Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ב 795 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש 5 הזמנות מאושרות על הרכב.

בנוסף לרכב יקבלו, מבעוד מועד, קורס נהיגה על הרכב באירופה.

עד כאן.

האמת, נכון לאתמול אין אפילו הזמנה מאושרת אחת, כי פנקס ההזמנות לא נפתח. הוא ייפתח השבוע ואני יודע בוודאות על הזמנה אחת שתתבצע. מעבר לזה אתה צודק - 5 מכוניות תגענה לארץ במשלוח הראשון, כשאחת תתמקם באולם התצוגה בהרצליה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כיף לגור בהרצליה!

עכשיו תהיה עוד מכונית להתחרמן עליה בניסאן חוץ מה370Z

תזכיר לי לא לשבת במכוניות התצוגה שם אם יוצא לי להגיע לאולם... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בהתחשב בעובדה שמבחנים שקראתי וראיתי מחו"ל התוצאות היו ברובן הפוכות, תסלח לי אם אני מתייחס בחשדנות למה שנכתב שם.

רואד אנד טראק בחן את ה-GTR מול 911 טורבו וטען שה-GTR הייתה טובה יותר גם בכביש וגם במסלול, ועם פחות תת-היגוי (יותר מזה - ל-911 היה עודף תת היגוי מוגזם).

קאר אנד דרייבר טען שבמסלול ה-GTR הייתה טובה משמעותית, ושההנעה הכפולה בפורשה היא לא "מוכוונת מסלול" כמו בניסאן. גם על הכביש הם טענו שהניסאן אחזה הרבה יותר טוב ושההגה שלה מתקשר באופן מרשים.

בנוסף:

מגזין EVO - על המסלול עם GTR ו-GT3

מגזין אוטוקאר - GTR נגד 911 טורבו ואודי R8 על מסלול קאסל קומב (עליו יצא לי לנסוע - מדובר במסלול המהיר ביותר בבריטניה!). אם תקשיבו לסאטקליפ תשמעו שהוא טוען שלפורשה יש הרבה יותר תת-היגוי מל-GTR.

בקיצור, המממ... למי להאמין?

אני יותר התחברתי לפורשה יותר אבל אני לא דוגמא, אני העדפתי לבלות שבוע עם ZR1 ולא עם F430.

הניסאן מצויינת, ואני לא מייחס חשיבות לסמלים אלא לתמורה (בגלל זה אני נלחם על כבוד יונדאי\קיה).

haters will hate

פורסם
בהתחשב בעובדה שמבחנים שקראתי וראיתי מחו"ל התוצאות היו ברובן הפוכות, תסלח לי אם אני מתייחס בחשדנות למה שנכתב שם.

רואד אנד טראק בחן את ה-GTR מול 911 טורבו וטען שה-GTR הייתה טובה יותר גם בכביש וגם במסלול, ועם פחות תת-היגוי (יותר מזה - ל-911 היה עודף תת היגוי מוגזם).

קאר אנד דרייבר טען שבמסלול ה-GTR הייתה טובה משמעותית, ושההנעה הכפולה בפורשה היא לא "מוכוונת מסלול" כמו בניסאן. גם על הכביש הם טענו שהניסאן אחזה הרבה יותר טוב ושההגה שלה מתקשר באופן מרשים.

בנוסף:

מגזין EVO - על המסלול עם GTR ו-GT3

מגזין אוטוקאר - GTR נגד 911 טורבו ואודי R8 על מסלול קאסל קומב (עליו יצא לי לנסוע - מדובר במסלול המהיר ביותר בבריטניה!). אם תקשיבו לסאטקליפ תשמעו שהוא טוען שלפורשה יש הרבה יותר תת-היגוי מל-GTR.

בקיצור, המממ... למי להאמין?

רוני,

כל מבחני הדרכים מסכימים שה-GTR היא סוג של פלייסטיישן מציאותי

האוטו מדהים ועושה את הכל בשבילך, ואתה מרגיש כמו נוסע ברכב ולא כמו נהג.

היתה לי M3 עם גיר SMG (שים לב למיקום מימין) וכשהייתי נוסע איתה למסלול, הייתי משתעמם אחרי כמה סיבובים.

לשחק עם הידיות מאחורי ההגה זה נחמד אבל משעמם לאורך זמן.

זו הסיבה שבסופו של דבר מכרתי את הM3 וקניתי את ה-GT2

יכולתי לקנות GTR חדשה בפחות כסף אבל הלכתי על האופציה בקצה השני של הספקטרום - לא בקרת משיכה, לא בקרת יציבות, לא 4 על 4, שום דבר חוץ מ- ABS

ניסאן ניסו לעבוד על הנקודה הזו בדגמי 2012 ומעניין יהיה לקרוא את מבחני הדרכים ולראות אם הצליחו ליצור יותר חווית נהיגה ותקשורת מאשר קודם

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
רוני,

כל מבחני הדרכים מסכימים שה-GTR היא סוג של פלייסטיישן מציאותי

האוטו מדהים ועושה את הכל בשבילך, ואתה מרגיש כמו נוסע ברכב ולא כמו נהג.

היתה לי M3 עם גיר SMG (שים לב למיקום מימין) וכשהייתי נוסע איתה למסלול, הייתי משתעמם אחרי כמה סיבובים.

לשחק עם הידיות מאחורי ההגה זה נחמד אבל משעמם לאורך זמן.

זו הסיבה שבסופו של דבר מכרתי את הM3 וקניתי את ה-GT2

יכולתי לקנות GTR חדשה בפחות כסף אבל הלכתי על האופציה בקצה השני של הספקטרום - לא בקרת משיכה, לא בקרת יציבות, לא 4 על 4, שום דבר חוץ מ- ABS

ניסאן ניסו לעבוד על הנקודה הזו בדגמי 2012 ומעניין יהיה לקרוא את מבחני הדרכים ולראות אם הצליחו ליצור יותר חווית נהיגה ותקשורת מאשר קודם

תראה, גיר אוטומטי או ידני זה דבר אחד ובוודאי לא מרמז על כל החוויה ברכב (קח למשל פרארי F430). זה לא משליך על היותו "פלייסטיישן" או לא. לא שאני טוען שה-GTR היא לא סוג של פלייסטיישן (עד שאנהג לא אדע במפורש, כנראה). אבל גם לא חייבים ללכת לצד השני - בלי בקרות בכלל (ואני משוכנע שגם ב-GTR אפשר בהחלט לנתק את מרבית הבקרות). יותר מזה - אני ארגיש יותר בטוח ברכב שכן יש לו בקרות, ושהוא פחות מופרע על המגבלות. אם עולים על מסלול אפשר לנתק, אבל בשאר הזמן? אני לא נהג מספיק טוב בשביל לנהוג חזק ברכב עם 400-500 סוסים על הכביש הציבורי - בלי בקרות בכלל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה, אז בגלל מישהו אחד שנהג על הרכב ולא אהב אותו (ואני גם בכלל לא בטוח שהוא אכן נהג על הרכב הזה), אז הרכב לא טוב ?

כל מגזיני הרכב מתלהבים מהאוטו הזה ברמות אדירות, ועם הביצועים שלו במסלול אי אפשר להתווכח- למשל מקום 18 במסלול של טופ גיר, עם אותו זמן של פרארי סקודריה ולמבורגיני מורצ'ליאגו LP640, כשכל הרכבים שעוקפים אותו ברשימה עולים לפחות פי 2 ממנו ויש להם הרבה יותר כ"ס ממנו (פרט לקייטרהאם שהיא משהו אחר לגמרי). לך תדע איזה מקום תהיה הגרסא המעודכנת של ה-GTR, אבל לדעתי יהיה זה הימור ממש לא פרוע שהוא יהיה בטופ 10.

אני חושב שזהו אחד מהרכבים המדהימים ביותר של זמננו. לא כל יום מגיע רכב שעולה כ-70,000 אירו, אין לו המון כ"ס (יחסית), ומציג ביצועים שלא נופלים מאלה של מכוניות תוצרת פרארי ולמבורגיני.

לדעתי הוא פשוט עושה לחברות ה-super cars בית ספר, לפחות בביצועים שהוא מציג על הנייר ועל המסלול. אפשר רק לדמיין אילו ביצועים הוא היה משיג אילו היו שמים לו 700 כ"ס למשל.

בדור של היום ה-GTR היא מכונית החלומות שלי.

פורסם
תראה, גיר אוטומטי או ידני זה דבר אחד ובוודאי לא מרמז על כל החוויה ברכב (קח למשל פרארי F430). זה לא משליך על היותו "פלייסטיישן" או לא. לא שאני טוען שה-GTR היא לא סוג של פלייסטיישן (עד שאנהג לא אדע במפורש, כנראה). אבל גם לא חייבים ללכת לצד השני - בלי בקרות בכלל (ואני משוכנע שגם ב-GTR אפשר בהחלט לנתק את מרבית הבקרות). יותר מזה - אני ארגיש יותר בטוח ברכב שכן יש לו בקרות, ושהוא פחות מופרע על המגבלות. אם עולים על מסלול אפשר לנתק, אבל בשאר הזמן? אני לא נהג מספיק טוב בשביל לנהוג חזק ברכב עם 400-500 סוסים על הכביש הציבורי - בלי בקרות בכלל...

רוני

שאר הזמן לא משתמשים בכל הכוח בסיבובים על הכביש הציבורי ...

שלא תבין אותי לא נכון, ה- GTR מדהימה וההישג ההנדסי שלהם פשוט יוצא דופן. זו בהחלט אחת האופציות המובילות בדילמה של איזה רכב להביא לארץ כשנחזור (נראה מה יהיו מחירי הטיפולים בקרסו..). ימים יגידו...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

רכב מדהים ללא עוררין.

חבל שהרוכשים המאושרים לא יזכו לנצל את מה שיש לו להציע :(

יהיה מצחיק לראות ערסים עם ב.מ.וו מנסים להתחרות ב"גרוטאה היפנית" :)

פורסם

GT-R vs Z06 vs GT500: 5-Figure Supercar Shootout

http://www.youtube.com/watch?v=wfzqmpQQfOs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=rNT2UijpCMs&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

BMW M3 2006 - SOLD

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מגניב, רכב שעובר את ה300 (אני צודק?) בפחות ממליון, הייתי אומר שזה הישג אפילו למדינתנו הקטנטונת.

עריכה:

פה מסבירים למה ויאגרה זה מיותר.(ולחלקכם גם בחורה :-) )

http://youtu.be/L9Q7I3z8VYc

ראיתי את הסרטון הזה לפחות 5 פעמים ואני עדיין בשוק כמה היגואר (שמוגדרת כרכב שיוצר מיוחד למהירות) נראה כנקודה במראה של הGTR

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם
מה, אז בגלל מישהו אחד שנהג על הרכב ולא אהב אותו (ואני גם בכלל לא בטוח שהוא אכן נהג על הרכב הזה), אז הרכב לא טוב ?

כל מגזיני הרכב מתלהבים מהאוטו הזה ברמות אדירות, ועם הביצועים שלו במסלול אי אפשר להתווכח- למשל מקום 18 במסלול של טופ גיר, עם אותו זמן של פרארי סקודריה ולמבורגיני מורצ'ליאגו LP640, כשכל הרכבים שעוקפים אותו ברשימה עולים לפחות פי 2 ממנו ויש להם הרבה יותר כ"ס ממנו (פרט לקייטרהאם שהיא משהו אחר לגמרי). לך תדע איזה מקום תהיה הגרסא המעודכנת של ה-GTR, אבל לדעתי יהיה זה הימור ממש לא פרוע שהוא יהיה בטופ 10.

אני חושב שזהו אחד מהרכבים המדהימים ביותר של זמננו. לא כל יום מגיע רכב שעולה כ-70,000 אירו, אין לו המון כ"ס (יחסית), ומציג ביצועים שלא נופלים מאלה של מכוניות תוצרת פרארי ולמבורגיני.

לדעתי הוא פשוט עושה לחברות ה-super cars בית ספר, לפחות בביצועים שהוא מציג על הנייר ועל המסלול. אפשר רק לדמיין אילו ביצועים הוא היה משיג אילו היו שמים לו 700 כ"ס למשל.

בדור של היום ה-GTR היא מכונית החלומות שלי.

CuFkzSQSmik דרך יוטיוב

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...