Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לאנסר 93 ידנית. עכשיו כשאני לוחץ את הלקאץ' נשמע צליל חריקה מעצבן כזה מרגע שאני מפעיל כח על הדוושה כל הדרך למטה אם אני לוחץ ממש מהר הוא יותר גבוה וקצר אבל אם אני לוחץ לאט הוא חזק וארוווווך (רעש החריקה) ניסיתי להשפריץ שם לפדל למעלה בחיבור שמן נגד חריקות שעזר לי הברבה מקרים. יש לכם אולי מושג איך לתקן את זה?

פורסם

לא ניסית שום דבר? כאילו תוך כדי טיפול במוסך לא שאלת את המוסכניק או משהו? כי זה ממש עולה לי על העצבים החריקות האלה...

פורסם

האמת שהרכב לא ביקר במוסך מאז

אולי אני טועה כרגע אבל כשטיפלתי ברכב לפני כשבועיים ראיתי איזה רפידה עגולה כזאת יושבת לה על הקלאץ' שכולה הייתה גמורה והיא פשוט נפלה כולה רקובה... יכול להיות שזה מה שיוצר את הרעש אין משהו שעוצר את החיכוך בין המתכות...

ותגיד, ניסית לשמן את הכבל קלאץ' עצמו או רק את הפדל?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

המממם לא ראיתי שום רפידת גומי אבל עכשיו שאתה אומר לי אני נזכרתי שמישהו אמר לי משהו על הכבל! אני שימנתי רק את המקום שם למעלה בדושה איפה שהברקס מתחבר נראה לי שרק הברקס השתמן... איפה נימצא הכבל הזה? ממה הוא עשוי?

פורסם

בעיקרון זה כבל שמזכיר את הבלמים של האופניים (יש ציפוי שחור)

מחר אני אצלם לך איך זה ניראה.

פורסם

הרעש נפסק !!!

היום הלכתי והחלטתי לשים קץ לרעש.

בהתחלה שימנתי את הכבל קלאץ

זה לא עזר, שימנתי את הפדל, זה לא עזר בהתחלה אבל אז קראתי לחבר שלי והוא התחיל לפמפם את הפדל תוך כדי שאני משמן את החיבור שלו...

אחרי כמה פימפומים הרעש פשוט הופסק...

בהצלחה.

פורסם

שלום.

לך דחוף ותחליף את הכבל מצמד כי אם לא תחליף את הכבל

הוא יתפס עוד יותר ולמה? הרעש בכבל נוצר עקב התקלפות

פנימית בתוך הכבל של שרבול פלסטיק שמורכב על כבל הפלדה.

עקב ההתקלפות נוצר הרעש , מיכיון שבמשך השנים והשימוש

נישחק הכבל.

למה אסור לשמן!!!

בתוך הכבל מיצטבר במשך השנים שחק של הכבל ואבק

ומה שקורה כאשר משמנים או שמים ספרי חלודה זה באמת

עוזר למיספר ימים , אבל התופעה הבעה היא שהשחק והאבק

ביחד אם השמן הופך לבוץ (גיפה) בתוך הכבל וסופו הודאי

הוא שהכבל יתפס ואז אתה הורב את המצמד.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

פיייייי באססססה שרק עכשיו קראתי את ההודעה שלך...

כי בדיוק עכשיו חזרתי מהאוטו מצאתי את הכבל ושימנתי אותו וגם לאיפה שהוא נכנס ועכשיו הוא לא עושה רעש ולרגע הייתי מזה מבסוט כי זה הטריף אותי הרעש הזה ועכשיו שאני קורא את מה שכתבת..

אני מקוה שלא יקרה לי מה שאתה צופה שיקרה

אם הרעש חוזר מה עליי לעשות? לגשת למוסך? שיחליפו לי את הכבל או משהו? גם ככה אני צריך לעשות בקרוב טיפול 10000

פורסם
פיייייי באססססה שרק עכשיו קראתי את ההודעה שלך...

כי בדיוק עכשיו חזרתי מהאוטו מצאתי את הכבל ושימנתי אותו וגם לאיפה שהוא נכנס ועכשיו הוא לא עושה רעש ולרגע הייתי מזה מבסוט כי זה הטריף אותי הרעש הזה ועכשיו שאני קורא את מה שכתבת..

אני מקוה שלא יקרה לי מה שאתה צופה שיקרה

אם הרעש חוזר מה עליי לעשות? לגשת למוסך? שיחליפו לי את הכבל או משהו? גם ככה אני צריך לעשות בקרוב טיפול 10000

צר לי אבל לא תהיה לך ברירה ותעלץ להחליף את הכבל :D

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אהההה נו טוב... :(

יש לי עוד שאלה... הגיר שלי הוא ברגע שאני מעביר מראשון לשני יש שתי דפיקות בתוכו אבל כשהאוטו עומד הוא לא עושה אותן אני צריך להחליף תיבת הילוכים?! זה עסק יקר לא?

• תוכן חדש...