Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר ביטלתי את ה-C1 בגלל מחסור בחגורה חמישית... ואחרי סגירת הפערים של ה-I10 לכיוון

הנורמל אז ברשותי הזמנה לI10 .

עכשיו נכנסת לתמונה הספארק שניראת כתמורה המשתלמת (והיפה) ביותר למחיר ביחס למכוניות המיני האחרות.

אני יודע שהמוניטין קצת בעייתי אבל נקודתית לרכב זה ומכל מה שקראתי עד היום נראה כרכב מוצלח מאוד.

אני אולי מצטייר כמבטל הזמנות סדרתי אבל לא כ"כ אכפת לי כי אני רוצה את התמורה המקסימלית

לכסף שאשלם.

אשמח לשמוע דעות נוספות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הספארק נראת כמו רכישה כדאית אבל זה על הנייר,אף אחד עוד לא נהג ולא מכיר את הרכב,תזמין נסיעת מבחן ותראה,על הנייר הנתונים מצויינים.

פורסם

אהבת איך שהרכב נראה?

חיצונית הרכב לדעתי נראה מעולה אבל מבחנים לא משהו.

וסתם שאלה באמת תכננת להכניס 5 אנשים לרכב כזה?:wink:

נסיעת מבחן תפתור לך הרבה שאלות. תקפיד להסתכל על מחשב הדרך בזמן הנסיעה

הוא יביא לך פרטים אמיתיים פחות או יותר על צריכת הדלק.

והכי חשוב אל תשכח שזה ידני

פורסם

כפי שרשמתי בשרשור הקודם, הרכבים של שברולט קוריאה נראים נוצצים מבחוץ, המפרטים ארוכים והמחיר אטרקטיבי אך לצערי אחרי כמה שנים אתה מבין למה הרכב כ"כ זול (הרבה כניסות לא מתוכננות למוסך, אינטריור שלא מזדקן טוב וכו'). אני מקווה מאוד שאני טועה והמוצר הזה אכן יכבד את המחיר שלו אך לא ניתן להתעלם מהעבר הבעייתי.

אני למדתי על חשובנם של אחרים, אם בעתיד אני ארצה לקנות לעצמי שברולט, בחיים אני לא אקנה רכב שרק עתה הגיע לסוכנויות אלא רכב שמשווק כבר לפחות שנה (ממליץ ליישם את העיצה הזו על כל רכב חדש ולא דווקא שברולט).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני גם תומך ב I10 על פני הספארק בגלל אותן סיבות, הספאקר זה דיי הימור, יכול להיות שיהיה הימור נכון ומנצח בסופו של דבר, אבל עדיין אי אפשר לדעת, לעומת זאת עם ה I10 כבר הרבה התנסו.

אם ההתלבטות שלי הייתה רק בין שני הרכבים האלה הייתי כנראה בוחר ב I10.

so far so good so what

פורסם

תודה רבה על התגובות המועילות.

כנראה שבאמת כדאי להזמין נסיעת מבחן לפני תחילת התלבטויות.

וסתם שאלה באמת תכננת להכניס 5 אנשים לרכב כזה?:wink:

אין לי תוכניות להסיע 5 נוסעים ברכב אבל בהסתברות מאוד נמוכה יתכן ואצטרך.

תמיד בין 2 מבוגרים ניתן לדחוס ילד קטן במושב האחורי. ובמקרה כזה חוקתית זה בסדר

לעומת מצב בו יש רק 2 חגורות מאחור.

פורסם
כפי שרשמתי בשרשור הקודם, הרכבים של שברולט קוריאה נראים נוצצים מבחוץ, המפרטים ארוכים והמחיר אטרקטיבי אך לצערי אחרי כמה שנים אתה מבין למה הרכב כ"כ זול (הרבה כניסות לא מתוכננות למוסך, אינטריור שלא מזדקן טוב וכו'). אני מקווה מאוד שאני טועה והמוצר הזה אכן יכבד את המחיר שלו אך לא ניתן להתעלם מהעבר הבעייתי.

אני למדתי על חשובנם של אחרים, אם בעתיד אני ארצה לקנות לעצמי שברולט, בחיים אני לא אקנה רכב שרק עתה הגיע לסוכנויות אלא רכב שמשווק כבר לפחות שנה (ממליץ ליישם את העיצה הזו על כל רכב חדש ולא דווקא שברולט).

מסכים איתך לחלוטין. בהכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ניראה לי קצת מופרך.

זה על סמך נסיון של "רכבים" או רכב אישי שלך?

אפשר לעשות נסיעת מבחן על האוטו, אם האוטו נוסע טוב זה לא ישתנה אם תחכה שנה/שנתיים.

לגבי אמינות לפעמים זה משתנה אפילו בין דגמים, אני לא יודע כמה תסיק מלחכות עוד שנה.

פורסם

עבדתי עד לא מזמן בחברת ליסינג גדולה, עברו תחת ידי כל ה"מבחר" המפואר של שברולט (וכל שאר הרכבים הנפוצים בליסינג/השכרה).

האוואו מפתחת עם הזמן ויברציות לא נעימות במנוע (כאילו מדובר במנוע 3/5 צלינדרים) ובנוסף האינטריור שלה מתחיל לנשור.

הקרוז סובלת מתקלות חשמל רבות (הנורות בלוח שעונים נדלקים כמו נורות חנוכה), בנוסף השילוב מנוע וגיר פשוט גרוע (בשאר הפרמטרים מדובר ברכב מצויין).

האופטרה גם סובלת מהרבה בעיות חשמל ובכלליות מדובר ברכב דיי זוועתי לנהיגה.

Guest רונן יצחק
פורסם

גרמת לי לרצות לבדוק את הספארק. מחר אלך לבדוק אותה. הזמנתי את ה-i10, ואם אתרשם מהספארק, אולי אבטל את ההזמנה. היא הרבה יותר מאובזרת, יפה מאוד מבפנים ומבחוץ, עם ביצועים טובים יותר, וצריכת דלק דומה. והכל במחיר דומה ל-i10 (קרוב מאוד). אז למה להעדיף את ה-i10 הקמצנית מעט?

פורסם

אינטריור זה כל הבפנוכו של האוטו (מושבים, דשבורד, דיפונים, שטיחים, ריפוד גג וכו'), המילה היא עברות של המילה מאנגלית (interior).

פורסם
סליחה על הבורות. מה זה אינטריור? כולכם מזכירים מילה זאת עם הזדקנות או נשירה.

:-D באדיבות GOOGLE TRANSLATE:

אינטיריור = interior כלומר פנימי,פנים..

כלומר הבפנוכו של הרכב נושר .... :)

בכל מקרה גם אני בדילמה לגבי הספארק והסיבה היחידה שאני כנראה לא ילך לכיוון שלה (אלה אם כן משהו באמת חריג יקרה) זה רק בגלל שהיא חדשה מאד בשוק, עדיין אין מספיק אנשים שקנו את האוטו הזה שיוכלו לתת חוות דעת לא משוחדת לגביו.

בקיצור אם אתה לחוץ על רכב יש מספיק אלטרנטיבות (חלופות :D ), או שאתה יכול לחכות כמה חודשים עד שיצאו ביקורות מסודרות ויפורסמו חוו"דים של קונים.

בהצלחה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אוקיי, תיארתי לעצמי שמדובר ב-פנים הרכב לפי הגיון העיברות אבל תודה על האישור.

ככל שמתרבים התגובות לפוסט הזה אני די נוטה להישאר עם ה-I10 .

אם הספארק כ"כ מוצלחת היא כנראה תשאר כאן כמה שנים ותהיה לי הזדמנות

לקנות בסיבוב הבא.

• תוכן חדש...