Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש עד 120K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש רכבים משתלמים, חזקים ומאובזרים יותר.

אני יודע שאתם מאוד שונאים שאני ממליץ בפורום על יונדאי, אבל הi30CW עדיפה בהחלט על הרכב שלך.

נוח, תא מטען שימושי ביותר, בטיחות טובה עם 5/5 כוכבים במבחני ריסוק, 6 כריות אוויר, ABS, ESP, EBD וכמובן פינוקים - 4 חלונות חשמל, רדיו דיסק MP3 + USB + AUX + IPOD + שליטה מההגה (מקורי), חלון בגג (מקורי, לא חלטורה של הרכבה מקומית), מראות חשמליות.

אז נכון, גיר אוטומטי קונבנציונלי ומאוד משעמם, אבל מגיב היטב עם יחסי העברה לא רעים.

יש לו מנוע 1.6 עם 126 כ"ס (!) וכל האבזור שנרשם למעלה מגיעה ברמת הגימור הבסיסית.

חוץ מהסוסים הנוספים וכניסת USB שאין לי מושג אם יש או אין, כל מה שאמרת נמצא גם במיצובישי+כרית אויר נוספת אחת...(ברמת הגימור הבסיסית...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקציב שלך קצת בעייתי למשפחתית (יענו קומפקטית) חדשה. אתה תקבל גרסאות בסיסיות כמעט של הכל. שקול לקנות משהו בן שנה, יש מציאות עם מעט מאוד ק"מ בהנחה גדולה מאוד.

מבחינת "ביצועים" ו"איכות" כלום לא מתקרב למותגי VW (סקודה-סיאט-פולקסווגן) אבל האמינות לא בדיוק בשמיים והאחריות קצרה.

יש ליאון 1.8T DSG ב130K. זו יחידת הנעה כלכך מתקדמת, חזקה ומוצלחת לעומת מה שתמצא ביפניות\קוריאניות שזה הופך את ההחלטה לפשוטה מאוד.

בכל מקרה, אני הייתי מחפש משהו שמור בן שנה-שנתיים ומתפרע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מבחינת "ביצועים" ו"איכות" כלום לא מתקרב למותגי VW (סקודה-סיאט-פולקסווגן) אבל האמינות לא בדיוק בשמיים והאחריות קצרה.

יש ליאון 1.8T DSG ב130K. זו יחידת הנעה כלכך מתקדמת, חזקה ומוצלחת לעומת מה שתמצא ביפניות\קוריאניות שזה הופך את ההחלטה לפשוטה מאוד.

סקודה אוקטביה - תשקול שוב. המובילה בקבוצה בכל פרמטר כמעט. אם תגיע לנסיעת מבחן איתה לא תחזור לאף רכב אחר ללא שילוב TSI - DSG.

פורסם

תראו, אני מודע לגבי סיאט לאון וסקודה אוקטביה. אני יודע שהרכבים מצוינים. הבעיה איתם היא המחיר של לאון והביטוח של שניהם.

130K עבור לאון זה יותר מדי והביטוח של שני הרכבים מאוד גבוה.

גם את עניין של רכב לא חדש אני שולל.

לכן אני מחפש משהו חדש עד 120K.

פורסם

סתם מתוך סקרנות, מהו הביטוח? שמעתי שמועות (בלבד) לגבי הביטוח של הסקודה, אך מעולם לא נתקלתי בשמועות כאלו לגבי הביטוח של הליאון. ובעיני 130K לליאון 1.8T עם DSG זה הרבה, הרבה פחות מ120K לקורולה 1.6, אבל כל אחד ודעתו הוא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז אני דווקא דיברתי עם סוכן הביטוח שלי לגבי הסכומים והתברר שסקודה עולה 4.5K וסיאט 3.5K. וזה ביחס לאחרים שהביטוח שלהם עולה בסביבות 2.5K. תוסיף לזה 10K שצריך להוסיף ללאון ותראה שיוצאים סכומים לא קטנים.

ברור שאני גם מעדיף 1.8 TSI, אבל צריך לשים איפשהו גבול.

פורסם

אחרי ביקור בפיג'ו אתמול הייתי מוסיף את ה-308 לרשימה. תא נוסעים מאוד איכותי ונעים לשהייה אבל עיצוב חיצוני שלא יקלע לטעם של כולם. רכב מרווח למדי וגם מאובזר לא רע בדגם היחיד בו הוא נמכר, בדיוק ב-120 אלף שקלים.

מקווה שאני אספיק לבצע נסיעת מבחן מחר ולעדכן על הרשמים שלי.

פורסם

אני מתכוון לקנות באופן כללי, אבל לוקח לי המון זמן להתלבט, אולי אפילו נמרחתי קצת.

אכן הפורטה הוצעה לי בעיסקה מאוד מפתה אבל בליסינג אז ירדתי מזה. כרגע מוצעת לאמי ה-308 במבצע להסתדרות המורים והמחיר מאוד אטרקטיבי. אכן נושא הגיר מאוד מטריד אותי משום שהרכב מצוייד ב-AL4 הידוע לשמצה. שאר החבילה עושה רושם מעולה.

האמת שבלי המבצע לא הייתי מגיע בכלל לאולם התצוגה אבל גיליתי רכב באמת מרשים. אני מחכה לנסיעת המבחן כדי לקבל מושג על תפקוד התיבה ב-308 וגם לקצת חוות דעת בנוגע לגיר ספיציפית ולרכב באופן כללי.

פורסם

מה אתם אומרים על קיה סיד?

דגם EX יוצא 115K + אגרת רישוי.

זה כולל קודן, חיישני רברס, מרימי שמשות ופסי הגנה...

פורסם

אני עדיין מתפלא שאך אחד עוד לא הציע את הבראבו. (פיאט)

אוטו שמבחינת איכות סלון וכו... לא רואה את המתחרות בקבוצת המחיר שלו אבזור עשיר מרווח מאוד ופרקטי.

איכות הנסיע מצויינת המתלים רכים הכול מבודד שקט וכו..

המנוע גם מעולה א' הוא חסכוני (תיבה רובוטית מנוע טורבו טווין אייר מה שאומר שצריכת הדלק הממוצעת תהיה בסביבות 15 ק"מ לליטר כאשר שצל הקיות היא תנוע בסביבות ה12) ב' הוא הכי חזק בקבוצה יש לה מנוע MULTI AIR שדיי דומה לTSI של פולקסוואגן אך הוא נותן 120 כ"ס כאשר המתחרות מבית פולקסוואגן (אוקטביה נגיד) נותנות 105 כ"ס לידיעתך מנועים אילו חזקים ממנועים של רוב המתחרות בשוק עד 150 כ"ס.

בנוסף האוטו בטיחותי מאובזר מקרב לב אמין ולא יקר לתחזוקה גם כן תוכל להצתרף לתונית FIAT RELAX מה שאומר שב3 השנים הבאות שתרכוש את האוטו כול הטיפולים על חשבונם בניגוד לקיה שמכסים תחת האחריות רק חלקים מרכזיים (מנוע 7 שנים, גיר רדיאטור וחלקי הינע 3 שנים , בלמים גלגלים מכטרוניקה סלון מנגנון הגה... וכול מיני טיפולים כאלו על חשבונך).

• תוכן חדש...