Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עם שעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

בשעה טובה מצאתי רכב אופוציונאלי לקנייה,

שנת 08, יד 1, עם 50 אלף ק"מ.

אני מתכנן במהלך השבוע הקרוב לקחת את הרכב לבדיקה אבל מבירור עם המוכר נמסר לי כי על הרכב עדיין קיים שעבוד של כמה אלפי שקלים בודדים.

מה הפרוצדורה במקרה הזה ?

מה אני צריך לעשות אחרי שאני לוקח את הרכב לבדיקה במכון ובמוסך מורשה (בכדי לקבל הצעת מחיר לתיקון הממצאים שיעלו בבדיקה)

אין לי שמץ של מושג....

ואני לא רוצה לעשות טעיות שאחר כך אני אבכה עליהן....

אפשר עזרה בבקשה.

תודה

פורסם

פשוטה

הולכים לבעל השיעבוד נותנים לו את סכום החוב , הוא מסיר את השיעבוד ומכאן הפרוצדורה הרגילה.

זאת יכול לעשות גם בעל הרכב לבד בלי עזרת המעות שלך , וכך להביא את הרכב למצב של מחיקת השעבוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סורי אבל אני צריך חידוד לדברים,

בוא נצא מנקודת הנחה שהבדיקה תצא תקינה ונסגור על מחיר,

במצב הזה על המוכר להסיר את השיעבוד, דבר שבטח יקח איזה יום יומיים עבודה ואז נפגש ביחד בסניף הדואר בכדי לבצע העברת בעלות ותשלום על הרכב.

האם הבדיקה שתבוצע בסניף הדואר לגבי שעבודים תהיה מספיקה ? או שאני צריך לבקש מהמוכר להביא לי איזה שהוא העתק מהבנק כי השעבוד הוסר ?

הרי בסניף הדואר ניתן לבצע בדיקת שעבוד לרכב ואם במועד החלפת הבעלות הבדיקה תצא "נקייה" אז מן הסתם השעבוד הוסר....

תודה.

פורסם

אם הרכב של אדם פרטי יש על הרכב מישכון ולא שיעבוד . ( סמנטיקה )

החוב הוא לבנק /מוסד פיננסי אני משער ?

מחיקת המישכון נעשית באמצעות מחשב ישירות למשרד הרישוי , ולרשם המשכונות.

הבדיקה ברשם המשכונות באתר שלהם זולה יותר מאשר הבדיקה דרך הדואר.

אם יביא לך המוכר גם מכתב מחיקת המישכון מהבנק טוב יותר.

אם הכל נקי /נוקה , ההעברה תוכל להיות מבוצעת בדואר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה תודה,

למיטב זכרוני על גבי הרשיון של הרכב מופיע למטה כי קיים שעבוד לבנק XXX.

וכן גם המוכר עצמו מסר עוד בשיחת טלפון כי קיים שעבוד זה ואף מסר את גובה הסכום.

אני מניח כי אין צורך לבצע בדיקה ברשם המשכונות שכן ידוע מראש כי שעבוד זה קיים.

בכל מקרה אם אני מבין נכון, לאחר שנסגור על מחיר המוכר יצטרך למחוק את השעבוד/מישכון הקיים על הרכב ולאחר מיכן (בטח למחרת) ניתן יהיה לבצע את העברת הבעלות בסניף הדואר.

תודה על העזרה,

מקווה שהבנתי נכון.

יכול להיות שהרכב בכלל בליסינג פרטי ?

בדקתי והשם של המוכר מופיע ברישיון...... יש לכך משמעות ?

פורסם

בוקר טוב,

כנראה שהרכב המדובר נרכש דרך תוכנית מימון כלשהיא ושועבד כבטוחה להלוואה. אין סיבה לחשוש, יש המון רכבים שנרכשים כך בשנים האחרונות.

לפעמים לוקח קצת יותר מיום או יומיים להסיר שעבוד כזה, אז אל תמהר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני מצטער להכניס עוד "עז" לתמונה, אבל תבדוק נקודה נוספת והיא משכון ברשם המשכונות.

את בדיקת המשכון אתה יכול לעשות כבר עכשיו באינטרנט בעלות מצחיקה.

גופים מסודרים שמשעבדים רכוש (בנקים חברות מימון), בד"כ גם רושמים את המגבלה גם ברשם המשכונות.

רישום ברשם המשכונות לא מונע את העברת הבעות כמו שעבוד, אבל הוא מקנה למי שרשם את המישכון קדימות על-פניך אם יידרש לממש את הרכב.

ההסרה פשוטה, והיא באחריות הגורם הממשכן. אתה צריך לוודא שהטפסים להסרת המשכון נשלחו , ולבקש עותק מהטפסים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יכול להיות ובגלל כל הסיפורים שקראתי כאן בפורום לאחרונה הפכתי להיות קצת פארנואיד.....(וגם קצת בעקבות נסיון עבר בהתקלות עם סוחר)

אבל אני חייב לציין שיש לי כאן בעית אמינות קלה....

אם נצא מנקודת הנחה והבדיקה במכון ובמוסך מורשה תצא "תקינה" ונסגור על מחיר,

אז לפי מה שהבנתי בנקודה זו המוכר יצטרך להסיר את השיעבוד דבר שיקח איזה יום יומיים.

האם זה נורמלי במצב הזה אחרי שהרכב כבר עבר בדיקה, המוכר "ימשיך" לנסוע ולהנות מהרכב עוד יומיים (עד להסרת השעבוד) ורק אז נוכל להפגש בסניף הדואר בכדי לבצע את העברת הבעלות.

הרי מי יודע מה יכול לעבור על הרכב הזה (שכאמור כבר עבר בדיקה במכון רישוי) במהלך היומיים האלו....

מה דעתכם ?

אני סתם חיי בסרט ?

או שיש פתרון לבעיה ?

פורסם

שהמוכר יסיר את המישכון כבר עכשיו

אפשרות אחרת הרכב אחרי הבדיקה לא זז עד לגמר כל ביטול המישכון ואז לדואר .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
פשוטה

הולכים לבעל השיעבוד נותנים לו את סכום החוב , הוא מסיר את השיעבוד ומכאן הפרוצדורה הרגילה.

זאת יכול לעשות גם בעל הרכב לבד בלי עזרת המעות שלך , וכך להביא את הרכב למצב של מחיקת השעבוד.

אפשר להיות יותר ספציפי . המוכר מעונין להשתמש בכסךף ממכירה להסרת השעובוד. במידשה וזה קורה . הקונה נישאר חשוף . כיצד מבטיח את התמורה שכבר שילם?

• תוכן חדש...