

אני מזמין אותם לאירלנד מאנגליה, אבל אני לא יודע מאיפה הכי משתלם לך להזמין לארץ.

TheOne23 - הוקסים הנוזליים הם וקסים סינטטים והם לא משיגים את אותה התוצאה של הוקס האמיתי משעווה אמיתית.

וקס קשה זול עושה צרות לא וקס איכותי. עד שמנסים באמת שקשה להבין על איזה הבדל מדובר.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני עובד עם וקסים של DODO JUICE

כבר ניסיתי כמה סוגים והם בין הוקסים הכי מוצלחים שעבדתי איתם.

המחיר לא זול ומתחיל באיזור ה 25 פאונד ומעלה.

אני מזמין אותם לאירלנד מאנגליה, אבל אני לא יודע מאיפה הכי משתלם לך להזמין לארץ.

TheOne23 - הוקסים הנוזליים הם וקסים סינטטים והם לא משיגים את אותה התוצאה של הוקס האמיתי משעווה אמיתית.

וקס קשה זול עושה צרות לא וקס איכותי. עד שמנסים באמת שקשה להבין על איזה הבדל מדובר.

בברכה,

גילעד

Dodo Juice Supernatural

הוקס הכי טוב של DODO ווקס מעולה בפני עצמו.

פורסם

כשאתה אומר על ווקס שהוא מעולה, לפי איזה קרטריונים הוא מעולה? בהשוואה למה? מעולה פי כמה באחוזים?

כי העיצוב של האתר של החברה משדר גימיקיות ולא מקצועיות חוץ מזה שברוב המוצרים באופן כללי רוב המוצרים נופלים לאותו טווח ביצועים/איכות כשהמקרים הקיצוניים הם המוצרים הנורא זולים שיורדים באיכות של נגיד כ כמה עשרות אחוזים (וגם זה נראה לי טיפונת מוגזם) או שהם איכותיים יותר בכמה עשרות אחוזים אבל יקרים פי 2 ויותר.

על איכות משלמים, עד גבול מסויים אבל לפעמיים גם מוצר זול ונחות מספק רמת ביצועים/מחיר סבירה שיכולה להתאים לקהל יעד מסויים (כאלה שרק נכנסים לתחום ולא רוצים להשקיע, כאלה שרוצים משהו בסיסי ולא את ההכי טוב בעולם וכו)

פורסם
כשאתה אומר על ווקס שהוא מעולה, לפי איזה קרטריונים הוא מעולה? בהשוואה למה? מעולה פי כמה באחוזים?

כי העיצוב של האתר של החברה משדר גימיקיות ולא מקצועיות חוץ מזה שברוב המוצרים באופן כללי רוב המוצרים נופלים לאותו טווח ביצועים/איכות כשהמקרים הקיצוניים הם המוצרים הנורא זולים שיורדים באיכות של נגיד כ כמה עשרות אחוזים (וגם זה נראה לי טיפונת מוגזם) או שהם איכותיים יותר בכמה עשרות אחוזים אבל יקרים פי 2 ויותר.

על איכות משלמים, עד גבול מסויים אבל לפעמיים גם מוצר זול ונחות מספק רמת ביצועים/מחיר סבירה שיכולה להתאים לקהל יעד מסויים (כאלה שרק נכנסים לתחום ולא רוצים להשקיע, כאלה שרוצים משהו בסיסי ולא את ההכי טוב בעולם וכו)

שחר,יש 3 פרמטרים שוקס נבחן בו:האחד,עמידות.

השני,ברק.

השלישי,המרקם שהוקס "גורם" לצבע.

המוצרים של DODO מצויינים ונמכרים בכמויות גדולות מאד בעיקר באנגליה,ארץ מוצאם ואחד המקומות שבו "תורת" הדיטיילינג נפוצה.

זה שלא מצא חן בעיניך הגרפיקה של האתר שלהם,זה כבר בעיה שלך.

אין לי מושג על מה ההתפלספות..

פורסם

אם כבר חו"ל, אז בטווח המחירים הזה עדיף zymol carbon - לצבעים כהים או zymol creme - לצבעים בהירים יתנו את תוצאות עדיפות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...