Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט כל כך נוראה?

Guest רונן יצחק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

אני קורא יותר מדי עקיצות על שברולט בגלל קרוז שלה. היא כזו נוראה? זה נכון שנכנסים איתה למוסך יותר מאשר מכוניות אחרות?

ולמה לא אוהבים שברולט בארץ?

מה אמינותה של שברולט קוריאה?

פורסם

הקרוז דווקא? ממה שאני יודע היא דווקא בסדר ונמצאת די ביישור קו עם שאר הקטגוריה.

הדורות הקודמים (אופטרה\אבאו) אכן היו מזעזעים, אבל היום יש להם תוצרת לא רעה.

V5

Guest רונן יצחק
פורסם

קראתי שנכנסים איתה יותר מדי למוסך, ואיכות החומרים איננה איכותית.

והשוק הישראלי נעול יותר מדי על יפניות.

לדעתכם, בצדק?

פורסם

שברולט עושה מאמצים ניכרים לשיפור איכות המוצר (ובהחלט יש שיפור רב) אך הם עדיין לא סגרו את הפער מול היפניות הרגילות (לאירופאיות המרחק רב).

פורסם

יש פה סטיגמה נוראית שנדבקה לשברולט ויש אנשים שעוד לא השתחררו מהקטע של דייהו.

שברולט קרוז לא רק מיישרת קו עם הקבוצה אלא בין המוצלחות בקבוצה אם זה מבחינת מראה, אבזור, בטיחות היא בהחלט מתנהגת יותר טוב מהרבה מתחרות שלה.

כנראה שיש אנשים שמשוכנעים כי היפניות הכי טובות ומעניין מה היה קורה אם ברכבי שברולט הייתה התקלה הנוראית שהייתה בטויוטות , כנראה היא הייתה מתקבלת בצורה יותר גרועה כי הרי טויוטה היא היפנית המפורסמת.

Guest רונן יצחק
פורסם

כנראה שיש אנשים שמשוכנעים כי היפניות הכי טובות ומעניין מה היה קורה אם ברכבי שברולט הייתה התקלה הנוראית שהייתה בטויוטות , כנראה היא הייתה מתקבלת בצורה יותר גרועה כי הרי טויוטה היא היפנית המפורסמת.

לא רק זאת, אלא שסוזוקי אלטו היפנית נחשבת מכונית עלובה באמת (ע"פ ביקורות רבות שקראתי,). אבל האם זה מונע ממנה להצליח מאוד בארץ?

פורסם

רונן, אני רואה שאתה יותר מידי בוחש בנושא או אולי בשוקו? סתם... :lol:. אתה סתם נכנס למחשבות למה כמה ואיך? לא נראה לך לרכוש רכב תוצרת שברולט אל תקנה אף אחד לא מכריח אותך, למשפחה שלי יש שברולט קרוז ומרוצים ממנה היא עושה את המוטל עליה חוץ מהקטע של השילוב גיר ומנוע. אבל דיברו על זה יותר מידי, הרכבים החדשים של שברולט שאמורים להגיע בתקופה הקרובה מראים על סימן חדש עבור המותג הזה תחילה חדשה, אשר מחליף את כל הליין הקודם ששימש את המותג בשנים האחרונות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על קרוז 1600 124 כ״ס,והתאכזבתי.

אני אומנם לא בוחן רכב,אבל הרכב,למרות המנוע שמפיק יותר כוחות סוס משאר המתחרות שלו בשוק,מרגיש חלש ויש תחושה של רכב כבד ועצל,גם כאשר מגיעים איתו לסל״ד גבוה.

משאבת הגה כוח שעושה רעשים נוראיים,ברכב שעל הצג מופיע שעבר 2000ק״מ בהחלט לא תרמו לי להתרשמות הכללית.

פורסם
קראתי שנכנסים איתה יותר מדי למוסך, ואיכות החומרים איננה איכותית.

והשוק הישראלי נעול יותר מדי על יפניות.

לדעתכם, בצדק?

זה נכון.

השוק בהחלט מתנהג ככה,

אבל בזמן האחרון ניתן לראות שהוא נפתח למותגים אחרים, כמו סקודה למשל, כמו יונדאי, כמו קיה.

אלו יצרנים מצוינים לטעמי שיש להם מכוניות לא פחות טובות מהמכוניות היפניות, מכל הבחינות.

חוץ מזה, בעידן של היום, אתה יכול למצוא מכוניות שאינן מיוצרות במדינת המקור שלהן, למשל טויוטה מייצרת באנגליה וטורקיה, סוזוקי מייצרת בהונגריה ובהודו, יונדאי מייצרת בהודו ובצ'כיה...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם לנו יש קרוז בבית, ואני חייב לציין שאיכות החומרים עקפה בסיבוב את היפניות הסטנדטיות(קורולה, 3),

אנשים כנראה לא מבינים שכבר אין שום קשר בין הדייהו שהייתה לפני עשור והשברולט של היום!

הבעיה היחידה היא התיבת הילוכים שמעלה ומורידה הילוכים איך שהיא רוצה, ובהמון מצבים הרכב פשוט מאבד מומנט, ובגלל זה יש חוסר בכוח.

חוץ מזה רכב נפלא נוח ומרווח, עיצוב הכי מעניין בקטגוריה שלו!

פורסם
רונן, אני רואה שאתה יותר מידי בוחש בנושא או אולי בשוקו? סתם... :lol:. אתה סתם נכנס למחשבות למה כמה ואיך? לא נראה לך לרכוש רכב תוצרת שברולט אל תקנה אף אחד לא מכריח אותך, למשפחה שלי יש שברולט קרוז ומרוצים ממנה היא עושה את המוטל עליה חוץ מהקטע של השילוב גיר ומנוע. אבל דיברו על זה יותר מידי, הרכבים החדשים של שברולט שאמורים להגיע בתקופה הקרובה מראים על סימן חדש עבור המותג הזה תחילה חדשה, אשר מחליף את כל הליין הקודם ששימש את המותג בשנים האחרונות.

איזה מכבסת מילים משובחת! שקלת לעבור לקונסטרוקטה?

ועוד דבר: "אוהבים לשנוא" היום את הקוריאנים כמו שפעם אהבו לשנוא את הצרפתים...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

שברולט קוריאה זאת חברה חדשה עם קו מוצרים חדש. אנחנו אחד הלקוחות הגדולים שלהם,האירופאים לא שמים עליהם. הקרוז האמריקאית נמכרת עם מנוע אחר. הם עושים ניסויים על המכונית שנמכרות בארץ,אנחנו שפן הניסויים שלהם. עדיף לקנות אופנוע של יוסאנג מלקנות שברולט קוריאה(יוסאנג נמכרים בכל העולם,שברולט קוריאה לא). תקראה את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751590,00.html

אייל

פורסם

רונן, מאכילים אותך בלוקשים?

השוק היחיד בארץ ש"נעול" על משהו הוא שוק הליסינג, לדעתי אם נוריד את מכירות הליסינג אתה תראה תוצאה מאוזנת הרבה יותר בין האירופאיות לבין היפניות ולבין הקוריאניות.

השברולט הזו היא לא רכב מצויין עד שאתה מניע אתה, שילוב מנוע וגיר נוראי!

בקשר ליפני\לא יפני - לא יודע, הרכב היפני שלי מיוצר באנגליה וכל השוק שלו הוא באירופה, שכן הוא לא נמכר כמעט בגרסה זו ביפן\ארה"ב - אז יש לי רכב יפני? בימינו אין שום קשר בין מקור המותג לארץ היצור שלו ולאיכות שלו, יש חברות טובות, שמעסיקות מהנדסים טובים ויש חברות דרעק, קח לדוגמא את קיה, חברה קוריאנית אפרורית עד לפני מס' שנים - אבל הם לקחו את עצמם בידיים, הביאו מהנדסים ומעצבים רציניים והוציאו את הסיד, הפורטה ואת הג'יפים החדשים שלהם - והיום הם ממוקמים גבוה יחסית.

כנ"ל יונדאי שהתנפלו על השוק האמריקני.

שברולט לעומת זאת, היא מותג חזק מאד, בארה"ב. הם ניסו להכנס לשווקים אחרים בעזרת התוצרת של דייהו, ששמו עליה מדבקה של שברולט, ובנתיים ללא הצלחה (ישראל זה לא הצלחה), פשוט כי הרכבים לא מספיק טובים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

משגע אותי מה שנאמר פה. אני בעל קרוז 2011 לאחר השיפור במנוע והגיר.

הרכב אינו מטוס ואף אחד שרוכש אותו לא מצפה למכונית ספורטיבית או למטוס סילון אלא לרכב משפחתי בסיסי שנראה טוב , מרווח, בטיחותי , מאובזר ועוד.

אבל כל הזמן נמשיך לראות הודעות כגון: הרכב עדיין אינו מהיר, עדיין שילוב גרוע, עדיין מאכזב. אז אני שואל את כל החכמים האלה- נהגעתם בסובארו B3 היפנית המדהימה? נהגתם במיצובישי לאנסר? נהגתם במזדה 3 החדשה? נהגתם בפורד פוקוס? כי הקרוז משאירה להם אבק ושוב זאת אינה המטרה של רוכש רכב מקבוצת המשפחתיות אבל ראבק סובארו לא עולה עליה בלי לחיצה מכובדת על הדוושה, הלאנסר לא זזה בתחילת נסיעה, והמזדה והפורד כבדות מאוד בלשון הטובה.

וכל המכוניות שציינתי למעלה הם מתחרות ישירות בקבוצה- אז למה אנחנו לא רואים כאלו קטילות עליהם? בעוד שהקרוז מציעה עיצוב פנים וחוץ על אחת כמה וכמה מהן, אבזור מועשר, בטיחות וגם כן יותר זריזה ונעימה לנהיגה.

חומר למחשבה.

פורסם

חברות בונות לעצמם שם טוב לאורך שנים ולא ברגע ,והראיה לכך שיש ערך חשבונאי על 'שם החברה' כ-נב"מ , והוא שווה ערך בהרבה מן המקרים כאחוז ניכר מערך החברה עצמה.

אני לא מכיר את ה'שברולט קרוז', אני לא פוסל אותה, אבל הדרך הטובה ביותר להעריך חברה מסויימת או מוצר מסויים בצורה הטובה ביותר הינו מבחן הזמן.

אם בחברה מדובר, אז בודקים בעבר החברה את אחוז המוצרים המוצלחים שלה ביחס לשאר המוצרים, ואיך החברה התמודדה עם מוצרים כושלים שנמכרו.(למדה לקח ושיפרה ריג'קטים וכו' או שהולכת ראש בקיר) בכל מקרה ,לא רק מדד ביצועים עכשווי מעיד על חברה אם היא טובה או לא ,אלא לאורך זמן.

חברות 'מתחילות' (כלומר שיש היצע ראוי בכדי להתמודד באותה רמה) יוכלו להעפיל בצורה טובה יהיה בעיקר בזמן שהמובילות יפשלו!

• תוכן חדש...