Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני עארס ולא ידעתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לבאי CF-OT,

הבעיה היא כדלהלן,

הבוקר הייתי עם עמיתה לעבודה בסיור באתר כלשהו ברחבי ראשל"צ. לסיור הגענו עצמאית, כל אחד ברכבו, היא עם C5, אני עם הניסאן מקסימה.

בתום הביקור, היא מבקשת לנסוע אחרי לת"א, ואני כמובן מסכים.

הנסיעה עוברת בשלום, וכל אחד מאיתנו פונה לעבודתו.

בסביבות 17:30 אנחנו נפגשים שוב והיא זורקת לי "תשמע י', לא ידעתי שאתה כזה עארס!"

אני "WTF?"

היא "מה זה האוטו של העארסים הזה?"

אני "זה ניסאן מקסימה, איזה עארס מוכן שיראו אותו בניסאן?"

היא "אתה לא מבין כלום, זה האמא של העארסים, צבע שמפניה, גג נפתח. אשכרה עארס מהסרטים"

מאז, אני בתחושה שפספסתי משהו כל החיים.

אני מצרף תמונה של הרכב לעיונכם.

אני מבקש להזכיר שמדובר בניסאן, יצרן רכב שמחלקת העיצוב ומחלקת קופות הגמל - הם אותה המחלקה (ההתמחות בפיננסים לא בעיצוב). רכב שכל עיצובו זועק "נכון אחרי שעברתי אין לכם יכולת להיזכר איך אני נראה?" וגם "נכון שאין לכם מושג איזה רכב אני כי ראיתם אלפים כמוני, או כאלה שנראים ממש ממש דומה?".

זהו. האם ניסאן מקסימה היא העארסמוביל החדש? היא לעארס המתקדם?

נ.ב.

מדובר בבחורה שמכירה כל מותג לפני ולפנים, שתדע מתי קוקה קולה משנה את העיצוב הפקק של הזירו בסינגפור וכד'.

Picture 117.jpg

Picture 119.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

רכב ערסים? הכי נכון להגדיר את המקסימה פשוט כרכב נטול הגדרה (כמו ניסן בכלל של אותם שנים).

מה הוא עושה טוב?

מי השוק שלו?

אף אחד לא יודע.

אל תעלב :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אולי יש צדק בדבריה, אבל סביר להניח שהיא מקדימה את זמנה בכמה שנים (ואלפי שקלים). :-)

בהתחשב בכך שיש איזה 14 כאלה בכל הארץ, קצת קשה לי לראות מאיפה מגיעה הקביעה הנחרצת הזאת.

אולי זה כמו הסאאבים של קריית שמונה - רכב סטריאוטיפי שנפוץ בסביבה נתונה, נגיד בשכונה או בעיר שלה.

פורסם

פייר, עם יד על הלב, אחרי שראיתי את התמונות, אני חושב שיש בזה משהו. אם הוא היה בצבע אחר, הייתי אומר שזה שטויות ושזה רכב שאתה לא תזכור אותו בכלל, אבל שמע, יש לו נוכחות.

האם אתה נוהג עם כובע מצחייה לבן עם הכיתוב "נייק" ויד מחוץ לחלון?

צר לי ידידי אך זו האמת כפי שאני רואה אותה. נתקעת עם ערסמוביל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איזה שטויות,

הרכב הוא יותר רכב משפחתי מאשר ערסמוביל.

ודיי עם הסטיגמות האלו,

לי יש הונדה סיויק 94 שחורה (בלי טמבונים וכו', All natural JDM) אני שומע מזרחית מידי פעם, אה.. ואני משרת בחימוש, ואני ל-א ערס :-).

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. כתיבה עם ... נקודות ...משונות ... במקום סימני פיסוק .... זה ערס ***

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קח עצה לחיים ארוכים, עלי!

ברגע שבחורה אומרת לך משהו על הרכב תגיד לה "כן כן, כן כן..." וזהו, פשוט ממשיכים הלאה, לא מתייחסים.

מה כבר לא אמרו לי: "האוטו דומה למאזדה 3", "למה אין 4 דלתות", "מזה BMW?", והשיא: "יש לו ג'יפ גדול כזה" :lol:.

נ.ב.

יש לי מעל 1000 הודעות, הפכתי לנהג שודים, אני מטורף! :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשהשחרתי את שתי החלונות מאחור, הייתה לי איזו דקה שפחדתי שאני בכיוון הלא נכון.

בנסיעה הבייתה, נעמד לידי ברמזור אדם מבוגר (קשיש?) עם אותה מכונית כמו שלי, רק דגם לפני. האמת? נרגעתי :)

פורסם

לא מזמן ראיתי פיאט HGT אפורה בנתניה כאשר במושב הנהג ישב בחור צעיר עם קפוצ'ון על הראש, בתוך האוטו!

אני ממש לא זקן ואפילו השחרתי חלונות אחוריים בקליאו, אך בכל זאת לא מבין את ההיגיון מאחורי קפוצ'ון על הראש בתוך האוטו כאשר החלונות סגורים, מישהו יכול להסביר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שטויות במיץ כרוביות מטוגנות.

אחד הרכבים המכוערים ששווקו בארץ, לטעמי,

ואיך שלא תהפוך את זה (זה כבר לא קשור ל"לטעמי"),

שמפנייה זה לא צבע של ערסים.

אולי הגודל בלבל אותה? :shock:

ממליץ לנקוט באופן התגובה שהציע Shmelov...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הבנת, היא עשתה לך טיזינג...

התשובה המתאימה היתה צריכה להיות - "בואי, אני אקח אותך לסיבוב בחוף הצוק, תראי שזה בכלל לא אוטו של ערס".

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

משום מה יש דעה רווחת בציבור שסאן-רוף זה של ערסים. שמעתי את זה מלא מעט אנשים (שהקשר ביניהם למכוניות הוא להעביר ל-D ומ-D ל-P ולסובב קצת את ההגה). :roll:

172

פורסם

יש לך בעיה עם דימוי עצמי ?

למה נראה לך שאני שם על מישהו באיזה אוטו לנהוג ? זה ערסי\של בנות\זקנים.

זה האשכול השני פה כבר אחרי הבחור חסר בטחון עם הקולט

פורסם
לא מזמן ראיתי פיאט HGT אפורה בנתניה כאשר במושב הנהג ישב בחור צעיר עם קפוצ'ון על הראש, בתוך האוטו!

אני ממש לא זקן ואפילו השחרתי חלונות אחוריים בקליאו, אך בכל זאת לא מבין את ההיגיון מאחורי קפוצ'ון על הראש בתוך האוטו כאשר החלונות סגורים, מישהו יכול להסביר?

קוראים לזה גנב רכב.:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...