Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש עד 120K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע המלצות לרכב משפחתי עד 120K. בדקתי הרבה רכבים וממש קשה להחליט על אחד מסוים. כמובן עדיף שהוא יהיה טוב בכל הפרמטרים עד כמה שניתן. אבל הכי חשוב אמינות, איכות וביצועים.

מה דעתכם לגבי הרכבים שעכשיו ניתן לקנות? או שעדיף לחכות לדגמים שיתחילו למכור אותם בקרוב (אני מתכוון בזמן ממש קרוב, לא במשך השנה)? אשמח לשמוע את שתי האפשרויות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ע"פ הפרמטרים , ביצועים איכות ואמינות, הייתי הולך : קיה פורטה, טויוטה קורולה, שברולט קרוז או יונדאי I30.

בגלל שקשה להפיל אפשרויות מהפרמטרים שהבאתה , אז אילו הם החסרונות שאני מכיר לרכבים :

קיה פורטה : לא שמעתי על חסרון ספציפי על הרכב, עד עכשיו יש עליה ענקית לקיה בשנה האחרונה וזה תודות לפורטה ולעוד דגם שקוראים לו סיד.

קורולה : רק 4 כריות אויר, רמת בטיחות פחות מהשאר. יקרה יותר מהמתחרות בדגם המאובזר יותר.

קרוז : שמועות, מחברים ומאתרים שונים, הרכב קצת פחות חסכוני ממתחריו, אבל צריך לבדוק זאת יותר לעומק לפני שקובעים עובדה על כך, וגם רכב קצת יותר כבד, אבל שאני נסעתי בו, הכבדות באה לטובה לדעתי, מרגיש רכב מנהלים שכזה, רכב רציני, שווה לשקול !

יונדאי I30 : שום דבר רע, חזקה מעולה, יש רק שאומרים שהגיר קצת סרבני לקיקדאון ל3 , עניין של הרגשה, נסיעת מבחן תפתור את העניין !

אם תיתן עוד פרמטרים לעניין אז אולי נוכל להתמקד באיזשהו כיוון, כי הבחירות שנתתי זה ממש באויר, זה רכבים שאני הייתי מתעניין בהם אם אלו הפרמטרים שהיו חשובים לי.

פורסם

בגדול אין הרבה להוסיף. לגבי כל הרכבים שפירטת אני גם מסכים - כולם טובים יחסית. מה שהכי חשוב, שהרכב יסבול כמה שפחות מתקלות והביצועים יהיו טובים (חזק, מהיר).

פורסם

אז לדעתי תוריד את הקרוז מהרשימה, כבד מידי... אם אתה אוהב את הזריזות אז לך על ה3 האחרים. אני פחות מכיר את התחום הארופאי כמו פולסואגן או סקודה או סיאט, אבל יש גם מתחרות מאוד מעניינות, זה נורא תלוי אם אתה אוהב את הכיוון הזה. יש כאלו שאוהבים את המכוניות מהמזרח הרחוק, ענייניות וכדומה, אבל יש גם את הכיוון היותר אירופאי . תלוי מה אתה אוהב.

אני עדיין חושב שאתה צריך ללכת או על הI30 פורטה . קורולה לא הייתי לוקח...

דרך אגב, לפורטה? גיר 6 הילוכים חדש, אמרו שהוא בסדר גמור, אבל תשאל חוות דעת על כך, מצד שני, 7 שנות אחריות... וגם הדגם ה"מאובזרת" כביוכול, עוד 1500 שח. שווה את המחיר

I30 גם מאוד טובה ע"פ תגובות , וגם חבר טוב שלי נוהג בגרסת הסטיישן, הם נורא אוהבים אותה. אבל הגיר ישן קצת, ואני אוהב חידושים , אז אני הייתי הולך על הפורטה.

זאת דעתי, נסיעת מבחן מומלצת ! תתחדש (:

פורסם

אני חושב ש סקודה אוקטביה, זה הרכב בשבילך.

מתאים בול לתקציב שלך, רכב מרווח, חסכוני, בעל מנוע חדש TSI

מהיר, נוח

ובקיצור, משפחתי =]

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לגבי רכבים ארופיים אני מסכים שהם אמינים ונוחים. הבעיה היא עלות הביטוח. לפולקסווגן וסקודה הביטוח מאוד יקר, כך שעם כל הרצון זה לא בא בחשבון. האמת שגם הביטוח של קרוז גבוה יחסית, אבל אני עדיין שוקל את אפשרות הקניה של הרכב.

הפורטה שהרבה ממליצים עליו פה אכן נראה כמו אפשרות סבירה מכל הבחינות. יש רק ספקות לגבי האמינות של הרכב לאורך זמן.

עד עכשיו אני קורא ושומע ביקורות שונות לגבי הרכב. לכן אני בודק גם אפשרויות אחרות.

פורסם

תודה על כל ההמלצות, אני בהחלט אשקול אותן.

ומה לגבי רכבים שיושקו בזמן הקרוב? יש משהו שעדיף לחכות לו? אני מתכוון בזמן הקרוב.

פורסם

בכספך, רק יפנית מוכחת ושומרת ערך : קורולה, אחר כך מזדה 3, או ניסאן טידה (בהסתייגות של מבצעי יבואן) .

הקוראניות לא ברמת האיכות והדיוק המכני של היפניות, עדיין. לא שומרות ערך כמו היפניות.

האירופיות, לא שומרות ערך, סובלות ממערכת הנעה חלשה וצמאה, או מגיר רובוטי בעייתי בנסיעה עירונית צפופה, ומועדת לבעיות (DSG למשל).

פורסם

נר 4, חבל שאתה מפזר פה שטויות.עניין המוצא הוא שטות אחת גדולה בימינו.כל המכוניות החדשות טובות, יש טובות יותר ויש טובות פחות. בקבוצת המשפחתיות היונדאי והקיה מציעות תמורה טובה למחיר, הטויוטה מעליבה באיבזור הבטיחותי, המאזדה מעט צפופה אבל מאובזרת ומעוצבת, הסקודה חדשנית וחסכונית וגם מרווחת והג'טה מרווחת אך פחות חסכונית וחדשנית.בהצלחה.

פורסם
בתקציב שלך שלך תוכל לרכוש את הפורטה המאובזרת ועוד יישאר עודף! רכב מודרני+7 שנות אחריות,תמורה מצויינת.

רק לסיד יש 7 שנות אחריות וגם היא על חטיבת הינע.

• תוכן חדש...