Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור זה מה שרשמתי..

בלאון קופרה למשל, החוחלף צינור היניקה לCARBONIO בגלל שהעדכון תוכנה העלה את ההספק ב90 כ"ס. וגם כי הוא באמת נראה די עלוב לעומת הקארבוניו, גם מבחינת הגודל וגם מבחינת הגוף איך שהוא בנוי.

בגדול קיט יניקה כזה אמור להגדיל את כניסת האוויר למנוע ולאפשר לו "לנשום" בצורה יותר טובה (מומלץ גם להחליף את הפילטר אינבוקס)

אני לא יודע איך בנוי הצינור יניקה בTSI אבל אני משער שהוא די דומה לזה שבTFSI, לכן אם תעשה עדכון תוכנה וההספק יקפוץ ב60 כ"ס לדוגמא, הייתי ממליץ לך לשפר את היניקה כדי שיגיע יותר אוויר קר למנוע. זה מורגש בסל"ד גבוה בעיקר.

חוץ מזה כדאי לך גם לתדלק 98 בכדי לשמור על המנוע עצמו וגם על הביצועים.

עריכה: טעות שלי, משום מה חשבתי שהקיט יניקה הוא גם ל2.0 וגם ל1.4. נתי תודה על התיקון:wink:

פורסם

דניאל כל קיט מגיע עם פילטר

בTFSI מגיע INBOX

intake_carbonio_8pa3_3.jpg

בקרוב מאוד יצא לשוק הקיט הזה

STAGE 2 TFSI

apr-fsi-intake-teaser.png

היתרונות שלו מעבר לזה שהוא 100% קרבון

הוא שהבית חיישן מאפ הוא בצורה (אובלי) ובגודל המקורי של הבית חיישן המקורי

ככה אלו שיתקינו את הקיט יקבלו קריאת אויר מדוייקת הרבה יותר מקיטים שהוחלף בהם הבית חיישן מאפ

נתי

פורסם

אביתר למה אבל לא כדאי לשים קיט יניקה אם אני לא שם צ'יפ??? לא מספיק שזה מנוע טורבו עם 160 כוח סוס???

• תוכן חדש...