Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי סיטרואן C1 מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום.

לפני כחודש וחצי קניתי סיטרואן C1 במסגרת המבצע של ידיעות אחרונות.

אני לא יודע מה לעשות עכשיו עם הרכב ואיזה פיצוי אני יכול לדרוש מהיבואן.

אני אשמח אם יש עוד בעלי סיטרואן C1 שישלחו לי הודעה בפרטי ואולי נתאגד ביחד.

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קיבלתי מהם טלפון "הסברים" והצעה דלילה של קניית הרכב בעתיד למגרש שלהם (סביר להניח עם אלף סעיפים שיהיו כתובים בקטן ויפחיתו המון).

השאלות הן: מה יהיה עם המחירון של רכב כזה שכל כך מעט ממנו עלו לכביש והפסיקו את היבוא שלו בצורה כזו עם כותרות שכאלה, מה יהיה עם מחירי הביטוחים ועוד המון ניגזרות של הנושא.

so far so good so what

פורסם
אני לא יודע מה לעשות עכשיו עם הרכב

מפתחות קיבלת?

אתה פותח את הדלת, נכנס (מצד שמאל) ומתיישב.

את המפתח דוחפים בתוך חור שמתאים לו, ומסובבים. המנוע אמור להתחיל להסתובב.

אחרי זה לוחצים על הקלאצ', מכניסים להילוך ראשון, ומתחילים לנהוג.

איזה דבר אחר יש לעשות עם הרכב?

אסף.

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה, הסיטרואן חולקת את אותם מכלולים כמו הפיגו' אחותה התאומה, חוצמזה היבואן חייב לספק חלפים לרכב שייבא לארץ כך שבעיית חלקים לא תהיה ולגבי המחירון ימים יגידו, המחירון של הרכב הזה לא יקבע מסיבות אלו.

הסיטרואן נאסרה לשיווק בגלל היותה מסוכנת להולכי רגל, והג'יפים עם מגיני החזירים והכננות שמסתובבים בעיר יותר בטוחים ממנה להולכי רגל?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במידה ואתה סבור שתוכל להוכיח שהפסקת הייבוא והסיקור התקשורתי הנרחב של הפרשה, יגרמו למכונית לאבד ערך

יותר מכפי שהייתה מאבדת אלמלא הופסק השיווק, או שנגרם לך נזק כלכלי אחר, אתה יכול לפנות לבית המשפט.

האשמה בסיפור, לפי המידע שסיפקה היבואנית חברת לובינסקי, היא יצרנית הרכב שהגישה טפסים שגויים בהליך התקינה.

אבל יהיה עדיף ברבה "לבלוע את הגלולה המרה", ולהמשיך לנסוע במכונית ללא חשש. בסופו של דבר מדובר במכונית

לא רעה ששווקה במשך שנים ועדיין משווקת באירופה, והפרשה כולה נסובה סביב החמרה מופרזת של משרד התחבורה.

בהתחשב במחירה כחדשה ואובדן הערך המשמעותי ממילא של דגמי סיטרואן, ספק אם הפרשה תגרום לירידת ערך

גדולה בהרבה מכפי שהייתה מצטברת בכל מקרה.

פורסם

הבחור התכוון לפיצוי על כך שרכש את הרכב ובפרק זמן קצר מאוד שנחשב לא סביר הופסק יבוא הרכב לארץ ע"י היבואן.

מבחינה חוקית לא מגיע לך שום פיצוי כי היבואן מחויב לספק חלפים כמו שאמרו קודמיי, מבחינת שמירת ערך ישנה בעיה כי כל ישראלי שירצה לרכוש את הרכב יעשה חיפוש קצר בגוגל על הרכב ויראה שהופסק היבוא שלו כל כך מוקדם ויחשוב שהיו הרבה בעיות עם הדגם והוא לא היה מוצלח לכן הופסק היבוא שלו.

שורה תחתונה, תהנה מהרכב לפחות אתה יודע שאתה "נדיר על הכביש" :-D

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
מפתחות קיבלת?

אתה פותח את הדלת, נכנס (מצד שמאל) ומתיישב.

את המפתח דוחפים בתוך חור שמתאים לו, ומסובבים. המנוע אמור להתחיל להסתובב.

אחרי זה לוחצים על הקלאצ', מכניסים להילוך ראשון, ומתחילים לנהוג.

איזה דבר אחר יש לעשות עם הרכב?

אסף.

אתה לא חייב להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד.

בן אדם מבקש עזרה, אתה לא חייב לענות בצורה כזאת.

פורסם
אתה לא חייב להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד.

בן אדם מבקש עזרה, אתה לא חייב לענות בצורה כזאת.

התשובה שלו חכמה , אולי היא לא מתאימה לך כי אתה החלטת שאתה רוצה לבטל את העסקה ואתה מחפש חיזוקים :?

פורסם

שיהיה ברור, יהיה הפרש גדול בין ה-C1 לבין הפיג'ו.

יהיה הפרש שכזה, כי תמיד היה הפרש כזה. גם בין 106 ל-סקסו היה הפרש כזה, גם כשהסקסו הייתה יותר חדישה מה-106.

יש הפרש כזה גם בין C3 ל-206. בין ZX ל-306 וגם בין קסארה ל-306 מהשנתון הרלוונטי.

הכל בגלל הסיטרואן BX, שגמרה את השם של המותג בארץ.

כמובן שהביקוש לרכב יהיה נחות יותר, בגלל חוסר מודעות של האנשים לסמל של סיטרואן ולעובדה כי יהיו בסה"כ 300 כאלה בכל הארץ.

תתנחם בעובדה הזו - הרכב שווה במקסימום 60 אלף ש"ח. הוא בכל מקרה יהיה שווה בסביבות 35 אלף ש"ח עוד 3 שנים.

חברות ההשכרה ידאגו גם למכור פיג'ו 107 ושאר קטנות במחירים אטרקטיביים בתוך שנה-שנתיים מהיום.

אז מה זה כבר משנה, אם הרכב שווה 30K או 35K? אלה לא הפרשים מוטרפים ששווה לאבד שעות שינה בלילה בגללם.

אגב - קוריוז בשבילך: פיאט מכרה מיניואן זהה לסיטרואן ג'אמפי בשם פיאט סקודו. ההבדל היחיד ביניהם הוא בסמלים. בכל יתר החלקים יש זהות מוחלטת. הפיאט מכרה כמה מאות בודדות, הסיטרואן כמה אלפים טובים. ההפרש בין הפיאט לסיטרואן הוא עשרות אלפי שקלים יותר במחירון לטובת הסיטרואן. זה, הפסד אמיתי - ולשם לא תגיע.

פורסם
התשובה שלו חכמה , אולי היא לא מתאימה לך כי אתה החלטת שאתה רוצה לבטל את העסקה ואתה מחפש חיזוקים :?

ממש נחמדים פה כולם.

בן אדם מבקש עזרה ומתייעץ ובמקום זה כולם פשוט שמחים לאיד.

לא ביקשתי חיזוקים מאף אחד, סך הכל התיעצות ולראות אם במקרה יש אנשים עם אותה בעיה כמו שלי.

זה שאולי הניסוח לא היה הכי מדויק זה לא אומר שכולם צריכים להגיב את התגובות הלא עניניות שלהם.

• תוכן חדש...