Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת טרקטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

חבר שלי רוצה לקנות ארקטרון בצקציב עד 20k אבל לא יודע מה לקנות.

הוא רוצה אותו חזק,חסכטני בדלק וחלקים.

בהזדמנות הוא מצא סאן יאנג שנפח שלו 250 סמ"ק.

האם הוא חזק וסוחב ומגיע ל 100 קמ"ש ו 120 קמ"ש בקלות?

פורסם

לפי ידיעתי עד כה, אם זה סגנון עבודה , גיר רציף, אז המנועים שמגיעים ל100 ומאיצים כמו שצריך זה מנועים של 600 ומעלה. ואני ממליץ חברת בומבדיר, שהיום ניקראים קאן-אם. אצלנו בארץ מיובאים אצל אבניר.

לי היה אחד כזה , 400 אוטלנדר, קצר, כלי מדהים, מאוד ספורטיבי, והגיר הרציף נותן ביצועים מיידים, מאוד מתאים לך. תחפש שנתון 2005 ומטה לא אמור להיות יקר בכלל ! וכלי באמת טוב. לגבי אמינות אני לא יכול לומר לך כי החזקתי את שלי למשך שנתיים ואז עברתי ל650 זוגי מאותו דגם, גם כלי מדהים, אבל יקר יותר.

סה"כ המנועים של רוטקס שנמצאים רק בבומברדיר הם מעולים, מייצרים הספק מאוד טוב, הטרקטורון קל מאוד וספורטיבי מאוד יחסית לטרקטורון עבודה, קידון קטן וזריז. וביצועים בשטח גם מעולים, העליות עולה בלי שום בעיה ובירידות הוא בולם נפלא עם ה4X4.

אם אתה מעוניין בטרקטורון ספורט, מצטער לא אוכל לעזור לך בעניין.

פורסם

dvx400 טרקטורון טוב למתחילים! חזק,חסכוני,זריז,גיר רגיל, ומהנה מאוד !

בתקציב של 20K אפשר להביא DVX400 עד שנת 2006 בערך שמור !

פורסם

DVX טוב למתחילים?

זה כמו להגיד למישהו שרק הוציא רשיון לאופנוע לקנות R1.

ספורט זה בעיקר לנסיעות מהירות בשבילים וכ'ו.

טרקטורון "עבודה" יהיה עדיף לטיולים רציניים.

Got To love It

• תוכן חדש...