Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 XSI שנתון 94', כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום.

התעניינתי ברכב ראשון שלי, ראיתי XSI שנת 94 1600.

האם ברכב יש קרבורטור או שהוא על הזרקת דלק?

האם למישהו יש את הרכב ויכול לתת מעט חוות דעת, קצת בעיות רגילות או משהו שצריך לדעת?

הרכב עם הג'אנטים המקוריים, ואני מעוניין להחליף ל15', האם ברכב שכזה יש משמעות לדבר

מבחינת אחיזה, צריכת דלק וכל מיני נתונים?

אשמח לתשובות

תודה רבה.

פורסם

רכב זריז, מהנה לנהיגה, צעיר ו"נראה" ספורטיבי לנהג צעיר.

מדובר בהזרקת דלק, האיי מסמלת הזרקה, האקס אס רמת גימור - יש כאלה עם/בלי גג נפתח.

לגביי החלפת ג'אנטים קודם כל תבדוק עם זה חוקי ושנית, זה אומר שתצטרך להחליף צמיגים -שווה את הכסף?

זה יתן לך אחיזה טובה יותר ואולי קצת פוזה לג'אנט אחר אבל תצטרך ללכת למשרד הרישוי לעדכן ברישיון את ההחלפה, במידה ואכן זה חוקי להחליף לדגם הזה את הגודל שאתה רוצה, אחרת לא תעבור טסט ולא נדבר על הצרות שהמשטרה תעשה לך אם יעצרו אותך לביקורת (רכבים כאלה מסומנים במיוחד אצל שוטרים שמודעים שנהגים צעירים רוכשים אותם)

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה על התשובה.

אגב לזו יש סנרוף (ידני לצערי, אבל לשמחתי פחות בעיות).

אם אני מאשר את הג'אנט ברישיון למה צריך להיות אכפת לי משוטרים או מטסט?

רישיון זה אישור ממשרד התחבורה לרכב שלי על כל חלקיו ונתוניו.

פורסם

תקרא טוב זה מה שעניתי. אם זה חוקי לרכב להיות עם גודל 15 אינטש אז אין בעיה בתנאי שתלך לרשום אותו ברישיון פשוט אני מכיר הרבה ח'ברה שהלכו לפנצ'ריות ובשביל לעשות עליהם כסף לא אמרו להם כלום אלא מכרו להם ואחר כך הם שילמו וביוקר! בדיוק כמו שמוכרים שיפורי מנוע לרכב בכל מיני סדנאות שזה לא חוקי.

טיפ: תנסה למצוא ביד 2 ג'אנטים משומשים. גם יותר זול, אפשר להתמקח ואולי תמצא איזו מציאה. תנסה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
תקרא טוב זה מה שעניתי. אם זה חוקי לרכב להיות עם גודל 15 אינטש אז אין בעיה בתנאי שתלך לרשום אותו ברישיון פשוט אני מכיר הרבה ח'ברה שהלכו לפנצ'ריות ובשביל לעשות עליהם כסף לא אמרו להם כלום אלא מכרו להם ואחר כך הם שילמו וביוקר! בדיוק כמו שמוכרים שיפורי מנוע לרכב בכל מיני סדנאות שזה לא חוקי.

טיפ: תנסה למצוא ביד 2 ג'אנטים משומשים. גם יותר זול, אפשר להתמקח ואולי תמצא איזו מציאה. תנסה.

בהצלחה.

ברור שאני אאשר ברישיון, זו הייתה הכוונה מלכתחילה.

תודה על התשובות.

פורסם
רכב זריז, מהנה לנהיגה, צעיר ו"נראה" ספורטיבי לנהג צעיר.

מדובר בהזרקת דלק, האיי מסמלת הזרקה, האקס אס רמת גימור - יש כאלה עם/בלי גג נפתח.

לגביי החלפת ג'אנטים קודם כל תבדוק עם זה חוקי ושנית, זה אומר שתצטרך להחליף צמיגים -שווה את הכסף?

זה יתן לך אחיזה טובה יותר ואולי קצת פוזה לג'אנט אחר אבל תצטרך ללכת למשרד הרישוי לעדכן ברישיון את ההחלפה, במידה ואכן זה חוקי להחליף לדגם הזה את הגודל שאתה רוצה, אחרת לא תעבור טסט ולא נדבר על הצרות שהמשטרה תעשה לך אם יעצרו אותך לביקורת (רכבים כאלה מסומנים במיוחד אצל שוטרים שמודעים שנהגים צעירים רוכשים אותם)

בהצלחה.

XS היא אכן רמת גימור אבל אין לה קשר להזרקה או קרבורטור. יש XS-ים מוזרקות. למעשה, כל ה-XS מוזרקות.

XSI היא לא רק רמת אבזור אלא גרסה חמימה של ה-106. מלבד רמת האבזור השונה יש גם כמה הבדלים בכיול המתלים ותיבת ההילוכים. וכן, היא מוזרקת בכל הדגמים. בהתחלה עם מנועי 1.4 ואחר כך עם מנועי 1.6.

אי אפשר לאשר ג'אנט 15 ל-106, לא בדרכים כשרות. הגודל המרבי הוא 14. תעשה חיפוש בפורום הטכני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
XS היא אכן רמת גימור אבל אין לה קשר להזרקה או קרבורטור. יש XS-ים מוזרקות. למעשה, כל ה-XS מוזרקות.

XSI היא לא רק רמת אבזור אלא גרסה חמימה של ה-106. מלבד רמת האבזור השונה יש גם כמה הבדלים בכיול המתלים ותיבת ההילוכים. וכן, היא מוזרקת בכל הדגמים. בהתחלה עם מנועי 1.4 ואחר כך עם מנועי 1.6.

אי אפשר לאשר ג'אנט 15 ל-106, לא בדרכים כשרות. הגודל המרבי הוא 14. תעשה חיפוש בפורום הטכני.

אפשר לנסות.

ראיתי כבר כמה עם מאושר. אפשר לקבל מהם עצות.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

GUNNER - אושר או עם קומבינות או עם כסף , או גם וגם.

צביקה פיק צודק.

(גם לגבי הXSI והXS)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...