Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על וולוו v70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב סטיישן. יש לי המלצות על דגמי הסטיישן של וולוו. רוצה להתייעץ איתכם לגבי וולוו v70 שנת 2000, בנוגע לעלות אחזקה, חלקי חילוף, צריכת דלק, אמינות ועל סטיישן של 940 שהוא ישן יותר ואולי כבר לא כדאי לקנות... תודה רבה! עידן

פורסם

וולבו 940 יש גירסאות 7 מקומות ישיבה. יש לי ניסיון עם 940 2.3 טורבו, צריכה ממוצעת מפתיעה 1 ל-10, רכב חזק.

במהלך השנה שהרכב היה אצלינו הפגין אמינות טובה מאוד, למאט מנוע שהוחלף מיד אחרי הקניה (נקנה עם מנוע שעבר טראומה של התחממות ובוכנה דפקה). 940 ונגזרותיה זה וולבו אחרונה עם הנעה אחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טיפולים יקרים מאוד לפי מה ששמעתי מחבר שמחזיק בוולבו, עלות ההחזקה גם כן, איננו חסכוני, אמור להיות אמין יחסית.

לא הייתי ממליץ לרכוש באופן אישי, אולי עם מנוע דיזל בתנאי שמצבו טוב.

למה שלא תשקול מכוניות כמו הסקודה אוקטביה סטיישן, פולקסווגן פאסאט סטיישן או סקודה סופרב סטיישן? אלו מכוניות מצוינות, הטיפולים אמנם אינם זולים במיוחד, אבל המנועים אמינים מאוד, צריכת הדלק טובה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איפרזה ניו אייג' סטישן גם רכב חביב ודיי אמין

אמין מאוד, לא חסכוני בעליל. ה1.6 סוחב כמו משאית צבאית ושותה המון דלק, ה2.0 הוא AWD/4X4 ושותה גם כן לא מעט דלק, מה שכן, אצלו לפחות יש זמינות כוח טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כאחד שמחזיק כבר 12 שנה S70 אני יכול להעיד מנסיון אישי על העובדות הבאות:

1) עלות הטיפולים סבירה לחלוטין, גם בהשוואה למכוניות משפחתיות "רגילות"

2) הרכב מפגין אמינות גבוהה כל עוד הוא מטופל באופן סדיר ע"י מוסך שמכיר את הדגם.

3) צריכת דלק ממוצעת בנסיעה משולבת כ-8 ק"מ לליטר (בסטיישן הכבדה יותר בטח טיפה יותר)

ה-v70 דגם 2001 תהיה יקרה יותר משמעותית עקב היותה מבוססת על ה-S60, מבחינה מכנית ה-V70 שנת 2000 ו-2001 הן זהות.

ה-940 יותר פשוטה לאחזקה - אך קשה למצוא כאלה מהשנים האחרונות של הדגם במצב סביר.

גם ה-v70 לא נמכרה בכמויות גדולות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל 940 יש עד שנת 1996, לא ישן מדי? לקנות היום רכב שנת 94-95 זה אולי לא כדאי. וגם תמיד יש פער בין אלה שמדברים על וולוו ומגיבים לבין כאלו שמחזיקים וולוו ואומרים שהוא בסדר גמור מבחינת עלויות. מה קורה עם מחזיקי הוולוו? זה באמת לא כזה יקר ומפחיד?!

פורסם

940 נמכרה עד סוף שנת 1998, וכן, זה בהחלט קצת ישן.

לא ברור לי מה אתה בדיוק מחפש ברכב: האם חשוב לך הסטיישן בשביל, נשיאת משאות או בשביל הסעת 7 נוסעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגדר:

-תקציב רכישה.

-תקציב חודשי צפוי בו אתה יכול לעמוד.

-שימוש צפוי ברכב (נסיעות ארוכות/קצרות, עירוני/בין עירוני, נסועה ממוצעת צפויה)

-דרישות נוספות (מטען, הסעת הרבה ילדים, מהירות, כוח, "פתיחות", סטייל וכו')

אז יהיה אפשר לנסות לסייע לך.

• תוכן חדש...