Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 25 מצמד מרעיש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אתחיל רעש מוזר מכיוון החיבור בין הגיר למנוע רעש של מתכת בניוטרל ופארקינג.

נסעתי היום למוסך הוסבר לי שזה הDRIVE PLATE אין לי מושג איך הדבר נקרא בעברית פשוט זה נראה כמו קלאץ'

הראו לי את החלק והסבירו שהקפיצים אליו מרעישם, נאמר לי במוסך אם הרעש לא מפריע לי אז אפשר להמשיך ליסוע כמו שזה.

השאלה שלי אליכם הדבר יכול לגרום נזק אם אני ימשיך ליסוע כך? נגיד עוד חודש חודשיים?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

לא יגרום לשום נזק גם אם תסע עם זה כך שנה שנתיים !

לי אישית החלו הרעשים האלו בדיוק , גם מהדמפר לאחר שיפוץ הגיר אך לאחר שבועיים נעלמו כאילו לא היו מעולם .

על כל פנים אם אני לא טועה החלק הזה עולה בחברה כ 1200 ש''ח ואם תחליט בכל זאת להחליף אותו לדעתי יהיה הרבה יותר זול להזמין מחו''ל .

נ.ב הדאמפר אולי נראה כמו קלאץ' אך אין קשר בינהם ....

פורסם

כן אני יודע שהוא רק נראה כמו קלאץ. ומה תפקידו?

ותודה על התשובה הקודמת =)

ועוד שאלה נוספת לי אלייך מתי ששיפצתה את הגיר, איזה שמן שמו לך? אני יודע שיש את המקורי, אבל כאשר דיברתי עם שמעון הוא אמר שהוא אישית שם שמן ZIC ATF

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

אם איני טועה תפקידו הוא לשכך תנועות סיבוביות של הגיר .

לגבי השמן אני אישית הלכתי לחברה קניתי את השמן המקורי כ 400 ש''ח וביקשתי שישימו אך ורק אותו !

לא יודע מדוע שימעון אינו מתייחס להמלצות הייצרן לגביי השמן אך בכל מקום שקראתי בו בפורומים בחו''ל היה דגש חשוב מאוד על כך שיש להשתמש בשמן המקורי בלבד ,

מצד שני אני יודע ששמעון בחור סופר מקצועי והוא יודע מה הוא אומר .

פורסם

השמן ששמעון משתמש בו הוכיח את עצמו ב400 שלי החלפתי לZIC והגיר אכן עובד חלק יותר .

מאז שיצאו הוראות היצרן פותחו שמנים חדשים שטובים יותר בכל זאת עבר מאז עשור .

Peugeot 208GTI

• תוכן חדש...